Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

1-48 / 132

132 tuotetta

1-48 / 132

132 tuotetta

Termostaattihanat

Termostaattihana on hyvä ratkaisu kohteisiin, joissa tuloveden lämpötila vaihtelee, mutta hanasta tulevan suihkun lämpötila halutaan kuitenkin pitää tasaisena. Termostaattihana ehkäisee lämpötilan vaihteluita ja säätää lämmön automaattisesti pysymään samalla tasolla. Laajan termostaattihanojen valikoiman löydät Netraudan verkkokaupasta, jossa myös tilaaminen on helppoa ja nopeaa. Osta meiltä samalla istumalla myös kaikki muut kodin remontoimiseen tarvittavat välineet ja työkalut!

Tasainen lämpötila on arjen luksusta

Kun lämmintä vettä valutetaan tarpeeksi kauan, saattaa hanaan saapuvan lämpimän tuloveden lämpötila lähteä hiljalleen laskuun. Tällöin esimerkiksi suihkussa ollessa hanaa joutuu jatkuvasti säätämään lämpimämmälle ja lämpimämmälle, jotta hanasta tuleva vesi ei muuttuisi kylmemmäksi. Ongelman ratkaisee termostaattihana, jonka ansiosta hanasta tuleva vesi pysyy säädetyssä lämpötilasta tuloveden lämpötilanvaihteluista huolimatta. Termostaattihana sekoittaa siis veden sopivan lämpöiseksi.

Termostaattihanojen laaja valikoima Netraudasta

Kun olet päätynyt termostaattihanan hankintaan, kannattaa tutustua Netraudan valikoimaan, sillä meiltä löydät varmasti toiveitasi vastaavan hanan. Termostaattihanoja on tarjolla sekä juoksuputkella että ilman. Useimmissa termostaattihanoissa on lämpötilanrajoitin, jonka ansiosta hanasta ei vahingossa tule tulikuumaa vettä. Tarvittaessa lämpötilanrajoittimen saa myös käännettyä pois päältä. Erilaiset roskasiivilät puolestaan ylläpitävät puhtautta ja hanan hyvää toimintakuntoa. Mallivaihtoehdoista löytyy niin termostaatilla varustettuja suihku- kuin ammehanojakin. Osassa malleista suihkuliitäntä on ylhäällä ja osassa alhaalla. Myös värin suhteen tarjonta on monipuolista. Miten olisi vaikkapa sähäkän punainen hana, joka toimii jo itsessään sisustuselementtinä? Klikkaa itsesi Netrautaan ostoksille ja tilaa jo tänään omiin tarpeisiisi sopiva termostaattihana!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.