Syyskuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Ulkosuihkut

1-46 / 46

46 tuotetta

1-46 / 46

46 tuotetta

Ulkosuihkut

Sisätilojen lisäksi suihkulle saattaa olla tarvetta myös ulkona. Ulkosuihkun ansiosta peseytyminen onnistuu kätevästi luonnon helmassa, eikä puhdistautumiseen vaadita aikaa vievää ja hankalaa sisään ja ulos ravaamista. Ulkosuihkut sopivat niin mökille, kotipihalle ja rannoille tai minne ikinä suihkun keksiikään asentaa. Yleensä ulkosuihkun siirtäminen on helppoa, joten sen voi sijoittaa kätevästi kulloisenkin tarpeen mukaan. Kun haet laadukasta ulkosuihkua, on oikea osoite ostoksille Netraudan verkkokauppa! Tutustu ja tilaa suosikkisi jo tänään!

Ulkosuihku sopii moneen tarkoitukseen

Ulkosuihku on kätevä valinta esimerkiksi mökille, missä vietetään paljon aikaa ulkona. Ulkona touhutessa tulee helposti sotkettua, ja ulkosuihkussa puhdistuvatkin kätevästi niin puutarhatöissä likaantuneet kädet, leikeissä kuraantuneet jalat kuin touhutessa hionneet kasvotkin. Rannan läheisyydessä ulkosuihkulla saa kätevästi suihkuteltua pois luonnonvesien hiekat ja mahdolliset levän rippeet. Helteellä ulkosuihku tarjoaa virvoittavaa viilennystä vaikkapa kuivan maan mökillä. Ulkosuihkussa on myös helppo peseytyä ennen uima-altaaseen pulahtamista.

Ulkosuihkujen ominaisuudet

Useat ulkosuihkut ovat siirrettäviä, mikä tekee niistä joustavia ja monikäyttöisiä. Suihkun voi asentaa sinne, missä sitä kulloinkin tarvitaan. Sään viiletessä suihku on helppo siirtää lämpimiin sisätiloihin odottamaan seuraavaa kesää. Tarjolla on myös aurinkoenergiaa hyödyntäviä ulkosuihkumalleja, jotka tuovat lämpimän veden sinnekin, missä ei ole sähköä saatavilla. Perinteisten suihkujen lisäksi ulkosuihkuja on tarjolla myös käsisuihkumallisina. Klikkaa ostoksille Netrautaan ja ratkaise kesäiset suihkupulmat kerralla! Valikoimistamme löydät varmasti juuri sinulle sopivan ulkosuihkun.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.