Toukokuun kampanjat päättyvät pian! Tarjoukset voimassa enää:

Yksiotehanat juoksuputkella

  • 1

1-20 / 20

20 tuotetta

  • 1

1-20 / 20

20 tuotetta

Yksiotehanat juoksuputkella

Juoksuputkellinen yksiotehana on kenties se perinteisin vaihtoehto, kun on kyse suihku- ja ammehanoista. Tämä hanatyyppi säilyttää suosionsa helppokäyttöisyytensä ja monipuolisuutensa ansiosta. Suunnittele remontointikohteesi pesupisteet ja hanayksityiskohdat huolella, ja suuntaa sen jälkeen ostoksille Netrautaan! Jos kaipaat inspiraatiota haaveittesi toteuttamiseen, on silloinkin oikea suunta Netraudan verkkokauppa, jonka kauniista hanamalleista saat varmasti ideoita kodin remontoimiseen ja sisustamiseen.

Juoksuputkellinen yksiotehana on monipuolinen

Toimiva hana on kiinteä osa viihtyisää kotia. Juoksuputkella varustetut yksiotehanat toimivat kätevästi yhden käden otteella, jolloin toinen käsi jää vapaaksi. Samalla otteella saa niin hanan päälle kuin lämpötilankin säädettyä. Juoksuputki taas laajentaa hanan käyttöä, sillä sen avulla on helppoa esimerkiksi täyttää amme tai valuttaa vettä ämpäriin siivoamista varten. Juoksuputkellisen suihkuhanan alla myös muun muassa jalkojen huuhtaiseminen onnistuu helposti.

Yksiotehanoissa runsaasti erilaisia vaihtoehtoja

Netraudassa juoksuputkellisista yksiotehanoista on tarjolla runsaasti vaihtoehtoja, joten joka tilanteeseen löytyy varmasti sopiva hana. Hyödyllisyytensä lisäksi hana on väistämättä osa sisustusta ja tuo oman mausteensa kodin tyyliin. Tästä syystä hanavalintoihin kannattaakin kiinnittää erityistä huomiota – onhan laadukas hana pitkäikäinen elementti. Hanojen tyylit vaihtelevat aina perinteisistä malleista modernin virtaviivaisiin hanavaihtoehtoihin. Myös väreissä on valinnanvaraa. Mitä jos tilan tehoste-elementti olisikin näyttävän värinen hana? Ympäristötietoinen valitsee yksiotehanoista ekologisen vettä säästävän mallin. Olivat valintakriteerisi sitten mitkä tahansa, Netraudasta löydät oikean hanavaihtoehdon. Tilaa jo tänään – helposti vain muutamalla klikkauksella!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.