Ale kohtasi Alen kampanja-aikaa jäljellä:

1-100 / 390

390 tuotetta

1-100 / 390

390 tuotetta

Suihkusetit

Suihkusetissä on kaikki mitä suihkun asentamiseen tarvitset. Setit on suunniteltu ja toteutettu niin, että suihkuominaisuudet toimivat saumattomasti ja osat sopivat ongelmitta toisiinsa. Sinulle jää vain asentaminen, joka on sekin suihkusettien kohdalla helppoa ja sujuvaa. Suihkusettien osaset sopivat myös tyylillisesti yhteen ja muodostavat harmonisen kokonaisuuden. Valitse helppous ja toimivuus ja tilaa valitsemasi suihkusetti Netraudasta! Meiltä löydät myös kaikki muut kylpyhuoneen asentamiseen ja remontoimiseen tarvittavat välineet – taatusti huokeaan hintaan!

Suihkuseteissä on vaihtoehtoja

Suihkuseteissä on valinnanvaraa ja setti kannattaakin valita omien tarpeiden mukaan. Suihkusettien usein sisältämiä osia ovat muun muassa yläsuihkut, käsisuihkut ja erilaiset amme- ja suihkuhanat. Ylellistä kylpylätunnelmaa hakeva valitsee yläsuihkun sijaan sadesuihkun, josta vesi pisaroi kuin kesäsateesta. Suihkusettien värivalikoima on kattava, ja sopivaa väriä voikin Netraudassa haarukoida verkkokauppamme kätevän rajaustoiminnon avulla. Tarjolla on myös piiloasennuksella varustettuja suihkuja, jotka sopivat erityisen hyvin modernin pelkistettyihin suihkutiloihin. Piiloasennussuihkut minimoivat myös erilaisten osien puhdistuksen tarpeen. Kosketusvapaa suihku on puolestaan erityisen hyvä valinta yleisiin suihkutiloihin.

Suihkusettien lisäominaisuudet maun mukaan

Suihkusettien yksilölliset lisäominaisuudet parantavat suihkukokemusta entisestään. Vettä säästävän suihkun valinta tuntuu kukkarossa varsinkin, jos suihku on kovassa käytössä. Veden säästäminen on myös osa ekologista elämäntapaa. Useissa suihkuissa on myös hierontaominaisuuksia, joiden avulla lihasjumit ja kehon jännitykset sulavat pois. Tutustu erilaisten suihkusettien ominaisuuksiin, ja tilaa juuri omiin tarpeeseesi sopiva suihku otiin toimitettuna Netraudasta!

Myydyimmät tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16