Liesituuletin Lapetek Jona Slim-X2 60AC, seinälle, eri värejä

Tuotenumero:
LP-573ACX2X
Liesituulettimen väri
957,30  813,00  Säästät: 144,30 
kpl
Hyödynnä tarjoushinta ja tilaa!
Tarjous on voimassa 18.12.2023 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.
Tämän tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana ennen kampanjan alkua on ollut 813,70 €
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää
Toimitustapa: Nouto Postista (Posti.fi)
Toimituskustannukset: 9,90 €

Suosittu Jona Slim -mallin 60 cm leveä AC-liesituuletin. Huippuimuria ohjaava Jona Slim-X2 -malli on uudistettu sekä teknisesti että visuaalisesti. Voit valita perinteistä vaihtovirta (AC) tai uudempaa energiatehokasta tasavirta (EC) moottoria ohjaavan mallin. Ohut entistäkin trendikkäämpi Slim-muotoilu takaa ajattoman ilmeen sekä modernin että perinteisemmän keittiön seuraksi. Viimeisteltyä linjakasta ilmettä korostaa etupaneelin ja hormin yhtenäinen kapeampi muotoilu. Liesituulettimen valaisimet on siirretty kuvun takareunaan ja niiden teho on mitoitettu antamaan erinomainen valo koko työskentelyalueelle. Vastaavasti imualue ylettyy nyt etureunaan saakka, jolloin käryt ohjautuvat tehokkaammin tuulettimeen. Imutehon ratkaisee pääsääntöisesti huippuimurin teho, hormien halkaisija ja suoruus sekä korvausilman saanti. Imutehoa on lisätty, mutta silti energialuokkaa on onnistuttu parantamaan ja erityisesti normaaliteholla äänitaso on miellyttävän hiljainen.

Helppokäyttöinen taustavalaistu Soft Touch -näppäimistö, tehokkaat ja miellyttävän tasaisen valon tuottavat LED-valot sekä helposti puhdistettavat rasva- ja aktiivihiilisuodattimet tekevät tuulettimen käytöstä helppoa ja miellyttävää. Aktiivihiilisuodattimeksi voit valita kertakäyttöisen vaihdettavan suodattimen tai ekologisemman pestävän ja uudelleen aktivoitavan Long Life -suodattimen. Molemmissa tapauksissa suodatin on erittäin helppo asentaa, koska se kiinnitetään suoraan rasvasuodattimeen eikä perinteisellä tavalla kuvun sisällä olevan moottorin sivuihin.

Tyylikkäästi taustavalaistu, etupaneeliin integroitu Soft Touch -näppäimistö on huomaamaton ja siinä on miellyttävä käyttötuntuma. X2-malleissa perusilmanvaihto on (ja pitää olla) aina päällä, mutta käryjen keräämistä voidaan tehostaa kytkinpaneelissa olevien eri nopeuksien avulla. X2-mallissa on kosteiden tilojen tehostus (AC ja EC-moottoreille) ja ilmanpoisto useista eri tiloista. Kaikkia malleja ja värivaihtoehtoja saa omalla moottorilla, minkä lisäksi seinämalleja on saatavissa huippuimurinohjauksella (X1 - AC ja EC moottoreille), kosteiden tilojen tehostuksella (X2 - AC ja EC moottoreille) ja kerrostaloihin pelkällä sulkuläpän ohjauksella (X3). X2-mallissa ilmanpoisto on mahdollista useista eri tiloista. Kaikki toiminnot ovat loogisia ja helposti käytettäviä. Säädettävä ajastintoiminto takaa viimeistenkin käryjen poistumisen huonetilasta kun ruoanlaitto on lopetettu.

Asennuksen helppous on huomioitu uuden mallin kiinnityksessä. Kuvun seinäkiinnityslista toimii pikasäädöillä nopeuttaen asennusta huomattavasti. Korkeita huonetiloja varten on saatavissa jatkohormi, jonka avulla Jona Slim-X2 voidaan asentaa kolmen metrin huonekorkeuteen saakka. Lapetek Jona Slim-X2 kuvut sopivat yhteen Vilpen 230V/50Hz, 1-vaiheisella AC/EC moottorilla varustetun huippuimurin kanssa, tai teknisesti vastaavan tyyppisen huippuimurin kanssa.

Jona Slim-X2 kupuja käytetään suoraan keittiössä syntyneiden käryjen poistoon, ei huoneiston ilmanvaihtoon ja sen ohjaukseen. Liesituulettimen asentaminen on helppo ja nopea suorittaa selkeiden kuvallisten ohjeiden avulla.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Lapetek
 • Valmistusmaa: Puola

Tuotteen mitat:

 • Korkeus (mm): 600
 • Leveys (mm): 400
 • Syvyys (mm): 1 000
 • Tuotteen paino (kg): 10,4

Tuotteen ominaisuudet:

 • Lamppukanta: Kiinteä LED
 • Polttimoiden määrä: 2
 • Valosävy: Säädettävä värilämpötila
 • Värilämpötila (K): 2900, 3000, 4000, 5000, 6000
 • Liesituulettimen tyyppi: Huippuimurin ohjaus - poisto useasta tilasta
 • Huippuimurin/Ilmanvaihtokoneen tyyppi: AC
 • Sisältää aktiivihiilisuodattimet: Ei
 • Rasvasuodattimen tyyppi: Konepestävä
 • Takuuaika: 2 vuotta

Tuotteen asentaminen ja käyttöönotto:

 • Asennustapa: Asennus seinään
 • Suositeltu etäisyys liedestä (mm): 650 kaasuliedelle, 550 sähköliedelle

Pakkauksen mitat ja paino:

 • Rahtipaino (kg): 17,20

Arvostelut

Kysymykset

Myydyimmät tuotteet (10)

★★★★★ ★★★★★
Liesituuletin Savo F-16, eri kokoja, eri värejä
166,90  alk. 123,90 

Katsotuimmat tuotteet (10)

Liesituuletin Savo F-16, eri kokoja, eri värejä
★★★★★ ★★★★★
Liesituuletin Savo F-16, eri kokoja, eri värejä
166,90  alk. 123,90 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.