Juhannuskampanjat voimassa enää:

Piharakennuksen asennus 1-1,9 m2 kokoisille rakennuksille

Tuotenumero:
asennus-piharakennus-0-2
Asennuspaikka
Espoo
Espoo
Forssa
Helsinki
Hyvinkää
Hämeenlinna
Järvenpää
Kerava
Klaukkala
Lahti
Lammi
Loppi
Mäntsälä
Nurmijärvi
Orimattila
Riihimäki
Vantaa
Vihti
699,00 
kpl

Tilaa asennus 1-1,9 m2 kokoisille piharakennuksille kiinteällä hinnalla ammattilaisen tekemänä, asentaja ottaa yhteyttä 1-2 arkipäivän sisällä. Palvelu on ostettavissa elementtirakennusten ja max. 50 mm seinävahvuudella olevien kevythirsirakennusten asennukseen. Ei sovellu tynnyri- tai pihasaunojen asennukseen.

Miten tilaukseni etenee?

1. Tilaa asennuspalvelu verkkosivuiltamme.
2. Saat linkin 1-2 arkipäivän sisällä Asennusportaaliin, jossa pääset keskustelemaan asentajamme kanssa.
3. Asennus toteutetaan saapumisjärjestyksessä kohteen valmius ja sääolosuhteet huomioiden. Asennuspalvelu on ostettavissa ympäri vuoden, mutta asennuksia suoritetaan vain 1.5. - 30.9. välisenä aikana sääolosuhteiden mukaan.
4. Mahdolliset yhdessä sovitut lisätyöt ja lisämateriaalit veloitetaan sinulta toteutuman mukaan jälkikäteen.

Palvelun saatavuus

Asennuspalvelu on saatavilla seuraavien kaupunkien alueilla (+20km säteellä): Espoo, Forssa, Helsinki, Hyvinkää, Hämeenlinna, Järvenpää, Kerava, Klaukkala, Lahti, Lammi, Loppi, Mäntsälä, Nurmijärvi, Orimattila, Riihimäki, Vantaa ja Vihti. Muualle Suomeen asennettaessa otathan yhteyttä myyntipalveluumme.

Asennettavan tuotteen toimitus Netraudasta

Asennettava tuote toimitetaan tuotteen toimitusehtojen mukaisesti ennen asennusta suoraan asiakkaalle. Asentaja ei tuo tuotetta mukanaan. Asiakas vastaa tuotteen asianmukaisesta säilytyksestä asennuspäivään asti.

Piharakennuksen perusasennuksen sisältö

Piharakennus kootaan aina valmistajan ohjeiden ja tavaratoimituksen mukaisesti.

  • Harkko- tai pihalaattaperustuksen teko valmiille ja asianmukaiselle murskepedille.* Huom! Hinta ei sisällä perustusmateriaaleja. Nämä veloitetaan asennuksen päätteeksi toteutuman mukaan.
  • Piharakennuksen kokoaminen perustusten päälle
  • Asennus- ja pakkausjätteiden poisvienti

* Tilaaja vastaa itse pohjien routimattomuudesta. Mikäli pohjat eivät ole asennushetkellä asianmukaiset, tehdään niiden muokkaus asentajan toimesta välittömästi ja tämä laskutetaan tilaajalta jälkikäteen (kts. liite "Asennuksen lisätyöt")

Piharakennuksen perusasennukseen ei sisälly

  • Maatöitä, pohjien tekoa tai pohjien muokkausta
  • Katemateriaalin tai tippapeltien asennusta, tilattavissa lisätyönä
  • Eristepakettien asennusta, tilattavissa lisätyönä
  • Pintojen käsittelyjä
  • Tuotteen muokkausta
  • Mitään asennusmateriaaleja, nämä veloitetaan jälkikäteen toteutuman mukaan

Tarviitko kohteessasi laajempia lisätöitä? Pyydä tarjous piharakennuksen asennuksesta lisätöineen asennuspalvelun lomakkeella.

Asennuksen tilaajan velvollisuudet ja vastuut

Tilaajan vastuulla on hankkia tarvittavat rakennus- tai toimenpideluvat ennen asennuksen aloittamista. Tutustu liitteeseen "Tietoa piharakennuksen ostajalle".

Asennuksen tilaajan vastuulla on varmistaa, että tuote soveltuu asennettavaksi kohteeseen ja on asennettavissa. Asiakkaan vastuulla on tarkistaa, että vastaanotettu tuote on oikea eikä siinä ole kuljetusvaurioita. Mikäli asentaja toteaa kohteessa, että tuote ei sovellu kohteeseen asennettavaksi tai sitä ei voida asentaa asennuspalvelun toimitussisällön mukaisesti, veloitetaan asiakkaalta käynnistä asentajan menetetty työaika kokonaisuudessaan sekä kilometrikorvaus (kts. kustannukset liitteestä "Asennuksen lisätyöt"). Asennuksen esteenä voi olla esimerkiksi se, että perustukset tai pohjat eivät ole valmistajan vaatimusten mukaiset.

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Asennuspalvelut

Anna palautetta!

Kerro meille miten meni! Lähetämme asennuksen tilaajille palautelomakkeen ja vastanneiden kesken arvomme 500€ lahjakortin Netrautaan.

Arvostelut

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.