Hyytävät hintajatkot voimassa enää:
 1. Asennuspaikka
  Helsingin seutu (päärautatieasema +80km)
  Helsingin seutu (päärautatieasema +80km)
  Hämeenlinnan seutu (Raatihuone +30km)
  Lahden seutu (kauppatori +30km)
  Kouvolan seutu (kauppatori +30km)
  Tampereen seutu (keskustori +30km)
  Jyväskylän seutu (kirkkopuisto +30km)
  Vaasan seutu (kauppatori +30km)
  Kuopion seutu (kaupungintalo +50km)
  Joensuun seutu (kaupungintalo +50km)
  Lappeenrannan seutu (kauppatori +30km)
  Imatran seutu (Imatrankosken tori +30km)
  Asennettavan infrapunasaunan hintaluokka
  Pienet infrapunasaunat
  Pienet infrapunasaunat
  Pienet infrapunasaunat, jotka eivät vaadi vesiliitäntää - Katso hintaluokkaan kuuluvat mallit sisältötekstistä
  Isot infrapunasaunat
  + 186,00 €
  Isot infrapunasaunat, jotka eivät vaadi vesiliitäntää - Katso hintaluokkaan kuuluvat mallit sisältötekstistä
  Infrapunasaunat vesiliitännällä
  + 429,00 €
  Infrapunasaunat, joissa on suihku- tai höyrytoiminto, joka vaatii vesiliitännän - Katso hintaluokkaan kuuluvat mallit sisältötekstistä
2 019,90 
kpl
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää
Toimitustapa: Kaukokiidon kotiin toimitus
Toimituskustannukset: 79,00 €
★★★★★★★★★★
4.5
90% suosittelee
Käytön helppous 5.0
Ominaisuudet 4.8
Vastinetta rahoille 4.8
Tuotteen laatu 4.8

Anna lämmön helliä ja hoitaa. Varaa hetki ajatuksillesi. Liitä musiikkisoittimesi usb-liitännällä ja pane lempimusiikkisi soimaan ja istuudu mukavasti. Anna pehmeän infrapunalämmön lämmittää koko kehoasi. Vähitellen tunnet stressin katoavan ja vartalosi rentoutuvan.

Radiant-infrasauna antaa mahdollisuuden rentoutua silloin, kun se Sinulle parhaiten sopii. Infrasaunan toiminta perustuu kohdennetusti infrapunalämpöä tuottaviin elementteihin. Lämpö on samanlaista hyvää lämpöä, jota myös aurinko tuottaa. Infrapunalämpö tuo Sinulle kokonaisvaltaisen rentouden ja virkistymisen tunteen. Saat etelän lämmön kotiisi.

Infrapunasauna Radiant

Tuotetiedot:

 • Voi asentaa mihin tahansa kuivaan tilaan, esimerkiksi makuu­huoneeseen
 • Saa asentaa ilman erillistä rakennus­lupaa ja se on helposti asennettavissa myös kerrostaloasuntoon
 • Infrapunalämpöä on jo vuosien ajan käytetty hoitomuotona sairaaloissa ja kuntoutuskeskuksissa, joten sen terveysvaikutukset tiedostetaan hyvin
 • Sopiva kesto yhdelle käyttö­kerralle on n. 30 minuuttia
 • Lämpötila on säädettävissä maksi­missaan 65 asteeseen

Tekniset tiedot

 • Mukana selkeä asennusohje, jonka avulla valmiista elementeistä koottava infrasauna on helppo asentaa
 • Ohjaus helppokäyttöisellä ohjaus­paneelilla, josta voit säätää infrasaunan päälläoloajan sekä lämpötilan
 • Käyttövalmis alle 10 minuutissa
 • Usb-liitäntä, jonka avulla voit kuunnella mielimusiikkiasi
 • Ohjauspaneelista on myös mahdollista kytkeä valaistus päälle
 • Sisäpintojen materiaali on hemlokkipuuta, joka on miellyttävän tuoksuinen, mäntypuihin kuuluva vaaleahko puu­materiaali
 • Ulkopinta on tummaa pähkinäpuuviilua
 • Lämpöelementtien lkm: 4
 • Tilaa/hlö: 1
 • Mitat (LxKxS): 900x1910x900 mm
 • Paino: 82 kg
 • Liitäntäteho: 1340 W
 • Sulake: 10A, maadoitettu pistorasia

Pakkauksen mitat ja paino:

 • Pakkauksen leveys (mm): 1 920,00
 • Pakkauksen korkeus (mm): 51,00
 • Pakkauksen syvyys (mm): 970,00
 • Rahtipaino (kg): 105,00

Mittapiirros

Pikaohje

★★★★★★★★★★
4.5
90% suosittelee
Käytön helppous 5.0
Ominaisuudet 4.8
Vastinetta rahoille 4.8
Tuotteen laatu 4.8

