Liesituulettimet huippuimurille

1-48 / 114

114 tuotetta

1-48 / 114

114 tuotetta

Liesituulettimet huippuimurille

Liesituuletin on tärkeä osa toimivaa keittiötä. Se pitää tehokkaasti loitolla erilaiset höyryt, hajut ja käryt, joita syntyy ruoanlaiton yhteydessä. Tarjolla olevista malleista liesituuletin huippuimuriohjauksella on erinomainen vaihtoehto moderniin kotiin: se on tyylikäs, tehokas ja hiljainen käytössä. Netraudan laaja valikoima sisältää tunnettujen valmistajien ratkaisuja aina perinteisistä seinämalleista trendikkäisiin saarekemalleihin. Yhteistä kaikille tuotteille on korkean laadun ja tehokkuuden lisäksi houkutteleva hinta. Tervetuloa edullisille ostoksille jo tänään!

Liesikupu huippuimuriohjauksella takaa raikkaan ilman keittiössä

Oli kyseessä sitten avokeittiö, pieni asunto tai kovassa käytössä oleva suurperheen keittiö, muualle huoneistoon leviävät hajut voivat olla todellinen riesa. Huipputehokkaat liesikuvut on kehitetty vastaamaan tähän arjen haasteeseen. Valintaa tehdessä tulee kuitenkin ottaa huomioon oman kodin ja keittiön lähtökohdat. Jos kodissa on jo ennestään huippuimuri tai sen asennusta suunnitellaan, huippuimurille suunnattu liesikupu on sopiva ratkaisu. Sen lisäksi keittiön muoto ja pinta-ala vaikuttavat tuotteen valintaan. Kapeassa keittiössä kalusteisiin integroitava malli on yleensä kätevin ratkaisu. Ulosvedettävä lippa katoaa käytön jälkeen helposti piiloon: syntyy viimeistelty ja siisti kokonaisuus. Viime vuosina myös saarekemalliset liesituulettimet ovat kasvattaneet suosiotaan. Nämä kattoon kiinnitettävät mallit edustavat nykytrendin mukaista designia, joiden ansiosta keittiö pysyy taatusti raikkaana.

Tilaa liesikuvut huippuimurille helposti Netraudasta

Liesituulettimet huippuimuriohjauksella on kehitetty siten, että ne sopivat erinomaisesti suomalaisen rakennustekniikan tarpeisiin. Huippuimuriohjaus on tehokas ja määräykset täyttävä tapa hoitaa kodin ja keittiön ilmanvaihto: erilaiset ruoanlaiton yhteydessä syntyvät käryt ja hajut imaistaan hetkessä pois. Käyttäjien keskuudessa suurta kiitosta saa myös huippuimurin hiljaisuus. Voit siis nauttia ruoanlaitosta ilman perinteiselle liesituulettimelle tuttua hurinaa. Liesikuvun puhdistusta taas helpottavat metalliset pestävät design rst-rasvasuodattimet. Viimeinen tärkeä valinta liittyy väriin. Suositko ruostumatonta terästä vai sittenkin valkoista tai mustaa? Netraudan valikoimasta löytyy varmasti tyyliisi sopiva liesituuletin huippuimuriohjauksella. Tilaa nyt liesikupu näppärästi netistä ja säästä aikaa ja rahaa!

Myydyimmät tuotteet (10)

-15%
18.12. ASTI
Tarjous
Liesikupu Lapetek Trekk X1 AC, eri kokoja ja värejä
531,96  alk. 452,00 

Katsotuimmat tuotteet (10)

Säädinkupu Vallox Delico PTD EC, eri kokoja, eri värejä
-33% Jopa
Juuri nyt!
Tarjous
Säädinkupu Vallox Delico PTD EC, eri kokoja, eri värejä
809,90  alk. 544,90 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.