Maaliskuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:
Ribsit Offset-smokerilla

Ribsit Offset-smokerilla

Kylkiluiden välissä sijaitsee ehkä paras ja maukkain osa possua. Tämän perinteikkään osan possua kun savustaa hikkorilla ja omenapuulla saadaan maistuva kokonaisuus.

Ainekset

4 annosta

    Cajun-mauste

  • Käytä kaupasta ostettua valmista sekoitusta
  • Tai valmista oma Cajun Rub -ohjeen mukaan

    BBQ -kastike

  • 1 dl rypsiöljyä
  • 1 rkl soijaa
  • 2 rkl sweet chili saucea
  • 3 kpl valkosipulin kynttä murskattuna
  • 0.5 dl fariinisokeria
  • 2 dl Sweet Baby Ray's Original BBQ-kastiketta
  • 0.25 dl Jack Daniel’s viski tai jaloviinaa
  • 0.75 dl Coca Colaa
  • 1 tl suolaa

    Ribsit

  • 2 kg porsaan kylkeä
  • hikkoripuun paloja
  • omenapuun paloja

Valmistusohje

Poista kalvot ribsien alapuolelta. Hiero cajunmausteseos molemmin puolin ribsejä ja anna kuivamarinoitua vähintään 30 min, mutta mieluimmin yön ylitse jääkaapissa.

Valmistele Offset smoker 120 asteeseen. Laita ribsit alatasolle ja savusta noin 4 h kunnes liha tuntuu murealta. Voitele BBQ-kastiketta ribseille tunnin välein.

Tarjoile sellaisenaan tai coleslawn kanssa. Voit myös halutessasi lisätä BBQ-kastiketta ribsien päälle.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16