Hyytävät hintajatkot voimassa enää:

Suihkusetit suihkuhanalla

1-48 / 64

64 tuotetta

1-48 / 64

64 tuotetta

Suihkusetit suihkuhanalla

Suihkuhanallisen suihkusetin valitseva saa itselleen aina taatusti toimivan kokonaisuuden. Valmiissa suihkuseteissä sekä isot linjat että pienet yksityiskohdat on suunniteltu huolella, joten ostamisen jälkeen voi heti siirtyä setin asentamiseen. Valmiiden suihkusettien asentaminen on suoraviivaista ja vaivatonta. Kun etsit remontointikohteeseesi sopivaa suihkua, kannattaa tutustua Netraudan verkkokaupan valikoimaan! Meiltä tilaat kaiken kylpyhuoneen remontoinnissa tarvittavan helposti ja aina edulliseen hintaan.

Hanallinen suihkusetti on valmis kokonaisuus

Hanallinen suihkusetti on heti valmis asennettavaksi ja sisältää kaiken, mitä toimivaan suihkuun tarvitaan. Settiin saattaa kuulua suihkuhanan lisäksi esimerkiksi suihkuletku, suihkutanko, saippuateline, käsisuihkun pidike, seinäkiinnike ja käsisuihku, joskus myös yläsuihku. Hanavaihtoehtoja on monenlaisia. Tarjolla on niin termostaattihanoja kuin myös ammehanoiksi sopivia malleja. Valitse ja osta sopivin setti Netraudasta!

Monipuoliset suihkusetit Netraudasta

Hanallista suihkusettiä etsivä löytää Netraudan verkkokaupasta runsaan valikoiman erilaisia settivaihtoehtoja. Tarjolla on niin ekologisia vettä säästäviä suihkuja kuin myös hierovia malleja. Onpa tarjolla myös sadesuihkusettejä, joissa yläsuihkun tilalla on sateenomaisesti pisaroiva suihku. Myös värivalikoima on kattava, sillä tyylikkäiden krominväristen suihkusettien lisäksi Netraudasta löydät myös värillisiä vaihtoehtoja, joilla kylpyhuoneen sisustusta on helppo piristää. Suihkusetti on tyylin puolesta varma valinta, sillä setit on suunniteltu niin, että eri osat sopivat harmonisesti toisiinsa. Tämä tekee myös asentamisesta helppoa. Klikkaa siis itsesi Netraudan verkkokauppaan, ja valitse suosikkisi suihkuhanallisten suihkusettien valikoimasta jo tänään, jotta remontti voi alkaa!

Katsotuimmat tuotteet (10)

Sadesuihku Lykke Deluxe, termostaattihanalla,  eri värejä
-30%
Juuri nyt!
Tarjous
Sadesuihku Lykke Deluxe, termostaattihanalla, eri värejä
499,00  349,00 
Sadesuihku Lykke Premium, termostaattihanalla,  eri värejä
-38%
Juuri nyt!
Tarjous
Sadesuihku Lykke Premium, termostaattihanalla, eri värejä
399,00  249,00 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.