18,55  15,75  Säästät: 2,80 
kpl
Tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.
Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää
Toimitustapa: Kotiin toimitus
Toimituskustannukset lasketaan postinumeron ja määrän perusteella:
kpl
Ladataan...
Toimitusalue Manner-Suomi poislukien Lappi ja lauttayhteyksien takana olevat saaristoalueet. Mikäli purku-/lastausolosuhteet vaativat takalaitanostimen käyttöä tai osoitteesi on toimitusalueen ulkopuolella, ota ennen tilaamista yhteyttä myyntipalveluun.
★★★★★★★★★★
5.0
5 5 tähteä: 1 kpl
4 4 tähteä: 0 kpl
3 3 tähteä: 0 kpl
2 2 tähteä: 0 kpl
1 1 tähteä: 0 kpl
Käytön helppous 4.0
Ominaisuudet 5.0
Vastinetta rahoille 5.0
Tuotteen laatu 5.0

Kiviliima Illbruck PU700 toimitetaan 750 ml:n pakkauksessa. Vaahtoliima sopii betoni- ja luonnonkivien kiinnittämiseen. Liimalla voidaan kiinnittää mm. muurikivien kansikivet. Kiviliima on polyuretaanipohjainen tuote, joka levitetään suoraan pullosta liimapistoolin tai pillin avulla. Liima kuivuu nopeasti, ja sillä saadaan aikaan erittäin luja tartunta. Liima kestää hyvin kosteutta ja on pakkasenkestävä.

Kiviliima Illbruck PU700, 750ml

 • Tuotemerkki: Rudus
 • EAN-koodi: 8713465317133
 • Alkuperämaa: Hollanti

Tämä tuote on CLP-asetuksen (EY) N:o 1272/2008 mukaan luokiteltu vaaralliseksi. Kyseessä on erittäin helposti syttyvä aerosoli, jonka painesäiliö voi revetä kuumennettaessa. Tuotteen on todettu ärsyttävän voimakkaasti silmiä ja ärsyttävän ihoa. Tuote voi aiheuttaa hengitettynä allergiaoireita, astmaoireita tai hengitysvaikeuksia, ja se voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Tuotteen epäillään aiheuttavan syöpää. Tuote saattaa aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä ja vahingoittaa elimiä pitkäaikaisessa tai toistuvassa altistumisessa. Tuotetta käytettäessä on käytettävä asianmukaista suojavarustusta ja noudatettava hyviä työturvallisuuskäytänteitä. Lisätietoja saat oheisesta käyttöturvallisuustiedotteesta.

★★★★★★★★★★
5.0
5 5 tähteä: 1 kpl
4 4 tähteä: 0 kpl
3 3 tähteä: 0 kpl
2 2 tähteä: 0 kpl
1 1 tähteä: 0 kpl
Käytön helppous 4.0
Ominaisuudet 5.0
Vastinetta rahoille 5.0
Tuotteen laatu 5.0

Arvostelut

Yhteensä 1 kysymys
Lajitteluperuste: Uusimmat
 • Uusimmat
 • Hyödyllisin
 • Arvosana korkeimmasta alhaisimpaan
 • Arvosana alhaisimmasta korkeimpaan
 1. ★★★★★★★★★★
  Todella hyvää liimaa
  ★★★★★★★★★★
  Ohjeita noudattaen (unohtamatta liimattavien kivien kostutusta!) tämä liima pitää kuin tauti. Tein testin liimaamalla kaksi ylimääräistä betonilaattaa yhteen ja antamalla kuivua useamman viikon. Pihalaattojen irrottaminen toisistaan ei onnistunut betonilaattoja rikkomatta - betoni murtui mutta liimasauma kesti! Kivien kostuttaminen on tärkeää, sillä PU-pohjainen liima kovettuu nimenomaan kosteuden vaikutuksesta. Vahva suositus. Paras, vahvin ja helpoin tapa ”muurata” esim istutusallas tai matala kivimuuri.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
Näitä arvosteluja hallitsee Bazaarvoice, ja ne vastaavat Bazaarvoicen Authenticity Policy -aitouskäytäntöä, jota tukevat petostentorjuntatekniikka ja ihmisten tekemät analyysit.
Lisätietoja osoitteessa http://www.bazaarvoice.com/fi/trustmark/

Kysymykset

Yhteensä 1 kysymys
Lajitteluperuste: Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat vastaukset
 • Eniten vastauksia
 • Avoimet kysymykset
 • Hyödyllisimmät vastaukset
 1. 2vastausta
  antikko · 21.8.2019
  Kuinka monta metriä yhdellä kiviliimatuubilla liimaa?
  1. Rakennusmetsuri · 21.8.2019
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   16 metriä liimasin Ruduksen Antikko kiviä, kaksi liimapalkoa rinnan ja myös pystysaumat liimaten. Hyvää ja huikean voimakasta liimaa kuivuttuaan. Erinomainen tuote. Kannattaa käyttää käsineitä, on sitkasta möhnää käsiin jouduttuaan.
  2. Rakennusmetsuri · 21.8.2019
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Moro! Itse liimasin muurikiveä pullolla noin16 metriä ja käytin hyvinkin reilulla kädellä liimaa (kaksi rinnakkaista liimapalkoa koko matkalle ja lisäksi jokaiseen pystysaumaan). Liima loppui pullosta käsittämättömän sopivasti juuri viimeisen muurikiven kohdalla :)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18