Arvostelut

Sort by: Uusimmat
 • Uusimmat
 • Hyödyllisin
 • Arvosana korkeimmasta alhaisimpaan
 • Arvosana alhaisimmasta korkeimpaan
 1. ★★★★★★★★★★
  Kuin olisi käynyt oikeassa saunassa.
  ★★★★★★★★★★
  Olo vaihteli tyytyväisyydestä huvittuneisuuteen, kun istuin alasti ja hikisenä 60 asteen lämmössä omassa keittiössäni .
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 2. ★★★★★★★★★★
  Hyvinvointisauna entisen sähkösaunan sijalle
  ★★★★★★★★★★
  On kiva päästä saunan lämpimään 10 min päästä kun tulen lenkiltä tai ulkotöistä. Musiikki ja janojuoma auttaa rauhoittumaan lisäksi. Oikea kirvesmies pystytti sauna tukikehikon päälle, koska koska klinkkerilattian kaltevuus viemäriin vaati sitä. Viemärikaivo jäi näkyviin. Saunan pystys onnistui hyvin. Liekö tarkoituksella saranapuolen oven alareunassa 2mm levyinen aukko joka kapenee kuitenkin kapenee ylöpäin menneessä? Aukosta vetää. N
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 3. ★★★★★★★★★★
  Juuri sellainen kuin pitikin
  ★★★★★★★★★★
  Laadukas ja tarpeeksi iso tila puolen tunnin "saunomiselle". Yhden hengen sauna todella hyvä, en oikein usko seurassa saunomiseen infrapunan lämmössä.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 4. ★★★★★★★★★★
  Ylittää odotukset
  ★★★★★★★★★★
  Parin viikon käytön jälkeen ollaan todella tyytyväisiä. Asentaminen matalaan tilaan onnistui helposti, kun hoksasi lukea ohjeet!
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 5. ★★★★★★★★★★
  Täytti odotukset!
  ★★★★★★★★★★
  Pitkän harkinnan jälkeen tehty hankinta täytti kaikki odotukset kirkkaasti. Kokoamisohje oli ainoa negatiivinen asia. Salvat olivat muuttuneet ruuveiksi mm. Kahden tunnin aherruksen jälkeen sauna oli pystyssä ja kaikki toimi moitteettomasti eka yrityksellä.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 6. ★★★★★★★★★★
  Kokonaiskuva hyvä
  ★★★★★★★★★★
  Tuotteen kasaamiseen vaaditaan kaksi henkilöä, mukana tulevat ohjeet toimivat yhden istuttavalle ja kahden istuttavalle, joka aiheutti muutamia tulkintavirheitä. Muutamia kasausongelmia: - Pohjaan teipillä merkattu oven paikka piti todellisuudessa laittaa vastakkaiselle puolelle sivuseinien lukkojen takia (ne eivät osuneet paikalleen) - Katon ruuvaamisohje oli epäselkeä, ruuvaamispaikkoja oli vain yksi - Oven tiiviste vuotaa saunan ollessa päällä, polville jää kylmä olo (syynä on oletettavasti ovimagneetti, joka on jäänyt puolitiehen tehdasasennuksen jäljiltä, muussa tapauksessa oveen on lisättävä lisätiiviste) - Ohje pyytää tasaista alustaa saunalle, mutta säädettävät jalat helpottaisivat säätöä kummasti (harvoin se lattia täysin luotisuora on) - Mukana tulleessa ohjeessa ei sanottu mitään takaseinästä tulevasta kahdesta johdosta, kuvassa oli vain yksi johto. Netistä ladatussa ohjeessa selitetään toisen piuhan tarkoitus. - Mukana tuli teline, joka ei leveytensä puolesta mahdu millekään seinälle järkevästi eikä sitä olla mainittu ohjeissa missään kohti. Kasaukseen meni kahdelta henkilöltä noin 2,5h, suhteellisen nopea kasata kuitenkin. Netistä löytyy hieman tarkempi kasausohje, suosittelen sen lukemista myös. Mukana tuli ylimääräisiä ruuveja (näin ainakin oletin, kaikkia ei saatu käytettyä vaikka olisi kuinka yrittänyt). Tuotteen toimittaminen tulee olemaan alaovelle eli varatkaa pari vahvaa kaveria kantamaan pakettia (koostuu kahdesta osasta, toinen painaa noin 15-25 kg ja toinen loput). Meidän tapauksessa tavaran toimittaja avuliaasti auttoi kantamaan tavaran asuntoon saakka. Purkamiseen menevää aikaa en edes halua tietää, jos siihen tulee tarve (muutto jne). Etupaneeli on melko jämäkästi kiinni rakenteessa ja sen asentaminen oli raskainta (painava lasiovi sekä 6 kohtaa, jotka pitää osua kohdakkain). Käyttöohjeet saunalle selkeät, radio toimii niin kuin pitääkin. Etupaneeli ei ilmoita äänellä kun aikaa on jäljellä 5 min, toisin kuin ohjeessa sanotaan (ei kovin suuri ongelma). Saunan lämpeneminen täyteen lämpöön kestää 10-20 min (arvio), jolloin se syö "käyntiaikaa". Sulkemalla ja käynnistämällä sauna uudelleen saat täydet ajat takaisin. Saunan käyttäminen mukavaa, hiki tulee pintaan nopeasti, jolloin suosittelen pyyhettä jalkojen sekä takapuolen alle saunassa istumisen ajaksi. Ainoa miinus saunan käytöstä oli aikaisemmin mainitsema polvien kylmyys, mutta sen luulisi saavan kuntoon säätämällä ovea.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 7. ★★★★★★★★★★
  Aivan loistava kuivan tilan sauna
  ★★★★★★★★★★
  Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen, hinta/laatusuhde kohdallaan. Makoisat löylyt musiikin soidessa... voiko ihminen enempää toivoa.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 8. ★★★★★★★★★★
  Erittäin tyytyväinen
  ★★★★★★★★★★
  Sauna on nyt ollut reilun kuukauden ja aktiivisessa käytössä, En olisi voinut uskoa kuinka paljon sillä saa muutosta aikaan. Ihoni suorastaan hehkuu. ja oloni on todella rentoutunut. Tavallinen sauna on minulle liian kuuma, siellä en jaksaisi istua 5 minuuttia kauemmin, tässä istun ja luen tai kuuntelen radiota / musiikkia 30 min. Joten olen todella tyytyväinen, aivan yllättynyt tehokkuuteen.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
Näitä arvosteluja hallitsee Bazaarvoice, ja ne vastaavat Bazaarvoicen Authenticity Policy -aitouskäytäntöä, jota tukevat petostentorjuntatekniikka ja ihmisten tekemät analyysit.
Lisätietoja osoitteessa http://www.bazaarvoice.com/fi/trustmark/

