Räystäs- ja tippapeltisetti
Ei räystäs- ja tippapeltisettiä
Ei räystäs- ja tippapeltisettiä
Räystäs- ja tippapeltisetti 30136
+ 149,00 €
Sivu- ja päätyräystäille asennettavat tippa-/räystäspellit viimeistelevät Lillevillan sivu- ja päätyräystäät. Mustasta puralista valmistetun pellin profiili on 50x50mm.
Tuotenumero: LIV-30136 Määrä: 1 kpl
Kattopeltipaketti
Ei kattopeltipakettia
Ei kattopeltipakettia
YPT-20 kattopeltipaketti 9257
+ 870,00 €
Materiaalina musta pural. Sisältää räystäs-, pääty- ja harjapellit, peltikateruuvit, ruodelaudat juoksumetritavarana, ruuvit ruodelaudoille ja asennusohjeet.
Tuotenumero: LIV-9257 Määrä: 1 kpl
Tiilikuvioinen kattopeltipaketti 9506
+ 880,00 €
Materiaalina musta pural. Sisältää räystäs-, pääty- ja harjapellit, peltikateruuvit, ruodelaudat juoksumetritavarana, ruuvit ruodelaudoille ja asennusohjeet.
Tuotenumero: LIV-9506 Määrä: 1 kpl
Katemateriaali
Ei katemateriaalia
Ei katemateriaalia
Liimattava rullahuopapaketti 30127, Top Tite
+ 339,00 €
Hyvälaatuinen katemateriaali, soveltuu myös loivemmille katoille. Asentamisessa tarvitaan bitumiliimaa, joka ei sisälly toimitukseen.
Tuotenumero: LIV-30127 Määrä: 1 kpl
Palahuopapaketti 30120, sis. reunan/harjakaistan
+ 399,00 €
Sisältää tarvittavan määrän palahuopaa, sivuräystäille ja harjalle asennettavaa reuna-/harjakaistaa ja palahuopanaulat.
Tuotenumero: LIV-30120 Määrä: 1 kpl
Katon eristyspaketti
Ei katon eristyspakettia
Ei katon eristyspakettia
Katon eristyspaketti 30106
+ 949,00 €
Sisältää tarvittavan määrän ympäripontattua Kingspan Therma TP10 30mm -polyuretaanieristettä, sisäkattolaudat, kiinnitysrimat sekä kattolistat juoksumetritavarana.
Tuotenumero: LIV-30106 Määrä: 1 kpl
Lattian eristyspaketti
Ei lattian eristyspakettia
Ei lattian eristyspakettia
Lattian eristyspaketti 30101
+ 529,00 €
Sisältää tarvittavan määrän ympäripontattua Kingspan Therma TP10 30mm -polyuretaanieristettä ja eristelevyjen kannatinrimat juoksumetritavarana. Ei sisällä saumavaahtoa.
Tuotenumero: LIV-30101 Määrä: 1 kpl
3 464,00  2 945,00  Säästät: 519,00 
kpl
Toimitusaika: 2-4 viikkoa
Toimitustapa: Kotiin toimitus
Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!
Asiakkaan ei tarvitse olla paikalla tuotteen saapuessa, vaan asiakas voi esimerkiksi vain merkitä helppokulkuisen paikan, johon tuote, esim. mökki, jätetään. Purkupaikka on merkittävä selkeästi. Purkupaikan on oltava tasainen ja tukeva. Purkupaikan tulee kantaa tuotteen paino ja sinne tulee päästä trukilla. Huomioithan, että mikäli haluat tilata tuotteen saaristoalueille tai Lappiin, niin otathan ensin yhteyttä myyntipalveluumme, josta varmistamme onko toimitus mahdollinen ja aiheuttaako se lisäkustannuksia.
★★★★★★★★★★
4.2
84% suosittelee
Käytön helppous 4.2
Ominaisuudet 4.1
Vastinetta rahoille 4.4
Tuotteen laatu 4

Näyttävässä Luoman Lillevilla 342 -kesäkeittiössä valmistat herkulliset ruoat varhaisesta keväästä aina myöhäiseen syksyyn asti. Pihakeittiössä ruoan valmistaminen ja ruokailu on mukavaa myös silloin kun sataa. Korkeiden ikkunoiden ja lasiovien ansiosta tila on avara ja valoisa, ja kesäkeittiön suojissa myös ruoanlaittovälineesi pysyvät hyväkuntoisina pidempään.

11,7 m² piharakennuksen seinävahvuus on 34 mm ja harjakorkeus on 2570 mm. Katemateriaali ei sisälly toimitukseen. Kesäkeittiö toimitetaan puuvalmiina, joten voit käsitellä ulko- ja sisäpinnat haluamallasi tavalla.

