Huhtikuun kampanjat auki! Tarjoukset voimassa enää:
2 221,00  1 890,00  Säästät: 331,00 
kpl
Hyödynnä tarjoushinta ja tilaa!
Tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.
30 päivän alin hinta: 1 999,00 €
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 4-7 arkipäivää
Toimitustapa: Kaukokiidon kotiin toimitus Toimitustapa
Toimituskustannukset: 109,00 €
Huomioithan, että mikäli haluat tilata tuotteen saaristoalueille tai Lappiin, niin otathan ensin yhteyttä myyntipalveluumme, josta varmistamme onko toimitus mahdollinen ja aiheuttaako se lisäkustannuksia.
★★★★★★★★★★
4.0
80% suosittelee
Käytön helppous 4.1
Ominaisuudet 4.0
Vastinetta rahoille 3.9
Tuotteen laatu 3.7

Entistä tilavampi ja jämäkämpi kuivakäymälä!

Suomessa suunniteltu suomalaisiin olosuhteisiin. Ecoteco-toimitus sisältää täydellisen ja toimivan puucee-ratkaisun vapaa-ajan käyttöön: elementtirakenteisen rakennuksen (seitsemän elementtiä), joka on helppo itse pystyttää, sekä sen kanssa täysin yhteensopivan kompostoivan käymälän. Käymälä ei tarvitse toimiakseen vettä eikä sähköä. Käymälän rakenne on tiivis ja ympäristöystävällinen. Tehokas rakennuksen ulkopuolinen tuuletus takaa huonetilan hajuttomuuden. Hyvän tuuletuksen mahdollistaa mukana toimitettava piippu.

Riittävän isokokoinen (yli 200 litraa) säiliö mahdollistaa tehokkaan kompostoinnin. Kompostoiva käymälä kerää nesteen erilliseen säiliöön, jolloin kiinteä jäte kompostoituu kuivikeaineen kanssa nopeasti (kuivike ei sisälly toimitukseen). Tehokkaan haihdutuksen ansiosta erilliseen säiliöön kertyvä nestemäärä on vähäinen. Ainutlaatuisen rakenteen ansiosta myös nestesäiliön tyhjennys on helppoa ja siistiä. Tämän lisäksi jälkikompostointi ilman erillistä käsittelyä on mahdollista vaihtosäiliön avulla (ks. liittyvät tuotteet). Kiinteän jätteen säiliössä on käsittelyä helpottavat pyörät ja vetotanko.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Ecoteco
 • Sertifikaatit ja hyväksynnät: Avainlippu
 • Takuuaika: Vuoden takuu

Tuotteen mitat:

 • Harjakorkeus (cm): 259
 • Leveys (cm): 140
 • Syvyys (cm): 140
 • Pinta-ala (m²): 2
 • Katon pinta-ala (m²): 4,2

Tuotteen ominaisuudet:

 • Materiaali: Puu, Puuverhous
 • Pintakäsittely: Puuvalmis
 • Kattomalli: Harjakatto
 • Sisältää vesikatemateriaalin: Ei
 • Sisältää lattian: Kyllä
 • Ikkunoiden lukumäärä: 0 kpl
 • Ovien lukumäärä: 1 kpl, ikkunallinen puuovi hakasella
 • Toimitussisältö: Sisältää tarvittavat ruuvit, vetimet, haat ja saranat
 • Paneelivahvuus 17 mm (ympärihöylätty)
 • Toimitus sisältää kaiken tarvittavan materiaalin toimivan kompostoivan puuceen kokoamiseen. Tarvitset vain työkalut.
 • Koostuu seitsemästä elementistä: 4 seinä-, 2 katto- ja 1 lattiaelementti
 • Pohjarunkopalkit painekyllästetty
 • Rakennus ei ole pohjamaalattu
 • Ecoteco käymälää voidaan käyttää ympäri vuoden.
 • Kaikki käymälän osat voidaan puhdistaa tarvittaessa yleispuhdistusaineilla.
 • Reilun kokoinen 200 litran säiliö
 • Toimitus ei sisällä katemateriaaleja eikä maaleja.
 • Toimitetaan kahdessa osassa.
 • Perustuksena voi käyttää esim. 30×30×5 cm sementti-pihalaattoja tai kevytsoraharkkoja.

