Lupakuvat autotallille, yksilöllisesti suunniteltuna

Tuotenumero:
TIM-AT-UNIIKKI-ARK
942,00  499,00  Säästät: 443,00 
kpl
Tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.
Toimitusaika: 2-4 viikkoa
Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

Lupakuvien arkkitehtisuunnittelupalvelu on helppo ja edullinen tapa aloittaa autotallin rakentaminen. Palvelun avulla saadaan arkkitehtisuunnitelmat rakennuspaikalle sopivaan autotalliin, tai autokatokseen. Suunnitelmilla saadaan haettua rakennuslupaa ja niitä voi hyödyntää rakennushankkeen valmistelevissa toimissa, kuten urakkatarjouspyynnöissä. Palvelu on tarkoitettu rakentajille, joille ei löydy verkkokaupasta sopivaa mallia Aarni mallistosta, malliin on tarve tehdä muutoksia, tai halutaan täysin vakiomalleista poikkeava yksilöllisesti suunniteltava ratkaisu. Palvelu sopii hyvin myös talopakettirakentajille, jotka ovat suunnitelleet rakentavansa rakennuspaikalla pitkästä puutavarasta.

Rakennukset suunnitellaan 148 mm puurungolla siten, että autotallin pituus on max. 10900 mm leveys on max. 7300 mm. Sisäkorkeudet ovat vakiona 2465 mm, 2250 mm ja 3175 mm. Suunnittelussa käytettävät rakenneratkaisut ja mitoitukset toteutetaan paikan päällä rakentaminen huomioiden. Tämä tarkoittaa kustannussäästöjä niin materiaalipaketin hankinnassa, kuin työmaan rakennuskustannuksissa.

Tarjous materiaalipaketista, sekä luonnokset autotallista ovat saatavilla veloituksetta ennen suunnittelupalvelun tilaamista myyntipalvelumme kautta.

Tilaamisen jälkeen suunnittelija on tilaajaan yhteydessä 5 arkipäivän sisällä ja kartoittaa tilaajan tarpeet, toiveet ja rakennuspaikan rajoitteet. Näiden tietojen mukaisesti piirretään tarvitaessa luonnostason pohjapiirustus, julkisivukuvat ja leikkaus. Ensimmäiset luonnokset luovutetaan palvelun tilaajalle kommentoitavaksi. Näiden luonnosten kanssa on hyvä käydä tarvittavat lupaneuvottelut rakennusvalvonnan kanssa ja suorittaa mahdolliset naapureiden kuulemiset rakennuslupaa varten. Palveluun sisältyy muutosten tekeminen suunnitelmiin kertaalleen. Muut muutokset toteutetaan tarvittaessa lisätöinä. Tilaajan hyväksymien luonnosten pohjalta tehdään lupakuvat, jotka pitävät sisällään pohjapiirroksen, julkisivupiirrokset ja leikkauksen luovutetaan tilaajalle pdf ja dwg muodossa rakennusluvan hakemista varten. Suunnitelmien luovutuksen jälkeen tehtävät suunnitelmien muutostyöt ja täydennystyöt toteutetaan lisätöinä.

Huom! Palvelu sisältää pohjapiirroksen, leikkauspiirustuksen, sekä julkisivupiirustuksen. Asemapiirroksen piirtäminen ei sisälly suunnittelupalveluun, mutta se on mahdollista saada lisäpalveluna. Rakenne- ja LVIS-suunnitelmat eivät sisälly palveluun.

Suunniteluun tarvittavien lähtötietojen selvittäminen ja hankkiminen on tilaajan tehtävä. Tilaaja on myös velvollinen varmistamaan, että suunnitteltava rakennus on mahdollista rakentaa rakennuspaikalle.

Arvostelut

Kysymykset

Yhteensä 1 kysymys
Lajitteluperuste: Uusimmat kysymykset
  • Uusimmat kysymykset
  • Uusimmat vastaukset
  • Eniten vastauksia
  • Avoimet kysymykset
  • Hyödyllisimmät vastaukset
  1. 0vastausta
    janne tuupainen · 29.3.2021
    Onnistuuko pulpettikatto niin että korkein kohta mistä auton ajaa sisään ja matalin kohta perällä ? esimerkki kuvissa oli pulpettikatto sivu suunnassa. itse haluasin pulpettikatto pituus suunnassa saman suuntaisesti kuin päätaloni katto.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18