Syyskuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

1-48 / 865

865 tuotetta

1-48 / 865

865 tuotetta

Siivous

Siivoaminen sujuu, kun saatavilla on oikeanlaiset välineet ja aineet. Siivousvälineisiin kannattaa panostaa, sillä siivoamisen helppous vaikuttaa olennaisesti arjen toimivuuteen. Siivottu koti houkuttelee viihtymään ja viettämään aikaa perheen ja ystävien kanssa. Päivitä taloutesi siivoustarvikkeet Netraudassa! Valikoimastamme löydät kaiken, mitä tehokkaaseen siivoamiseen tarvitset. Tilaaminen on helppoa ja onnistuu vain muutamalla klikkauksella.

Siisti ympäristö vetää puoleensa

Siivoaminen ei aina ole se kaikkein suosituin kotiaskare, mutta lähes kaikki kuitenkin nauttivat siististä ympäristöstä. Tahroista, pölystä ja ylimääräisistä tavaroista raivatussa tilassa on helppo hengittää, ja ajatuskin kulkee kevyemmin, kun ympäristö on harmoninen. Siistiin kotiin voi huoletta kutsua myös allergiasta ja astmasta kärsivät ystävät. Siivottu ja viihtyisä tila kutsuu viettämään aikaa yhdessä. Siistin kodin salaisuus löytyy Netraudasta! Tilaa verkkokaupastamme kaikki siivoamiseen tarvittava ja lisää kotisi vetovoimaa!

Siivoaminen on välineurheilua

Erilaiset siivouskohteet vaativat omanlaisensa siivousvälineet ja -aineet. Kun siivoukseen ryhtyy toimivilla työkaluilla, säästyy runsaasti aikaa ja vaivaa. Netraudasta ostat helposti ja nopeasti kaikenlaiset siivousvälineet, muun muassa imurit, höyrypuhdistimet, tekstiili- ja ikkunapesurit, mopit, silitysraudat ja -laudat ja lattiapesurit. Tarjolla on myös kattava valikoima pesuaineita eri käyttötarkoituksiin. Roskat puolestaan pysyvät ojennuksessa oikeanlaisessa roska-astiassa. Siivousvälineiden säilyttämistä ei sovi myöskään laiminlyödä, sillä ympäriinsä lojuvat välineet pilaavat nopeasti siivoamisen luoman viihtyisyyden. Siivouksen työkalut onkin helppo järjestää ja organisoida tarkoitukseen suunniteltuun siivouskaappiin, joka on helppo tilata Netraudasta muiden ostosten yhteydessä. Aloita siivousvallankumous jo tänään ja tilaa siivousvälineet Netraudasta!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.