Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

Yksiotehanat ilman juoksuputkea

  • 1

1-17 / 17

17 tuotetta

  • 1

1-17 / 17

17 tuotetta

Yksiotehanat ilman juoksuputkea

Viimeistele remontointikohteesi ilme muun sisustuksen kanssa yhteensopivilla hanoilla. Yksiotehana on kätevä ja helppokäyttöinen vaihtoehto, joka sopii monenlaisiin tiloihin. Suikuhanaksi juoksuputketon yksiotehanamalli on selkeä ja virtaviivainen valinta. Aloita vesipisteiden suunnittelu Netraudasta ja inspiroidu laajasta valikoimastamme! Meiltä tilaat kaikki rakentamiseen ja remontointiin tarvittavat välineet ja tarvikkeet. Palvelemme niin kotinikkaroijia kuin ammatikseen rakentaviakin.

Yksiotehanan valtti on kätevyys

Yksiotehana toimii nimensä mukaisesti yhden käden otteella. Yhdellä otteella onnistuu siis niin hanan aukaiseminen ja sulkeminen kuin myös lämpötilan säätäminen. Toinen käsi jää tällöin kätevästi vapaaksi. Yksiotehana on suosittu hanatyyppi, ja sen vuoksi myös useimmille tuttu ja helppo ymmärtää. Juoksuputketon yksiotehana on selkeälinjainen ja hyvä valinta tiloihin, joissa juoksuputki on turha eikä esimerkiksi tarvetta ammeen täyttämiselle ole. Kaikenlaiset yksiotehanat löydät tietenkin Netraudasta. Tutustu ja tilaa jo tänään!

Suihkuhanojen yksilölliset ominaisuudet

Juoksuputkettomien yksiotehanojen valikoima on laaja, jotta joka tilanteeseen ja makuun löytyisi sopiva hana. Esimerkiksi kaarevia ja pyöreitä linjoja hyväksikäyttävä hanatyyppi sopii runsaan sisustuksen ystävälle, kun taas minimalisti arvostaa kenties selkeälinjaisia ja viimeiseen asti pelkistettyjä hanamalleja. Osassa hanoista suihkuliitäntä on alhaalla ja osassa ylhäällä. Ekologisen kuluttajan valinta on vettä säästävä hanamalli. Värivalikoiman osalta tarjolla on niin perinteisiä kromihanoja kuin myös tehostevärisiä vaihtoehtoja. Netraudasta löydät varmasti hanavaihtoehdon, joka sopii niin tyyliisi, tarpeeseesi kuin myös lompakollesi. Tervetuloa ostoksille jo tänään!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.