Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

Mökkisuihkut

Mökkisuihku on oiva valinta silloin, kun juoksevaa vettä ei ole saatavilla. Näin suihkun alla peseytymisestä pääsee nauttimaan myös mökkiolosuhteissa. Nosta mökkisi varustelu uudelle tasolle, ja tilaa toimintavarma mökkisuihku Netraudasta.

  • 1

1-6 / 6

6 tuotetta

  • 1

1-6 / 6

6 tuotetta

Mökkisuihkut

Mökkisuihkun toimintaperiaate

Useimmissa mökkisuihkuissa on yleensä hyvin samantapainen toimintaperiaate. Vesi pumpataan suihkualtaaseen käsipumpulla. Suihkun saa päälle katkaisijasta kääntämällä. Koska suihkualtaaseen mahtuu vain tietty määrä vettä, on suihkun kestokin rajallinen. Suihkuaika vaihtelee mallista riippuen. Osassa suihkuista veden tulee olla jo valmiiksi sopivan lämpöiseksi sekoitettua, sillä niissä on vain yksi sisääntuloliitäntä. Markkinoilla on kuitenkin myös malleja, joissa on kylmä- ja lämminvesituloliitännät erikseen. Tällöin saattaa olla mahdollista kytkeä lämmin tulovesi esimerkiksi kiukaan yhteydessä olevaan vesisäiliöön. Valitse juuri sinun tarpeisiisi sopiva suihkumalli Netraudasta, ja tilaa kaikki mökin ja kodin remontointiin tarvittavat tarvikkeet verkkokaupastamme nopeasti ja helposti!

Tutustu mökkisuihkun mahdollisuuksiin Netraudassa

Mökkisuihkumalleista löytyy vaihtoehtoja niin sisä- kuin ulkotiloihinkin asennettavaksi. Ulos asennetun mökkisuihkun suihkuallas kannattaa suojata suojakannella, joka pitää altaan puhtaana irtoroskista. Yksiväristen suihkujen lisäksi Netraudasta löydät myös ulkonäöltään persoonallisempia mökkisuihkumalleja. Miltä kuulostaisi esimerkiksi kauniilla maisemakuvalla somistettu suihku? Nopeaa ja helposti asennettavaa vaihtoehtoa etsivälle erinomainen vaihtoehto ovat mökkisuihkupaketit, joihin on koottu yhteen kaikki asentamiseen tarvittavat suihkun osaset. Tarkista ennen tilaamista, mitä valitsemasi mökkisuihku tai mökkisuihkupaketti sisältää.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.