Tuotteen tekniset tiedot:

 • Seinävahvuus (mm): 17

HUOM! Lisävarusteena on mahdollista hankkia vaihtosäiliö, jolloin tarvittava jälkikompostointi voidaan hoitaa siististi sisältöön koskematta. Tämä on suositeltavin tapa! Hankkiessasi myös vaihtosäiliön, voit siirtää täynnä olevan säiliön vain syrjään ja laittaa tyhjän tilalle. Täysinäisen säiliön tyhjennät vasta, kun sisältö on täysin kompostoitunut.

Arvostelut

Sort by: Uusimmat
 • Uusimmat
 • Hyödyllisin
 • Arvosana korkeimmasta alhaisimpaan
 • Arvosana alhaisimmasta korkeimpaan
 1. ★★★★★★★★★★
  Vaihtosäiliön hankala kansi
  ★★★★★★★★★★
  Mökki oli jokseenkin hankala koota ja kattopalat eivät istuneet saumattomasti yhteen. Väliin jäi melkoinen rako, joka onneksi saatiin peitettyä kattohuovalla. Kannattaa myös maalata kaikki osat kahd3sti, ennen kokoamista. Ainakin sisäverhoilun. Nyt kaksi kesää ollut käytössä. Tilasimme samalla vaihtosäiliön ja huomasimme, että ns. perussetissä olevassa säiliössä ei ole laisinkaan mukana kantta. Jouduimme siirtämään varasäilöstä kannen, mikä on ratkaisuna omituinen, sillä kannen joutui ruuvaamaan irti ja ns. kahvaosuus oli vaikea ujuttaa takaisin ruuveihin. Kuitenkin kahvat on oltava ruuveihin kytkettynä, jotta ne ei pyöri säiliötä liikuteltaessa. Eli jatkokompostoinnin kannalta on hassua, että vain toisessa astiassa on kansi. On ehkä ajateltu, että ilman kantta vessaan asetetti säiliö on siistimpi, mutta silloin vaihtomekanismin pitäisi olla yksinkertaisempi.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 2. ★★★★★★★★★★
  Helposti pystytetty
  ★★★★★★★★★★
  Elementtipohjainen perusratkaisu on selkeä, joten kokoaminen oli melko suoraviivaista. Osien maalaus ennen kokoamista varmasti kannatti. Perustusten tekeminen oli odotetusti työläin ja ikävin vaihe. Ja pientä tuunausta ja viimeistelyä olin toki varautunutkin tekemään, lähinnä: Portaisiin lisäaskelma tukirakenteineen. Porraslautoja ei tullut, mutta sitä löytyi omasta takaa. Katossa valmiina ollut läpivientireikä ilmanvaihtoputkelle vaati hiukan työstämistä, että putken sai asettumaan pystysuoraan. Ja istuin on hiukan korkealla jopa 180+ pituiselle, joten ainakin pikkuväkeä varten saattaa tarvita korokkeen pöntön eteen.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 3. ★★★★★★★★★★
  Hyvä huussi
  ★★★★★★★★★★
  Tyylikäs kokonaisuus. Helppo pystyttää parin miehen voimin.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 4. ★★★★★★★★★★
  Toimiva
  ★★★★★★★★★★
  Tilasin wc. Pystytin ja maalasin. Toimiva. Ovi tosin kiero. Rakensin myös käsienpesupaikan
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 5. ★★★★★★★★★★
  Ajaa asiansa!
  ★★★★★★★★★★
  Molemmista päätykolmioista puuttui paneelilaudasta kärkiosat (haljennut). Runkoruuvit oli kovin hentoisia, vaihdoin suosiolla järeämpiin. Ruuveja muutenkin vähänlaisesti (ajateltu varmaan että listat laitetaan vain kahdella). Paketti voisi sisältää automaattisesti rappusiin alemman "lisä-askelman". Muutoin oikein tyytyväinen tuotteeseen, hajut loistavat poissaolollaan. Ehdottamasti tämä XL-versio oli oikea valinta eli juuri sopivan kokoinen tarpeisiimme =D. Kannattaa maalata elementtien molemmat puolet ennen kasausta, ikävä maalata sisäpuoli kasauksen jälkeen.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 6. ★★★★★★★★★★
  Hyvä puucee
  ★★★★★★★★★★
  Hyvä tuote,meidän mökkiporukalle.helppo asentaa.Katto materiaali vois olla mukana
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 7. ★★★★★★★★★★
  Käyttökelpoinen
  ★★★★★★★★★★
  Kaksi elehkä seinätkinementtien reunalautaa oli haljennut.:( Vahvempaa tukea kaipaa katto ja ehkä seinätkin - taitava timpuri "sävelsi" ne omista tarpeista. - Kättömukavuus hyvä myös huonompijalkaiselle.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 8. ★★★★★★★★★★
  nopeasti valmis, pohjat pitää tehdä hyvin
  ★★★★★★★★★★
  helppo koota, ihan pätevä peli mökille tälläistä tarvittiin
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
Näitä arvosteluja hallitsee Bazaarvoice, ja ne vastaavat Bazaarvoicen Authenticity Policy -aitouskäytäntöä, jota tukevat petostentorjuntatekniikka ja ihmisten tekemät analyysit.
Lisätietoja osoitteessa http://www.bazaarvoice.com/fi/trustmark/

