1-100 / 282

282 tuotetta

1-100 / 282

282 tuotetta

Keittiökaapit

Laadukkaat keittiökaapit ovat ilo silmälle, ja niissä on hyvä toiminnallisuus. Ei ole yhdentekevää, millä tavalla keittiö on järjestelty, sillä keittiön sisustusratkaisut ovat pitkäaikaisia ja vaikuttavat huomattavasti arjen sujumiseen. Kun keittiöremontin aika koittaa, suuntaa ostoksille Netrautaan! Verkkokaupastamme löydät kattavan valikoiman keittiön kaapistoja ja muita keittiön remontoimiseen tarvittavia välineitä ja tarvikkeita. Netrauta palvelee sekä kotinikkaroijia että ammatikseen rakentavia.

Keittiökaapistot joka tarpeeseen

Keittiö on monipuolinen kokonaisuus, jossa parhaassa tapauksessa jokaisella esineellä ja kalusteella on oma paikkansa ja tarkoituksensa. Netraudasta löydät keittiökaapistot monenlaisiin erilaisiin tiloihin ja tarpeisiin. Myös ulkoasujen valikoima on laaja. Tarjolla on kaapistoja niin perinteisempään makuun kuin myös nykyaikaisen pelkistettyyn tyyliin. Keittiökaapiston valintaa tehdessä on hyvä ottaa huomioon myös siivousnäkökohdat. Tumma pinta antaa sormenjäljet anteeksi paremmin kuin vaalea kaapin ovi. Mitä kovempi ja sileämpi pinta kaapistossa on, sitä helpompaa on myös puhtaana pitäminen.

Keittiön kaapit taipuvat moneksi

Keittiön kaapit valitaan tilan ja käyttötarkoituksen mukaan. Huoneen kulmat saa hyvin käyttöön järkevästi suunnitelluilla kulmakaapeilla. Astiat puolestaan kuivuvat kuin itsestään tiskialtaan yllä olevassa astiankuivauskaapissa. Ylä- ja alakaapistoihin on helppo sijoittaa niin ruoanlaittotarpeet kuin myös astiat ja muut kodin välineet. Hyvin organisoiduissa laatikostoissa pikkutavarat löytävät paikkansa vaivattomasti. Suunnittele omiin tarpeisiisi sopiva kaapistokokonaisuus ja aloita ostosten tekeminen Netraudasta! Tilaaminen verkkokaupastamme on helppoa ja onnistuu vain muutamalla klikkauksella.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16 | Su 12-16