Alasvetovalikosta löydät valmiiksi räätälöityjä lisätarvikkeita, joilla voit halutessasi täydentää Lillevilla-rakennustasi. Lisätietoa näistä lisävalinnoista löydät myös liitteestä Lillevilla-optiot. Huomioithan että kaikki liitteessä mainitut tuotteet eivät ole tarkoituksenmukaisia kaikille rakennuksille, mutta alasvetovalikosta löydät juuri tähän rakennukseen sopivat lisätarvikkeet.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Luoman Lillevilla
 • GTIN: 6418635043943
 • Valmistusmaa: Suomi

Tuotteen mitat:

 • Harjakorkeus (cm): 261,6
 • Räystäskorkeus (cm): 212,5
 • Leveys (cm): 390
 • Syvyys (cm): 300
 • Pinta-ala (m²): 11,7

Tuotteen ominaisuudet:

 • Materiaali: Kevythirsi, Puu
 • Pintakäsittely: Puuvalmis
 • Seinävahvuus (mm): 34
 • Kattomalli: Harjakatto
 • Katon kaltevuus (°): 18
 • Katon pinta-ala (m²): 16,6
 • Sisältää vesikatemateriaalin: Ei
 • Sisältää lattian: Kyllä
 • Lattian paksuus (mm): 16
 • Ikkunoiden lukumäärä: 4 kpl, 69x160 cm kiinteät ikkunat
 • Ovien lukumäärä: 1 kpl, 1496x1772 mm, pariovet ikkunoilla
 • Harjan pituus: 4500 mm
 • Lappeen pituus: 1846 mm

Luoman Lillevillan laadukkaasta ja monipuolisesta piharakennus- ja mökkivalikoimasta löydät varmasti taloudellesi sopivan ratkaisun. Tee unelmistasi totta ja tilaa uusi kesäkeittiösi jo tänään!

Lillevillan tuotteita kehitetään. Käytäthän aina rakennuksen mukana tulevia ohjeita. Tuotekortilla oleva ohjeistus saattaa olla viitteellinen.

Huom. Mikäli tilaukselle tulee lisäosia, toimitusaika saattaa hieman poiketa luvatusta, sillä tuotteet valmistetaan tilauskohtaisesti.

★★★★★★★★★★
4.2
84% suosittelee
Käytön helppous 4.2
Ominaisuudet 4.1
Vastinetta rahoille 4.4
Tuotteen laatu 4

