Toukokuun kampanjat saivat jatkoa! Tarjoukset voimassa enää:

Keraaminen paistoalusta ConvEGGtor™ Big Green Egg Mini-grillille

Tuotenumero:
SSTBGEPST
73,90 
kpl
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää
Toimitustapa: Nouto Postista. Lähetys toimitetaan asiakkaan antamaa toimitusosoitetta lähinnä olevaan Postin toimipisteeseen ja asiakkaalle lähetetään saapumisilmoitus tekstiviestillä sekä sähköpostilla. Toimitustapa
Toimituskustannukset: 6,90 €

Big Green Egg Mini -hiiligrilliin yhteensopiva keraaminen ConvEGGtor™ paistoalusta tekee grillistä kiertoilmauunin, jossa voidaan valmistaa alhaisessa lämpötilassa pizzaa, leipää, haudutettuja patoja, kiusauksia tai makeita leivoksia paremmaksi kuin tavallisessa uunissa. ConvEGGtor™ paistoalusta on lämpösuoja, joka varmistaa että grillattava tuote ei ole suorassa kosketuksessa lämmön lähteeseen. Lämpö ei tule suoraan alhaalta ylös, vaan se kiertää grillissä ja tekee grillistä uunimaisen.

Big Green Egg -grilli on suunniteltu toimimaan täydellisenä ulkoilmaruuanlaittokeskuksena, jossa voi grillata, paahtaa, leipoa ja savustaa. Keraaminen paistoalusta lisää grillin monipuolisuutta entisestään, sillä sen suunnittelusta on otettu huomioon grillin lämpöominaisuudet, mikä mahdollistaa lämmön tehokkaan säteilyn kuvussa, mutta kuitenkin samalla estää liekkien ja kuumuuden ylikypsentämästä ruokaa. Paistoalusta on erittäin hyödyllinen lisävaruste, ja kokeiltuasi sitä et halua enää valmistaa ruokaa keittiössäsi lainkaan!

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Big Green Egg
  • Grillin malli: Big Green Egg MN
  • GTIN-koodi: 0665719114341

Tuotteen ominaisuudet:

  • Materiaali: Keramiikka

Arvostelut

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.