Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppu on kustannustehokas ratkaisu kodin lämmitykseen tai viilennykseen. Sen parhaimmat hyödyt saavutetaan öljy- tai suorasähkölämmitteisissä asunnoissa ja sen takaisinmaksuaika yleensä 3-6 vuotta. Saat meiltä laajan valikoiman lisäksi myös ilmalämpöpumpun asennuksen ja huollon.

1-100 / 107

107 tuotetta

1-100 / 107

107 tuotetta

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppu säästää kustannuksia ja tuo asumismukavuutta

Ilmalämpöpumppu asennetaan usein sähkö- ja öljylämmitteisten talojen tukilämmitykseksi. Joissain vapaa-ajan asunnossa pumppu saattaa olla myös ainoa lämmitin, vaikka sen lisäksi suositellaankin sähkölämmitystä. Mikä sitten puhuu ilmalämpöpumpun puolesta? Ensimmäinen selkeä etu on pumpun tuoma säästö, joka voi olla 3000-5000 kilowattituntia vuodessa. Säästöä lämmityskustannuksissa syntyy erityisesti syksyisin ja keväisin. Jos talossa on takka tai leivinuuni, pumppu auttaa myös tasaamaan lämmön ympäri kotia. Ilmalämpöpumpun toimintaperiaate muistuttaa pitkälti jääkaappia. Laite hyödyntää ilmassa olevaa lämpöenergiaa ja siirtää sen ulkoa sisälle tai päinvastoin. Yleensä pumppuja voidaan siis käyttää sekä lämmittämiseen että viilentämiseen.

Valikoimamme pitää sisällään tunnettujen merkkien ilmalämpöpumppuja eri hintaluokissa. Mitsubishi-ilmalämpöpumppu kuuluu alansa johtajiin. Yrityksellä on pitkä kokemus pohjoismaisiin olosuhteisiin soveltuvien pumppujen kehittämisessä ja valmistamisessa. Energiatehokkaat laitteet ovat tyylikkäitä muotoilultaan sekä hiljaisia käytössä. Myös Panasonic-ilmalämpöpumppu tarjoaa paljon etuja. Panasonicin laitteissa on erinomainen energiatehokkuus ja mallista riippuen myös innovatiivinen ilmanpuhdistustoiminto. Markkinoiden hiljaisimpiin kuuluva ilmalämpöpumppu toimii jopa -35°C pakkasella, mikä tekee siitä ihanteellisen Suomen talviolosuhteissa. Kumpaakin merkkiä yhdistää tuotteiden helppo ohjattavuus ja viimeistelty design. Sen lisäksi valikoimamme pitää sisällään myös muita laadukkaita ratkaisuja, joita voidaan täydentää mm. etäohjausyksiköllä.

Ilmalämpöpumppu asennettuna Netraudasta

Oikein tehty ilmalämpöpumpun asennus takaa pumpun oikeanlaisen ja mahdollisimman tehokkaan toiminnan. Ilmalämpöpumppu sisältää ilmastolle ja ympäristölle haitallista kylmäainetta. Tästä syystä ilmalämpöpumpun asennuksen saa suorittaa vain ammattilaiset, joilla on Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) myöntämä kylmäalan pätevyys. Netraudasta saat myös ilmalämpöpumpun asennuksen ja voit tilata sen näppärästi suoraan verkkokaupasta. Samalla voit tilata myös maatelineen toimituksessa tulevan seinäasennustelineen tilalle sekä suojakotelon. Muista, että ilmalämpöpumpun huolto tulee suorittaa säännöllisin väliajoin. Ilmalämpöpumput, asennus ja huolto edullisin hinnoin - tutustu tarjouksiin!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16