Hyytävät hintajatkot voimassa enää:

Termostaattihanat ilman juoksuputkea

1-48 / 81

81 tuotetta

1-48 / 81

81 tuotetta

Termostaattihanat ilman juoksuputkea

Termostaattihana sekoittaa veden sopivan lämpöiseksi ja tekee suihkukäynnistä miellyttävän kokemuksen. Netraudan valikoimasta löydät laadukkaat termostaattihanat niin juoksuputkella kuin ilmankin. Nosta suihkukokemuksesi uudelle tasolle ja tilaa sopiva termostaattihana ilman juoksuputkea jo tänään!

Termostaattihana takaa tasaisen lämmön

Termostaattihanan idea on se, että hana estää yllättäviä lämpötilanvaihteluita ja pitää hanasta tulevan veden juuri halutun lämpöisenä. Hanaan saapuva kuuma ja kylmä vesi eivät nimittäin välttämättä pysy koko ajan samassa lämpötilassa. Tällöin myös hanasta virtaavan veden lämpötila vaihtelee, jos kohteessa ei ole termostaattihana. Jos siis olet kyllästynyt jatkuvaan manuaaliseen suihkuveden lämpötilan säätämiseen, kannattaa harkita termostaattihanan hankintaa. Netraudasta löydät varmasti juuri tilanteeseesi sopivan hanan, juoksuputkella tai ilman.

Termostaattihana ilman juoksuputkea Netraudasta

Netraudan valikoimista löydät kattavan valikoiman juoksuputkettomia termostaattihanoja. Osassa hanoista suihkuliitäntä on alhaalla ja osassa ylhäällä. Joissain hanoissa on hyödynnetty ekologista vettä säästävää teknologiaa, ja tällainen hana onkin oiva valinta ympäristötietoiseen talouteen. Jos haluat maksimoida suihkussa käynnin helppouden, kannattaa tutustua kosketusvapaisiin hanoihin, jotka toimivat tunnistimen avulla ja jättävät kädet vapaiksi. Hana on kiinteä osa ympäristöään ja siksi myös sisustuselementti, jonka ulkonäköön kannattaa kiinnittää huomiota. Netraudan juoksuputkettomista termostaattihanoista löytyy useita erilaisia malleja ja värejä, joten jokaiseen tilaan löytyy varmasti juuri se sopiva hana. Kiiltävä kromi on takuulla tyylikäs ikisuosikki. Rohkea sisustaja valitsee huomiota herättävän tehostevärisen hanan. Olipa makusi mikä tahansa, suosikkihanasi löydät Netraudasta!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.