Varaston loppuunmyynnin viimeisiä viedään, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:

Suihkusetit

Netraudasta löydät laajan valikoiman erilaisia suihkusettejä, jotka takaavat nautinnollisen suihkukokemuksen. Suihkusetit on suunniteltu ja toteutettu niin, että osat sopivat saumattomasti yhteen muodostaen harmonisen kokonaisuuden. Voit valita eri suihkupäiden, ja säätömahdollisuuksien joukosta löytääksesi juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

1-48 / 468

468 tuotetta

1-48 / 468

468 tuotetta

Suihkusetit

Minkälaisia suihkusettejä on saatavilla?

Suihkuseteissä on paljon erilaisia vaihtoehtoja ja oikean setin valinta riippuu omista tarpeista ja kylpyhuoneen tyylistä. Yleisesti suihkuseteissä on mukana yläsuihkut, käsisuihkut sekä amme- ja suihkuhanat. Lisäksi tarjolla on erilaisia sadesuihkusettejä, jotka luovat ylellistä kylpylätunnelmaa sekä piiloasennettavia settejä, jotka sopivat moderniin suihkutilaan. Kosketusvapaa suihku on hyvä valinta yleisiin suihkutiloihin, sillä se vähentää bakteerien leviämistä ja on helppo ylläpitää.

Mitä ominaisuuksia kannattaa ottaa huomioon suihkusettiä valitessa?

Suihkusettiä valitessa kannattaa ottaa huomioon muun muassa suihkupään koko ja tyyppi, säädettävyys, suuttimien määrä ja veden virtausnopeus. Nämä ominaisuudet vaikuttavat suihkun vedenkulutukseen ja suihkukokemukseen. Veden säästäminen onkin yksi tärkeä seikka, joka kannattaa huomioida suihkusettiä valittaessa. Lisäksi suihkusettien yksilölliset lisäominaisuudet, kuten hierontaominaisuudet, voivat parantaa suihkukokemusta entisestään. Suihkusetin tyyli ja väri kannattaa myös valita huolella, jotta se sopii yhteen kylpyhuoneen sisustuksen kanssa. Näin saadaan luotua kylpyhuoneeseen harmoninen ja toimiva kokonaisuus.

Miten asennan hanalla varustetun suihkusetin?

Ennen suihkusetin asennusta on tärkeää varmistaa, että putkisto ja kiinnityskohdat sopivat kyseisen suihkusetin asennukseen. Suositeltavaa on kääntyä ammattilaisen puoleen, sillä väärin asennettu suihkusetti voi aiheuttaa vesivahinkoja. Netraudasta on mahdollista hankkia asennuspalvelu, joka sisältää monia asennukseen liittyviä tehtäviä, kuten vanhan suihkun irroituksen, uuden suihkun osien kiinnityksen seinään, sekottajan kytkennän valmiiseen sululla varustettuun vesijärjestelmään sekä suihkun testauksen. Tutustu tarkemmin asennuspalveluun ja tilaa turvallinen ja ammattitaitoinen asennus.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.