Älylukko HighTech EH-LP-908, koodinäppäimistöllä varustettu

Tuotenumero:
KOHEHLP908
Lukonkätisyys
Vasenkätinen
Vasenkätinen
Oikeakätinen
399,00  359,00  Säästät: 40,00 
kpl
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää
Toimitustapa: Kotiin toimitus
Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

Koodinäppäimistöllä varustettu HighTech-lukko EH-LP-908, hopea

Koodinäppäimistöllä varustettu hopeanvärinen HighTech-lukko EH-LP-908. Koodilukon mukana tulee myös 5kpl avaimia, joilla oven voi myös halutessaan avata. Tähän huipputeknologiseen Birkegaarden-lukkoon voi taltioida yhteensä kymmenen eri koodia koodilukkokäyttöön. Lukko toimitetaan sekä sisä-, että ulkoyksiköllä, jotka korvaavat vanhan lukon avain- ja kahvaosuuden kokonaisuudessaan

Lukko on suunniteltu pohjoisen vaativiin olosuhteisiin ja sen käyttölämpötila on -40 C - +50 C astetta. Lukkoa voidaan operoida sekä sisä- että ulkopuolelta. Lukko toimii sisäyksikköön asennettavilla 3kpl AA-paristolla, joten se ei tarvitse kaapelointia.

Koodilukko on erittäin helppo ohjelmoida vastaamaan yksilöllisiä käyttötarpeita ja sen ominaisuudet kattavat kaikki nykyiset vakuutusvaatimukset. Sitä on erittäin helppoa ja turvallista käyttää ja siitä pitävät koko perhe - niin aikuiset kuin lapsetkin. Koodilukko EH-LP-905 on oikea valinta, kun arvostat avaimettomuutta, jokapäiväistä mielenrauhaa, huippumuotoilua ja optimaalista käyttömukavuutta. Haluamasi lukon kätisyyden saat valittua oheisesta alasvetovalikosta.

Arvostelut

Kysymykset

Yhteensä 1 kysymys
Sort by: Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat vastaukset
 • Eniten vastauksia
 • Avoimet kysymykset
 • Hyödyllisimmät vastaukset
 1. 1vastaus
  purmo · 8.2.2022
  Hei.Mihin lukkopesään tämä sopii?Tarkoittaako vasen tai oikea käteisyys miltä puolelta ovi aukeaa?Voiko lukon asentaa itse?
  1. Tuotetuki Netrauta · 15.2.2022
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Koodilukkoa voi käyttää lähes kaikkien lukkorunkojen kanssa (mm. yleisimpien käytössä olevien lukkorunkojen kanssa: Abloy LC102, LC100, 4190, 4180 ja LC204), joten lukkorunkoa ei tarvitse vaihtaa. Vasen- ja oikeakätisyys tarkoittavat juurikin sitä, kummalta puolelta ovi avataan. Asennuksen voi tehdä itse. Tuotteen mukana toimitetaan asennusohje ja asennuksesta löytyy myös video-ohje.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.