Videot

Arvostelut

Yhteensä 41 kysymystä
Sort by: Uusimmat
 • Uusimmat
 • Hyödyllisin
 • Arvosana korkeimmasta alhaisimpaan
 • Arvosana alhaisimmasta korkeimpaan
 1. ★★★★★★★★★★
  Fiksu paketti hintaan nähden
  ★★★★★★★★★★
  Paketti muuten todella hyvä ja helppokasattava, hyvin pakattu ja logistiikka hyvin järjestetty. Pari miinusta: - Lattiapaneelit oli todella heiveröiset, nämä korvasin paksummalla terassilaudalla. - Myös aluskatepaneelit oli sen verran ohkaset, että palahupien mukana tulleet huopanaulat meni juuri ja juuri läpi asti.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 2. ★★★★★★★★★★
  Toimiva ja helppo koota
  ★★★★★★★★★★
  Paketti todellakin sisälsi kaikki, mitä luvattiin. Helppo koota. Erinomainen ja odotukset täyttävä pikkurakennus.
  Vastaus - Luoman Lillevilla · 17.10.2022 :
  Kiitos palautteestasi, mukava kuulla että viiden tähden arvoisesti olemme odotuksenne täyttäneet. Lämmintä syksyn jatkoa! :) LilevillabyLuoman_FI
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 3. ★★★★★★★★★★
  Hyvä paketti kohtuu hintaan
  ★★★★★★★★★★
  Kokonaisuutena hyvä paketti. Kokoaminen oli helppoa, joskin perustusten osalta olisin toivonut selkeämpää ohjetta sekä tarkemmat mittakuvat. Kasaaminen oli helppoa, vaatii kaksi tekijää, jotta sujuu näppärästi. Katto- ja lattiamateriaalit saisivat olla paksumpia, mutta en ole huomannut lattian osalta notkumista nytkään. Katto ja sen kestävyys selviää tulevina talvina. Suosittelen räystäs- ja tippapeltisetin hankkimista, niin tulee siistimmän ja valmiimman näköinen kokonaisuus.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 4. ★★★★★★★★★★
  Mainio paketti
  ★★★★★★★★★★
  Ostin paketin kesäkeittiöksi, oikein sopiva siihen tarkoitukseen. Nopea toimitus kotipihaan hyvin pakatussa paketissa. Mukana kaikki tarpeellinen, tosin itse käytin rosteri torx-ruuveja paketin naulojen sijaan. Paketin lattiamateriaalia en käyttänyt, koska pystytin valmiina olevan terassin päälle. Paketti on nopea pystyttää, mutta suosittelen kasaamista kahden henkilön voimin. Varsinkin kun mennään yli puolenvälin niin hirsien paikalleen saanti on vähän haastavampaa.
  Vastaus - Tuotetuki Netrauta.fi · 26.8.2022 :
  Kiitos tuotearvostelustasi.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 5. ★★★★★★★★★★
  Hyvä tuulensuoja.
  ★★★★★★★★★★
  Sivusta kokoamista seuranneena voin sanoa,että oli melko helppoa. Eniten aikaa kului maalatessa. Erittäin tuulisessa ja avoimella paikalla asuessa tämä on ihan ehdoton kesä oleskelutila. Täällä ei kestä mitkään verho systeemit,mutta tämä kestää. On sateellakin mukava istuskella ja kuunnella sateen ropinaa.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 6. ★★★★★★★★★★
  Loistava paketti pienellä lisätuunauksella
  ★★★★★★★★★★
  Hintaansa nähden erinomainen paketti. Hirsirakenne on hyvä ja tukeva mutta lattia- ja kattolaudat ovat turhan ohutta materiaalia. Vaihtamalla nämä tulee mökistä hyvä. Itse tosin käytin mukana tulleet lattialaudat mutta tein koolauksen tuplasti tiheämpänä käyttäen 2x4 lankkuja (oli paljon edullisempaa kuin vaihtaa laudat paksumpiin). Lattia ei notku ja rakenteesta tuli tukevampi. Kuten todettu, hirsirakenteen laatu on hyvä mutta lattia- ja kattolaudat sekä ovet tuntuvat vähän rimpuloilta. Panostamalla myös näiden laatuun tulisi tuotteesta jotakuinkin täydellinen.
  Vastaus - Tuotetuki Netrauta.fi · 2.9.2021 :
  Kiitos tuotearvostelustasi ja vinkistä lattialautojen asentamiselle. Välitämme palautteesi lattiamateriaalista eteenpäin.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 7. ★★★★★★★★★★
  Tuote on kuvatun kaltainen.
  ★★★★★★★★★★
  Tavaran toimittaja ei ilmoittanut lähetyksen saapumisesta,eli en vonut olla vastaanottamassa tuotetta. Muuten hyvä, lattia laudat saisi olla hieman paksummat sekä oksan koloja jonkin verran. Materiaali oli pakattu hyvin ja rakennuksen kokoaminen oli helppoa puutavaran suoruuden ja kasausohjeiden vuoksi. Lähetyksessä ei ollut puutteita.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 8. ★★★★★★★★★★
  Helppo koota
  ★★★★★★★★★★
  Hyvin pakattu toimiva tuote. Hyvät kokoamis ohjeet.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?

Näitä arvosteluja hallitsee Bazaarvoice, ja ne vastaavat Bazaarvoicen Authenticity Policy -aitouskäytäntöä, jota tukevat petostentorjuntatekniikka ja ihmisten tekemät analyysit.
Lisätietoja osoitteessa http://www.bazaarvoice.com/fi/trustmark/

