Lupakuvat autotallien vakiomalleille

Tuotenumero:
TIM-AT-VAKIO-ARK
700,00  500,00  Säästät: 200,00 
kpl
Tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.
Toimitusaika: 2-4 viikkoa
Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

Lupakuvapalvelu on helppo ja edullinen tapa aloittaa Aarni mallistosta löytyvän autotallin, tai autokatoksen rakentaminen. Palvelun avulla saadaan arkkitehtisuunnitelmat mieleisestä mallista rakennusluvan hakemista varten ja niitä voi hyödyntää rakennushankkeen valmistelevissa toimissa, kuten urakkatarjouspyynnöissä. Lupakuvapalveluun kuuluvat myös perustuksen mittapiirros ja perustuksen periaateleikkaukset perustussuunnittelua varten.

Materiaalipaketin voi hankkia rakennushankkeen edetessä itselle parhaiten sopivalla hetkellä.

Tilaamisen jälkeen suunnittelija on tilaajaan yhteydessä 5 arkipäivän sisällä ja kartoittaa suunnittelussa tarvittavat lähtötiedot joiden mukaan suunnittelu toteutetaan. Suunnitelmat hyväksytetään tilaajalla, jonka jälkeen lupakuvat, jotka pitävät sisällään pohjapiirroksen, julkisivupiirrokset ja leikkauksen luovutetaan tilaajalle pdf ja dwg muodossa rakennusluvan hakemista varten. Suunnitelmien luovutuksen jälkeen tehtävät suunnitelmien muutostyöt toteutetaan tarvittaessa lisätöinä ja niistä sovitaan suunnittelijan kanssa.

Huom! Palvelu sisältää pohjapiirroksen, leikkauspiirustuksen, sekä julkisivupiirustuksen. Asemapiirroksen piirtäminen ei sisälly suunnittelupalveluun, mutta se on mahdollista saada lisäpalveluna. Rakenne- ja LVIS-suunnitelmat eivät sisälly palveluun.

Suunniteluun tarvittavien lähtötietojen selvittäminen ja hankkiminen on tilaajan tehtävä. Tilaaja on myös velvollinen varmistamaan, että suunnitteltava rakennus on mahdollista rakentaa rakennuspaikalle.

Arvostelut

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18