Syyskuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

1-39 / 39

39 tuotetta

1-39 / 39

39 tuotetta

Yksiotehanat

Hyvin suunnitellussa asunnossa peseytymiseen ja puhtaanapitoon liittyvät asiat on otettu tarkasti huomioon. Muun muassa vesipisteiden paikat ja kalusteet on harkittu loppuun saakka. Huomiota kannattaa kiinnittää myös yksityiskohtiin, kuten hanoihin. Hanavaihtoehtoja on runsaasti. Yksi vaihtoehdoista on yksiotehana. Yksiotehana on perinteinen ja toimiva hanamalli, jonka käyttö on helppoa ja kaikille tuttua. Tästä syystä se sopii hyvin niin kotiin kuin julkisiinkin tiloihin. Kun hanavalintojen tekeminen on ajankohtaista, kannattaa vierailla Netraudan verkkokaupassa. Meiltä tilaat niin erilaiset hanamallit kuin myös kaikki muut rakentamiseen ja kodin remontoimiseen tarvittavat tarvikkeet ja välineet!

Perinteinen yksiotehana suihkuun

Yksiotehana on saanut nimensä siitä, että sen käyttäminen onnistuu kätevästi yhdellä kädellä. Tällöin toinen käsi jää vapaaksi. Yhden käden otteella suihkuhanan saa päälle ja lämpötilankin säätäminen onnistuu. Yksiotehanan valitseminen säästää turhalta säheltämiseltä, sillä sen käyttäminen on kaikille tuttua ja mutkatonta. Tutustu Netraudan yksiotehanojen valikoimaan ja tilaa suosikkisi jo tänään! Tilaaminen on helppoa ja onnistuu muutamalla klikkauksella.

Suihkuhanat eri käyttötarkoituksiin

Yksiotehanoissa on malleja, jotka sopivat niin suihkuhanoiksi kuin ammehanoiksikin. Osa malleista on varustettu juoksuputkella. Myös hanojen muotoilu vaihtelee laidasta laitaan: tarjolla on niin perinteisiä pyöreälinjaisia malleja kuin myös modernin pelkistettyjä hanatyyppejä, jotka soveltuvat oivallisesti esimerkiksi trendikkään minimalistiseen kotiin. Värivaihtoehtojakin löytyy, ja perinteisen kromihanan sijaan kannattaa harkita myös tehosteväristä hanaa, joka kiinnittää takuuvarmasti katseen. Ihastu Netraudan kattavaan hanavalikoimaan ja aloita remontointi- ja sisustushaaveittesi toteuttaminen viivytyksittä!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.