Kysymykset

Yhteensä 3 kysymystä
Sort by: Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat vastaukset
 • Eniten vastauksia
 • Avoimet kysymykset
 • Hyödyllisimmät vastaukset
 1. 1vastaus
  Joose30 · 19.5.2020
  "Toimitus ei sisällä katemateriaaleja..." Miksi ei? ja Paljonko katetta kuluu (=katon pinta-ala)? Entä katteen lisähinta?
  1. Sebu59 · 20.5.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   JOKAINEN HALUAA VARMAANKIN KATTEEN SOVELTUVAN MUIDEN PIHAPIIRIN RAKENNUSTEN TYYLIIN JA VÄRIIN. ITSE ASENSIN PALAHUOVAN JOHON KULUI RAHAA NOIN 50 €. MENEKKI EI OLE MUISTAAKSENI KUIN VAJAA 5 M2, MUTTA KANNATTAA OSTAA HIEMAN YLI, KOSKA KUVIOT PITÄÄ SOVITTAA OIKEIN. KAHDELLA NOIN 3 M2 PALAHUOPAPAKETILLA TULEE MAINIOSTI TOIMEEN.
 2. 2vastausta
  Mökin mummo · 16.6.2019
  Ostimme XL huussin ja lisäksi vaihtosäiliön. Vaihtosäiliössä on kansi kiinni säiliössä. Kun varsinainen säiliö täyttyy ja tulee vaihdon aika, miten toimitaan, että kannen saa varsinaiseen säiliöön ja vaihtosäiliön paikalleen. Miten on ajateltu toimittavan
  1. Homma hoidossa · 19.6.2019
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Vaihtosäiliön kansi irrotetaan ja siirretään täyden säiliön kanneksi. Tätä ennen on tietysti täysi säiliö vedettävä huussista pois. Sitten tyhjä vaihtosäiliö paikoilleen ja eikun sitä täyttämään! Noin se muistaakseni meni. Tarvittiin kyllä poraa, jotta sai ne säiliöiden kannet irti siitä kiinnitysputkesta.
  2. AWAH · 18.6.2019
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Jos vedät täynnä olevan säiliön ulos- otat toisesta kannen pois ja laitat sen täynnä olevan säiliön päälle vaan.Todella helppoa! Kansi on siksi, että säilytys/kompostointi olisi helppoa...vaikka meillä ei ollut tarvetta edes vaihtosäiliöön- kun oltiin laitettu kuiviketta näin paljon ja Creencare männynraikasta kompostointivalmistetta, että tulos oli jo ihan multa. Ei mitään hajua- helppoa vaihtaa ja meni ison kompostiastiaan kaikki. Kevällä sai lisätty komposti käynnistys/heräte ainetta. Kunnon multaa, ei mitään hajua. 
 3. 1vastaus
  AWAH · 3.6.2018
  Kumpi se on oikea- heti XL kuvan alhalla on:"Rakennus ei ole pohjamaalattu", mutta PDF esitesta lukee:"Lattiarunko ja portaat painekyllästetty, muut puuosat ovat käsittelemätöntä puuta. XL-mallissa pohjamaalattu." Elikäs miten se nyt on/ tai ei ole? 
  1. Ikki82Luuta · 29.6.2018
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   XL-mallissa rakennus ei ole pohjamaalattu. Lattiarunko ja portaat on painekyllästetty.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.