Juhannuksen ennakkokampanjat voimassa enää:

Suihkusetit ilman hanaa

Suihkusetit ilman hanaa ovat kätevä vaihtoehto niille, jotka haluavat päivittää suihkutilansa ilman hanan vaihtamista. Voit valita juuri sellaisen suihkusetin, joka sopii täydellisesti yhteen haluamasi hanan kanssa. Valikoimastamme löydät tyylikkäitä suihkusettejä, jotka voidaan yhdistää monenlaisiin hanoihin. Näin voit helposti päivittää suihkusi ja tuoda uutta ilmettä kylpyhuoneeseesi ilman suurta remonttia.

1-48 / 117

117 tuotetta

1-48 / 117

117 tuotetta

Suihkusetit ilman hanaa

Kylpyhuoneen vesipisteen asentaminen onnistuu kaikkein vaivattomimmin, kun valitsee valmiin suihkusetin. Suihkusetin osat sopivat yhteen niin tyylinsä kuin kokonsa ja muotonsakin puolesta. Yhdistä valitsemasi setti tarpeisiisi sopivaan hanaan. Kun kylpyhuoneremontin suunnitelma on valmis, on aika ostaa kaikki tarvittavat välineet ja työkalut – Netraudasta tietenkin! Meiltä tilaaminen on helppoa ja nopeaa, ja autamme mielellämme kaikissa tilaamiseen ja tuotteisiin liittyvissä asioissa.

Suihkusetti on kokonaisuus

Suihkusetin tilaamalla saat taatusti yhteensopivan kokonaisuuden, jonka toiminnallisuus on suunniteltu viimeiseen asti. Eri setit koostuvat erilaisista osista, joten voit valita juuri omiin tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon. Suihkusetteihin mahdollisesti kuuluvia osia ovat esimerkiksi käsisuihku, käsisuihkun pidike, yläsuihku, suihkutanko, saippuateline, seinäkiinnike ja suihkuletku. Käsisuihkun pidikkeen ansiosta käsisuihkulle on oma paikkansa ja sen voi halutessaan kiinnittää suihkutangon yläosaan yläsuihkun tapaan. Saippuatelineessä puolestaan säilyvät kätevästi peseytymisessä käytettävät saippuat, shampoot ja hoitoaineet.

Tyyliin sopiva suihkusetti ilman hanaa

Suihkusettiä valitessa huomiota kannattaa kiinnittää myös setin ulkonäköön. Suihkusetin avulla kylpyhuoneeseen voi luoda halutunlaista tunnelmaa ja tilaamalla setin ilman hanaa saat valita suihkuhanan omaan tyyliisi sopivana. Settejä löytyy niin monenlaisissa väreissä kuin muodoissakin. Ulkonäön lisäksi myös toiminnallisuudella on väliä. Tarjolla on niin vettä säästäviä kuin hieroviakin suihkusettejä. Trenditietoinen valitsee setin, johon sisältyy ihanasti pisaroiva sadesuihku. Myös valmistajavalikoima on kattava. Tutustu erilaisiin vaihtoehtoihin Netraudassa, ja valitse omiin tarpeisiisi sopiva suihkusetti! Meiltä löydät ja tilaat myös settien kanssa yhteensopivat suihkuhanat – helposti samalla istumalla!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.