Porealtaat

Oletko aina haaveillut porealtaasta? Nyt saat laadukkaat porealtaat edullisesti Netraudasta, ja rentouttavat illat kotona on taattu! Korkealuokkaiset altaat tuovat arkeesi juuri tarvitun lisän ansaittua luksusta, ja täydentävät kotikylpyläsi. Tilaa omasi helposti verkkokaupastamme, ja voit jo pian lekotella omassa porealtaassa vailla huolen häivää!

Porealtaat kaikkiin tarpeisiin

Onko mitään rentouttavampaa kuin kylpy poreammeessa pitkän päivän jälkeen omassa kotona? Ei kylpylän hälinää ja vieraita ihmisiä, vaan voit nauttia ihanasta porekylvystä juuri niin kuin haluat, milloin haluat. Romanttinen poreallas rentouttaa kenet tahansa ja nostaa kylpyhuoneesi uudelle tasolle. Netraudasta saat porealtaasi laatumerkeiltä, kuten Westerbergs, Novitek, Villeroy & Boch ja Bathlife. Nykyaikaisista porealtaista voit valita juuri omiin tarpeisiisi sopivimman, vapaasti sijoitettavan, upotettavan tai kulmamallin. Moderni epäsymmetrinen, virtaviivainen kulmikas vai elegantti pyöristetty malli? Poreallas puupaneloinnilla viimeistelee kylpyhuoneesi sisustuksen ja lisää väreihin lämpöä. Tunnelmallinen kylpyhuone porealtaalla muistuttaa nauttimaan elämästä, ja ottamaan aikaa itselle. Houkutteleeko allas selkä- tai jalkahieronnalla? Lisäetuina voit myös valita ominaisuuksia, kuten vedenalainen valaistus ja valoterapia, vedenpuhdistus ja ylläpitolämmitin. Tästä ei kotikylpylä parane! Meiltä Netraudasta myös kylpyhuonetarvikkeet sekä kylpyhuonevalaisimet tunnelmalliseen kylpyhuoneeseen. Anna itsellesi ansaittua omaa aikaa ja hemmottele myös kumppaniasi korkealaatuisella kylpyläkokemuksella, oman kodin rauhassa. Netrauta suosittelee rennompaa elämää ja toimivampaa arkea!

Porealtaat kotiinkuljetuksella Netraudasta

Nauti kylvystä omassa porealtaassa juuri niin kuin itse haluat, ja hanki kylpylä helposti kotiisi. Design-porealtaat antavat elämääsi luksusta ja aikaa rentoutumiselle. Tilaaminen meiltä on helppoa ja täysin riskitöntä, sillä tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, jos et jostain syystä olekaan ostokseesi täysin tyytyväinen. Lähetämme tilauksesi sinulle kotiinkuljetuksella, ja maksuvaihtoehdoistakin voit valita mieleisimmän, kuten verkkopankilla, luottokortilla tai osamaksulla maksaminen. Otathan yhteyttä ystävälliseen myyntipalveluumme, jos jokin askarruttaa mieltäsi tai sinulla on kysyttävää tuotteeseen tai tilaamiseen liittyen. Netrauta on rennomman arjen puolella!

Laskeva

1-52 / 96

Sivu:
  1. 1
  2. 2

Laskeva

1-52 / 96

Sivu:
  1. 1
  2. 2