Juhannuskampanjat voimassa enää:

Kasvihuoneen asennus 12-15,9 m2 kokoisille rakennuksille

Tuotenumero:
asennus-kasvihuone-12-16
Asennuspaikka
Espoo
Espoo
Forssa
Helsinki
Hyvinkää
Hämeenlinna
Järvenpää
Kerava
Klaukkala
Lahti
Lammi
Lohja
Loppi
Mäntsälä
Nurmijärvi
Orimattila
Padasjoki
Porvoo
Pälkäne
Riihimäki
Tampere
Valkeakoski
Vantaa
Vihti
Vääksy
1 499,00 
kpl

Tilaa asennus 12-15,9 m2 kokoisille kasvihuoneelle kiinteällä hinnalla ammattilaisen tekemänä, asentaja ottaa yhteyttä 1-2 arkipäivän sisällä.

Miten tilaukseni etenee?

1. Tilaa asennuspalvelu verkkosivuiltamme.
2. Saat linkin 1-2 arkipäivän sisällä Asennusportaaliin, jossa pääset keskustelemaan asentajamme kanssa.
3. Asennus toteutetaan saapumisjärjestyksessä kohteen valmius ja sääolosuhteet huomioiden. Asennuspalvelu on ostettavissa ympäri vuoden, mutta asennuksia suoritetaan vain 1.5. - 30.9. välisenä aikana sääolosuhteiden mukaan.
4. Mahdolliset yhdessä sovitut lisätyöt ja lisämateriaalit veloitetaan sinulta toteutuman mukaan jälkikäteen.

Palvelun saatavuus

Asennuspalvelu on saatavilla seuraavien kaupunkien alueilla (+20km säteellä): Espoo, Forssa, Helsinki, Hyvinkää, Hämeenlinna, Järvenpää, Kerava, Klaukkala, Lahti, Lammi, Lohja, Loppi, Mäntsälä, Nurmijärvi, Orimattila, Padasjoki, Porvoo, Pälkäne, Riihimäki, Tampere, Valkeakoski, Vantaa, Vihti ja Vääksy. Muualle Suomeen asennettaessa otathan yhteyttä myyntipalveluumme.

Asennettavan tuotteen toimitus Netraudasta

Asennettava tuote toimitetaan tuotteen toimitusehtojen mukaisesti ennen asennusta suoraan asiakkaalle. Asentaja ei tuo tuotetta mukanaan. Asiakas vastaa tuotteen asianmukaisesta säilytyksestä asennuspäivään asti.

Kasvihuoneen perusasennuksen sisältö

Kasvihuone kootaan aina valmistajan ohjeiden ja tavaratoimituksen mukaisesti.

  • Kasvihuoneen kokoaminen tuotevalmistajan ohjeen mukaiselle valmiille pohjalle
  • Asennus- ja pakkausjätteiden poisvienti

* Tilaaja vastaa itse pohjien routimattomuudesta. Mikäli pohjat eivät ole asennushetkellä asianmukaiset, tehdään niiden muokkaus asentajan toimesta välittömästi ja tämä laskutetaan tilaajalta jälkikäteen (kts. liite "Asennuksen lisätyöt")

Kasvihuoneen perusasennukseen ei sisälly

  • Maatöitä, pohjien tekoa tai pohjien muokkausta
  • Mahdollisten kasvihuoneen ympäristön rakennus- tai muokkaustöitä
  • Tuotteen muokkausta

Tarviitko kohteessasi laajempia lisätöitä? Pyydä tarjous kasvihuoneen asennuksesta lisätöineen asennuspalvelun lomakkeella.

Asennuksen tilaajan velvollisuudet ja vastuut

Tilaajan vastuulla on hankkia tarvittavat rakennus- tai toimenpideluvat ennen asennuksen aloittamista. Tutustu liitteeseen "Tietoa kasvihuoneen ostajalle".

Asennuksen tilaajan vastuulla on varmistaa, että tuote soveltuu asennettavaksi kohteeseen ja on asennettavissa. Asiakkaan vastuulla on tarkistaa, että vastaanotettu tuote on oikea eikä siinä ole kuljetusvaurioita. Mikäli asentaja toteaa kohteessa, että tuote ei sovellu kohteeseen asennettavaksi tai sitä ei voida asentaa asennuspalvelun toimitussisällön mukaisesti, veloitetaan asiakkaalta käynnistä asentajan menetetty työaika kokonaisuudessaan sekä kilometrikorvaus (kts. kustannukset liitteestä "Asennuksen lisätyöt"). Asennuksen esteenä voi olla esimerkiksi se, että perustukset tai pohjat eivät ole valmistajan vaatimusten mukaiset.

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Asennuspalvelut

Anna palautetta!

Kerro meille miten meni! Lähetämme asennuksen tilaajille palautelomakkeen ja vastanneiden kesken arvomme 500€ lahjakortin Netrautaan.

Arvostelut

Kysymykset

Myydyimmät tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.