Kysymykset

Yhteensä 6 kysymystä
Sort by: Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat vastaukset
 • Eniten vastauksia
 • Avoimet kysymykset
 • Hyödyllisimmät vastaukset
 1. 1vastaus
  Saunojatar · 30.10.2020
  Mikä on pakkauskoko/koot? Tuleeko se yhdessä 85 kilon paketissa vai useammassa paketissa? Onnistuuko asentaminen tilavaan vaatehuoneeseen jonka ovileveys on 65 cm?
  1. Generalisti · 3.11.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Meille hankittiin tilanpuutten takia vain yhden istuttava. Sauna oli kahdessa pakkauksessa. Seinäelementit isommassa laatikossa, joka paino oli n.80 kg - purettiin eteisessä ja elementit kannettiin yksitellen yläkertaan. Lattia/kattoelementit pienemmässä pakkauksessa n. 40 kg.Kahden istuttavan elementit painavat tietenkin enemmän. Sopivat kapeastakin ovesta mutta seinien kääntely ja kokoamien vaatii hieman tilaa. Kokosin yksin mutta kahdelta henkilöltä onnistunee juohevammin. Asennusohjeet hieman ylimalkaiset - ohjeisiin ja osiin kannattaa tutustua ennen asennusta.
 2. 1vastaus
  Karixv · 2.11.2019
  Voiko infrapunasaunan asentaa kylmään eteiseen ?
  1. Lokki · 2.11.2019
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei, kyllä saunan voi hyvin eteiseen asentaa, kovin kostea eteisen ei pitäisi olla, elektroniikka ei varmasti kovin hyvää tykkäisi kosteasta. Jos paikka on suht kuiva, niin sinne vaan!
 3. 1vastaus
  Kysyjä758 · 23.1.2019
  Minulla on kylpyhuone kahdella oviaukolla, toinen ovista avautuu makuuhuoneeseen. Ajattelin laittaa yhdenhengen saunan makuuhuoneen puolelle ja käynti kylpyhuoneesta. Voiko saunan asentaa suoraan oviaukkoon, käyttäen ovena kylppärin ovea?
  1. Lokki · 23.1.2019
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Ei ole mitään estettä asentaa se noin, jos vaan se tulee rouvalle esteettisesti.
 4. 1vastaus
  jaanam · 23.8.2016
  Hei! Pystyykö tätä Harvian radiant infrapunasauna 90x90 asentamaan kerrostalon pesuhuoneeseen suihkutilan jatkoksi. Laittaisin suihkuseinän saunan ja suihkun väliin.
  1. Asiakaspalvelu · 26.8.2016
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Huoneen, johon infrasauna asennetaan on oltava kuiva ja lattian tulee olla tasainen. Kylpyhuone ei täytä näitä vaatimuksia.
 5. 1vastaus
  Kerrostaloon · 1.1.2016
  Onko tätä eri sävyisenä? Jos ei, voiko sisäpuolta sävyttää? Entä ulkopuolelta?
  1. Asiakaspalvelu · 14.9.2016
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Tällä hetkellä ainut värivaihtoehto, niin sisältä kuin ulkoa. Ulkopuolen voi toki maalata soveltuvalla sisämaalilla ja sisäpuolen voi sävyttää saunaan soveltuvilla puunsävytteillä.
 6. 1vastaus
  Tomppatuomas · 27.10.2015
  Saako oven kätisyyden vaihdettua?
  1. Asiakaspalvelu · 10.11.2015
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Kätisyyttä ei voi vaihtaa.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.