Kysymykset

Yhteensä 15 kysymystä
Sort by: Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat vastaukset
 • Eniten vastauksia
 • Avoimet kysymykset
 • Hyödyllisimmät vastaukset
 1. 1vastaus
  Nuotiokokki · 25.1.2023
  Onko tähän mahdollista asentaa keskelle tulisija, ja siten myös kattoon läpivientiä huuvan hormille/piipulle?
  1. Luoman Lillevilla · 26.1.2023
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei! Tuotteeseen on mahdollista asentaa tulisija. Hormin läpivientiä kattoon ei kuitenkaan voi tehdä rakennuksen keskeltä eli harjan kohdalta harjalla kulkevan kattokannattajan vuoksi, vaan läpivienti on tehtävä kattokannattajien väliin. Tulisijan ja hormin asennuksessa on noudatettava paloturvallisuusmääräyksiä sekä tulisijan ja hormin asennusohjeita.
 2. 1vastaus
  Pitkä perhe · 22.8.2022
  Onko mahdollista vaihtaa toinen päätyikkuna oveksi , jolla korkeutta väh. 190 cm? Nuo 177cm ovet kun on meille pitkille hiukan matalat?
  1. Luoman Lillevilla · 2.9.2022
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei,valitettavasti yksittäisiä muutoksia emme voi tehdä sillä teemme kaikki sarjatuotantonta.
 3. 1vastaus
  Vuorenkolo · 22.7.2022
  Kuinka plajon korkeammalle lattia tulee kuin perustusten pinta?
  1. Luoman Lillevilla · 12.8.2022
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei! Riippuu tekeekö perustuksen haltijapalkeille vai ei, mutta perustuspuun koko 36x60mm
 4. 1vastaus
  Hannuli · 25.2.2022
  Onko umpiseinälle saatavana ikkunaa jonka mitat olisivat esim. 1500 ja parin hirren korkuinen? Ovatko ovien ja seinien ikkunat ns. turvalasia? Jolleivat ole niin onko rakennettava ritiläsuojat tai asennettava turvakalvot?
  1. Luoman Lillevilla · 28.2.2022
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei, umpiseinälle voi asentaa ikkunan, mutta mikäli näyttää siltä että hirret alkavat väännellä nii suosittelemme asentamaan ikkunan molemmin puolin lisätuet. Mikäli haluat lisäikkunan, niin voitte olla yhteydessä asiakaspalveluun. Ovien ja ikkunoiden lasit: Turvalasi, CE 4mm
 5. 3vastausta
  Maavaha · 27.6.2020
  Voiko eristepaketin tilata/asentaa myöhemmin? Minkälaiset perustukset? 
  1. Raksareonboy · 6.7.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Perustukset nurkkiin, välille ja keskelle laatat ja harkot ettei notku. Sora patjan päälle
  2. Raksareonboy · 6.7.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Ei voi asentaa kun lattieriste tulee lattian alle ja katto eriste väliattoon.
  3. Pertsa67 · 29.6.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Lattian eristeet tulevat ponttilaudoituksen alle joten asennus ei onnistu jälkeenpäin muuten kuin poistamalla lattia. Suosittelen hankkimaan uudet 28mm ponttilaudat lattiaan. Perustuksen pohjalle hiekkaa/soraa ja asennus pihalaattojen/harkkojen päälle.
 6. 2vastausta
  Nella 2 · 7.6.2020
  Pohjapiirroksesta saa käsityksen että oven oikealla puolella oleva ikkuna on rakennuksen päädyssä asti . Profiilikuvasta saan sellaisen käsityksen että rakennuksen päädyssä olisi katettu terassi ?kumpi on oikein? 
  1. Kotilo63 · 7.6.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Ei ole terassia, vaan ikkuna on päätyseinässä. Saman arvuuttelun tein itse.
  2. 2020 · 7.6.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Ei ole terassia. Ja ikkunaa lasit on molemilla puolilla samassa kohtii.
 7. 4vastausta
  Pahvi · 10.4.2020
  Mitenkä purku tapahtuu? Trukkia kun ei itellä ole. Isolla autolla kyllä pääsee pihaan.
  1. Luoman Lillevilla · 14.4.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei! kuten muutama olikin vastannut, niin autossa on oma trukki mukana joten vastaanottajalla ei tarvitse olla trukkia.
  2. Kati 53 · 12.4.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Kesäkeittiön toimittajalla oli oma trukki. Meillä jätti auton kauemmas ja trukilla sitten pihan perälle kärräsi paketin. Leveyttähän tuo vaati toki sen 4m jotta mahtui siirtelemään pakettia. Hyvin onnistui
  3. Satu Sastamalasta · 11.4.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Autossa on oma trukki. Purku onnistui loistavasti.
  4. Jukka 75 · 10.4.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Autossa on trukki mukana. Ei tarvita kuin tasainen paikka mihin lasketaan trukilla.
 8. 3vastausta
  HIppis · 1.8.2019
  Onko kattopeltipaketti ostettavissa erikseen ilman rakennusta? Jos on, mihin hintaan ja millaisella toimitusajalla?
  1. Bitti · 7.8.2019
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Ei ole
  2. Vaaherski · 2.8.2019
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Kysyit kattopeltipaketista. Tähän en osaa vastata koska meidän kesäkeittiöpakettiin kuului icopalin huopakattopaketti,johon olemme olleet tosi tyytyväisiä. Samoin olemme olleet koko kesäkeittiöpakettiin tyytyväisiä. - Päivi -
  3. Luoman Lillevilla · 2.8.2019
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei! Voi ostaa myös pelkän kattopeltipaketin mikäli se on vain saatavilla ko. rakennukseen. Toimitusaika 2-4 viikkoa. Voit olla tästä yhteydessä asiakaspalveluun.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16