Termostaattihanat juoksuputkella

1-46 / 46

46 tuotetta

1-46 / 46

46 tuotetta

Termostaattihanat juoksuputkella

Termostaattihana takaa tasalämpöisen vedentulon. Hana sekoittaa veden sopivan lämpöiseksi, joten lämpötilaa ei tarvitse jatkuvasti säädellä. Termostaattihanamalleja on useita. Moneen kohteeseen sopii termostaattihana juoksuputkella. Juoksuputkellinen hana on hyvä valinta esimerkiksi ammehanaksi. Jos olet kiinnostunut termostaattihanoista, kannattaa tutustua Netraudan verkkokaupan valikoimiin. Meiltä löytyvät termostaattihanat niin juoksuputkella kuin ilmankin, ja lisäksi valikoimaamme kuuluvat kaikki muutkin kodin rakentamiseen, remontoimiseen ja ehostamiseen tarvittavat työkalut ja välineet. Aloita haaveittesi toteuttaminen jo tänään – Netraudan kautta tietenkin!

Termostaattihanan juoksuputki lisää toiminnallisuutta

Juoksuputkella varustettu suihkuhana on monipuolinen ja toimii arjen helpottajana monissa tilanteissa. Juoksuputken avulla täytät siivousämpärin helposti vedellä, lasket ammeeseen vettä tai kenties huuhtaiset pihaleikeissä rapaantuneet jalat nopeasti ja helposti. Laskemalla juoksuputkesta hieman vettä voi myös arvioida sopivaa vedenlämpötilaa ennen suihkun avaamista. Juoksuputkelliset termostaattihanat tilaat kätevästi Netraudasta!

Termostaattihana säätää lämpötilaa

Joskus hanaan saapuvan kylmän tai kuuman veden lämpötila ei pysy vakiona, vaan vaihtelee yhdenkin suihkukerran aikana. Tällöin hanasta tulevan vedenkin lämpötila vaihtelee ja hanaa saa jatkuvasti olla säätämässä, jotta vesi pysyisi tasalämpöisenä. Termostaattihana ratkaisee tämän ongelman, sillä se pitää lämpötilan halutunlaisena tuloveden lämpötilanvaihteluista huolimatta. Tämä tekee suihkukokemuksesta miellyttävän ja vaivattoman. Netraudan termostaattihanojen valikoima on laaja, ja kauttamme tilaatkin sopivan hanan väri- ja mallimieltymyksistä riippumatta. Tarjolla on hanoja useilta eri valmistajilta. Tutustu valikoimaamme siis jo tänään, ja tilaa kotiisi juuri sinulle sopiva juoksuputkellinen termostaattihana!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.