Kesäkuun kampanjat voimassa enää:

Läsnäolotunnistin Limente Smart Sensor 511, PIR, himmennin, 24V, IP20, eri määriä

Tuotenumero:
LP-640511SX
* Määrä
Valitse vaihtoehto...
Valitse vaihtoehto...
80,60  61,70  Säästät: 18,90 
kpl
Hyödynnä tarjoushinta ja tilaa!
Tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.
30 päivän alin hinta: 61,85 €
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää
Toimitustapa: Nouto Postista. Lähetys toimitetaan asiakkaan antamaa toimitusosoitetta lähinnä olevaan Postin toimipisteeseen ja asiakkaalle lähetetään saapumisilmoitus tekstiviestillä sekä sähköpostilla. Toimitustapa
Toimituskustannukset: 7,90 €

Limenten läsnäolotunnistin Smart Sensor 511, PIR-tunnistin. Valaistuksen automatisoitu ohjaus on parhaimmillaan silloin kun käyttäjän huomaamatta valot ovat päällä, kun niitä tarvitaan ja siellä missä niitä tarvitaan. Valojen turha päällä olo ja sähkönkulutus vähenevät samalla kun turvallisuus lisääntyy. Limente Sensor -sarja on suunniteltu automatisoimaan valaistuksen ohjausta kaikissa kodin tiloissa. Läsnäolon tunnistava Limente Smart 511 sopii esimerkiksi keittiön välitilan tai wc:n peilivalon ohjaamiseen. Järjestelmä tunnistaa, kun tulet tunnistimen lähelle ja pitää valot päällä kunnes poistut sen läheltä. Tunnistimen läheisyydestä poistumiseen reagoidaan pienellä viiveellä, jolloin esimerkiksi lyhytaikainen poissaolo ei vielä sammuta valoja. Smart 511 tunnistimen ansiosta valot ovat päällä aina silloin kun valoa tarvitaan, mutta toisaalta turhaa päällä oloa vähennetään. Tunnistusetäisyys on noin 60 - 100 cm. Limente Smart 511 toimii automaattisena ON/OFF kytkimenä.

Asennus

Limente Smart Sensor -sarjan himmenninyksikkö ja tunnistin ovat yksinkertaisia ja nopeita asentaa, eivätkä ne vaadi erillisiä sähköasennuksia. Valitse aluksi himmenninyksiköstä sopiva toimintatapa, jolloin Sensorit toimivat haluamallasi tavalla. Pienikokoisessa himmenninyksikössä on naaras- ja uros pikaliitännät. Urospikaliitin painetaan virtalähteeseen ja naaraspikaliittimiin kytketään ohjattavien valojen pikaliittimet LED-puolelle ja Sensor-puolelle PIR tunnistimet (1-4 kpl). Yhteen järjestelmään voit liittää maksimissaan neljä 24V valaisinta.

Asennuksen voit tehdä myös itse. Tunnistin voidaan upottaa tai asentaa pintaan mukana tulevan kiinnikkeen avulla. Tarkan asennuspaikan valinta on tapauskohtaista ja ennen paikan valintaa kannattaa kokeilla mihin kohtaan asennettuna tunnistusetäisyys on itselle sopiva. Keittiön välitilassa tunnistin kannattaa asentaa takareunaan lähelle sitä paikkaa, jossa eniten työskennellään. Jos halutaan että tunnistin reagoi jo kauempaa, kannattaa se tuoda kaapiston etureunaan. Himmenninyksikköön voi kytkeä max 4 tunnistinta. Kaikki liitännät tehdään mukana tulevan pikaliittimien avulla. Kytkettäessä ohjattavia valaisimia Limente Smart Sensoriin on huomioitava, että niiden yhteenlaskettu maksimikuorma ei saa ylittää 96 W.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Limente
 • Valmistusmaa: Kiina
 • Sertifikaatit ja hyväksynnät: CE-merkintä

Tuotteen mitat:

 • Korkeus (mm): 12
 • Leveys (mm): 12
 • Syvyys (mm): 44,4

Tuotteen ominaisuudet:

 • Valaisimen väri: Alumiini
 • Jännite (V): 24
 • IP-luokka: IP20
 • Takuuaika: 2 vuotta
 • Toimitussisältö: PIR-liiketunnistin pikaliittimellä (1-4 kpl), himmennin pikaliittimin

Pakkauksen mitat ja paino:

 • Pakkauksen leveys (mm): 132,00
 • Pakkauksen korkeus (mm): 25,00
 • Pakkauksen syvyys (mm): 45,00

Arvostelut

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.