Nyt yli 70 000 tuotteeseen ilmainen toimitus! Kampanja-aikaa jäljellä:
405,90  324,00  Säästät: 81,90 
kpl
Hyödynnä tarjoushinta ja tilaa!
Tarjous on voimassa 2.10.2023 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.
Tämän tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana ennen kampanjan alkua on ollut 324,00 €
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää
Toimitustapa: Kaukokiidon kotiin toimitus
Toimituskustannukset: 24,90 €
★★★★★★★★★★
2.8
Käytön helppous 2
Ominaisuudet 3.8
Vastinetta rahoille 3
Tuotteen laatu 2.8

Tammiston Puun Pepe-kansituoli on kaikki mitä tarvitset rentoon rantaoleskeluun! Tuoli on valmistettu lujasta kestopuusta, joka kestää ulkokäytössä vuosikausia. Kestopuun sävy on vihreä.

Tammiston Puu Oy:n piharakenteet ovat kotimaisia ja niille on myönnetty avainlipputunnus. Puiset pihatuotteet on valmistettu tiukkasyisestä, suomalaisesta männystä ja kyllästysaineena käytetään vain ympäristöystävällisiä AB-luokan kyllästeitä.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Tammiston puu

Tuotteen mitat:

 • Korkeus (cm): 100
 • Leveys (cm): 82

Tuotteen ominaisuudet:

 • Väri: Vihreä
 • Materiaali: Puu
 • Materiaalin tarkenne: Mänty
 • Valmiiksi koottu: Ei
 • Istuimen syvyys: 53 cm

Pakkauksen mitat ja paino:

 • Rahtipaino (kg): 25,00
★★★★★★★★★★
2.8
Käytön helppous 2
Ominaisuudet 3.8
Vastinetta rahoille 3
Tuotteen laatu 2.8

Liitetiedostot

Arvostelut

Yhteensä 4 kysymystä
Sort by: Uusimmat
 • Uusimmat
 • Hyödyllisin
 • Arvosana korkeimmasta alhaisimpaan
 • Arvosana alhaisimmasta korkeimpaan
 1. ★★★★★★★★★★
  Hyvä tuote mutta ...
  ★★★★★★★★★★
  Tämän Adirondack-klassikkotuolin version istuinosan syvyys on minulle 190 cm liian lyhyt mutta vaimolle 160 cm parhautta. 2017 kritiikki pitää paikkansa myös 2023. Ei edelleenkään kokoamisohjetta eikä kaikkia tarpeellisia porausreikiä. Lisänä se että Torx-ruuveja joita on kahta kokoa oli liian vähän. Periaatteessa hyvä tuote pilattu asennevirheellä. Menestyvää firmaa ei kiinnosta pienasiakkaat? Sain tuolin melko helposti koottua koska olen rakentanut talon ja minulla on työkaluja. Neuvo muille kokoajille: 1.Tarvitset sähköruuvarin ja T20 ja T25 palat. T20 selkänojaan, T25 runkoon. Varaudu siihen että tarvitset myös omia ruuveja. 2. Laita selkänoja ensin kevyesti valeeseen. 3. Kokoa tuoli. 4. Säädä ja säädä ja säädä ja kun näyttää hyvältä (tai hermot menee) lopuksi kiristä. Näin kokoamisessa menee minimi varttitunti. Ostin kokeeksi kaksi tuolia. Tarvitsen useamman mutta teenkin loput itse pitkästä tavarasta. Muutan samalla tuolin designia niin että istuinosasta tulee syvempi. Säästyy samalla 90% rahaa.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 2. ★★★★★★★★★★
  Tukeva tuoli, jossa mukava istua pitkäänkin
  ★★★★★★★★★★
  Tosi jykevä ja mukava tuoli, ostettiin yksi ja heti perään toinen :)
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 3. ★★★★★★★★★★
  Hankala koota
  ★★★★★★★★★★
  Tuote on hankala koota asianmukaisesti. Riittämättömien esiporausten vuoksi tuolin muoto on vaikea saada oikeaksi ja symmetriseksi. Lisäksi osa ruuveista katkesi asennuksen yhteydessä vaikka kiristys tehtiin varovaisesti käsin. Kokoamisohjetta ei tullut tuolin mukana. Valmistajan suhtautuminen reklamaatioon oli karu, usko omaan tuotteeseensa kova ja asennoituminen asiakkaaseen sadan vuoden takaa: "Kyseisiä tuoleja on myyty tänä vuonna useampi sata kappaletta Suomessa, Hollanissa ja Englannissa, eikä tuotteesta ole tullut yhtään reklamaatiota. Kaikki tuotteemme valmistetaan hyvälaatuisesta ja valkatusta puumateriaalista ja kalusteiden kokoonpanossa käytämme ruostumattomia ruuveja, jotka ovat laadullisesti huippuluokkaa. Valitettavasti emme voi tehdä rahallista hyvitystä pelkästään asiakkaan ratkaisujen pohjalta, koska tuotteessa ei ole mitään vikaa. Lähetämme asiakkaalle kokoonpano-ohjeen postissa." Tuoli sinänsä on vakaa ja mukava, kunhan sen ensin saa koottua. Yrityksen ja erehdyksen kautta seuraavat tuolit todennäköisesti saisi koottua vähemmillä virheillä, mutta helpoksi ei hyvän lopputuloksen saamista silloinkaan voi väittää.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 4. ★★★★★★★★★★
  Vaikea koota
  ★★★★★★★★★★
  Kokoaminen todella hankalaa. Ruuvien kiinnityskohtia ei ole merkitty tai esiporattu. Kokoaminen vaatii osaamista ja pitkää pinnaa. Sinällään tuoli muutoin ok! Hatkitse ennen kuin tilaat.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?

Näitä arvosteluja hallitsee Bazaarvoice, ja ne vastaavat Bazaarvoicen Authenticity Policy -aitouskäytäntöä, jota tukevat petostentorjuntatekniikka ja ihmisten tekemät analyysit.
Lisätietoja osoitteessa http://www.bazaarvoice.com/fi/trustmark/

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.