Kyberhinnat VAIN tänään! Aikaa jäljellä:

Mitsubishi ilmalämpöpumput huippuhintaan

Valitut rajaukset
  1. Tuotemerkki:
    Mitsubishi Electric Poista tämä nimike
Tuotemerkki:
Mitsubishi Electric Poista tämä nimike

1-9 / 9

9 tuotetta

Rajaa 1
Järjestä

1-9 / 9

9 tuotetta

Rajaa 1
Järjestä

Mitsubishi ilmalämpöpumput huippuhintaan

Netraudan valikoimasta löydät laadukkaat ja tyylikkäät Mitsubishi ilmalämpöpumput aina edulliseen hintaan kotiin toimitettuna. Ilmalämpöpumpulla pidät kotisi tasaisen viileänä kovimmallakin kesähelteellä ja ihanan lämpimänä paukkupakkasillakin.

Ilmalämpöpumppu Mitsubishi asennettuna

Ostaessasi Mitsubishin ilmalämpöpumpun Netraudasta, voit tilata meiltä siihen asennuksen osaan Etelä-Suomea. Ilmalämpöpumppu on viilennyslaite, joka sisältää kasvihuonekaasuja, joten sen asentaminen kuuluu pätevöityneelle ja luvan omaavalle asentajalle. Netraudan kautta voit tilata asennuksen rajoitetusti Uudenmaan alueelle ja Pirkanmaalle ja sivuiltamme löydät myös lisätiedot asentamisesta ja pätevöityneistä asennusliikkeistä muualle Suomeen.

Tyyliä kotiisi Mitsubishi ilmalämpöpumpulla

Tehokas katseenvangitsija vai hiljainen ja huomaamaton? Mitsubishi ilmalämpöpumppujen kanssa sinun ei tarvitse tinkiä ulkonäöstä ominaisuuksien kustannuksella, vaan saat juuri sellaisen kuin kotiisi parhaiten sopii. Netraudasta ostat ilmalämpöpumpun aina edulliseen hintaan ja vieläpä suoraan kotiin toimitettuna. Tutustu nyt Mitsubishi ilmalämpöpumppuihin, vertaile ominaisuuksia ja tyylejä ja tilaa helposti ja vaivattomasti vaikka heti!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ma 29.11. klo 8.30 - 22.00