Hyytävät hintajatkot voimassa enää:

Mittatilaustiskipöytä Stala, myyntipalvelutuote

Mittojesi mukaan Seitsikko tasot ja -altaat -30%!
Tuotenumero:
STALA-MITTA
Hyödynnä tarjoushinta ja tilaa!
Tarjous on voimassa 29.2.2024 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Nyt saat -30% alennuksen Stalan Seitsikko-mittatilausaltaista, -25% alennus välitilanlevyistä ja muista mittatilausaltaista. Suunnittele ratkaisusi itse tai ota heti yhteyttä myyntipalveluumme puhelimitse tai sähköpostilla

Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää
Toimitustapa: Kaukokiidon kotiin toimitus
Toimituskustannukset: 49,90 €

Stalan klassikkotiskipöytä Seitsikko on uudistunut!

Kaikki tuntevat Stalan teräksisen Seitsikko-tiskipöydän, josta on tullut suomalaisen keittiön kätevä ja kestävä klassikko. Seitsikkoon on tullut uusia allasmalleja - altaita on nyt kahdeksan ja lisäksi on valittavissa terästaso ilman allasta. Seitsikon uusi tasopaksuus on 20 mm, sen lisäksi on saatavana 30 ja 40 mm tasopaksuus. Seitsikko-tiskipöydät on nyt saatavana uusilla StalaTex-kuvioilla. StalaTex-kuoseja on kahdeksan, luonnosta inspiraationsa saanutta kuosia. Kuosit on suunnitellut suomalainen muotoilija Harri Koskinen.

Stalan uusimmat kuvioidun ruostumattoman teräksen mallistot Trace ja Grid on palkittu Red Dot Award: Product Design 2023 -palkinnolla. Stalan voitto näin kovassa seurassa kertoo kuvioitujen ruostumattomien StalaTex-teräspintojen erityisestä laadusta. Vain parhaimmat tuotteet saavat Red Dot Award: Product Design -palkinnon.

Tilaaminen on helppoa! Voit suunnitella juuri omaan tilaasi ja tarpeisiisi sopiva keittiötason tiskialtaineen ja valita siihen kaikki askareitasi helpottavat lisävarusteet. Kaikki Seitsikko-tuotteet valmistetaan Lahdessa Stalan tehtaalla mittojesi mukaan.

Seitsikko sopii parhaiten asennettavaksi seinää vasten. Altaissa valittavanasi on useita 1-, 1,5- ja 2-altaisia malleja sekä lisäksi pelkkä terästaso ilman allasta. Allasmallien lisäksi voit tietenkin valita myös tason mitat (pituus, leveys ja korkeus), altaiden sijainnin, reunaprofiilin, tason pintakuvion, lieden asennusaukon sekä reiät hanalle ja mahdollisille lisävarusteille kuten pesuaineannostelijalle ja pohjaventtiilin kaukosäätimelle. Stalan mittatilaustiskipöydän toimitusaika on noin 2 viikkoa tilauksen vahvistamisesta ja se toimitetaan sinulle kotiin!

Tiskipöydän todellinen myyntihinta määräytyy tuotteen mittojen ja ominaisuuksien mukaan. Huomioithan, että kyseessä on mittatilaustuote, jolla ei ole palautusoikeutta.

Suunnittele ja tilaa

Altaan suunnittelu ja tilaaminen on todella vaivatonta ja voitkin valita jommankumman seuraavista vaihtoehdoista:

1. Klikkaa alla olevasta linkistä Stala*Designeriin ja suunnittele itse oma keittiötaso-tiskiallasyhdistelmäsi. Suunnitteluohjelma laskee sinulle oikean hinnan sitä mukaa, kun lisäät, muutat tai poistat tietoja ja lisävarusteita. Kun suunnitelmasi on valmis, voit toki tulostaa ja tallettaa sen itsellesi PDF-dokumenttina ja/tai lähettää linkin suunnitelmaan omaan sähköpostiisi. Tärkeintä on, että lähetät suunnitelmasi meille sähköpostilla käyttäen Stala*Designerin Valmis-lehdykällä olevaa Lähetä-painiketta. Täytä ensin Lähettäjä-kenttään Oma Nimesi, Puhelinnumerosi ja Sähköpostiosoitteesi (esim. ”Maija Meikäläinen 050-7780964 maija.meikalainen@gmail.com”). Yhteystietojen täyttäminen on ERITTÄIN TÄRKEÄÄ, jotta myyjämme voi ottaa sinuun yhteyttä! Vastaanottaja-kenttään täytetään myyntipalvelumme sähköpostiosoite myynti@netrauta.fi. Kun saamme sähköpostisi, myyjämme ottaa sinuun yhteyttä saman tai seuraavan arkipäivän aikana.

Stala designer

Stala designer


Siirry Stala*Designeriin >

Huomioithan suunnitelmassasi, että hanareikä ja mahdollisten lisävarusteiden kuten pesuaineannostelijan ja venttiilin kaukosäätimen vaatimat reiät kannattaa aina lisätä suunnitelmaan, niin saat koko tiskipöydän helposti hanaa vaille asennusvalmiina!

2. Ota yhteyttä myyntipalveluumme, yhteystiedot löydät alta. Asiantunteva myyjämme suunnittelee tiskipöydän sinulle puhelun kuluessa, kertoo altaan hinnan, pyytää yhteystietosi ja lähettää altaan suunnitelman mittapiirroksineen ja hintoineen sinulle vielä sähköpostilla hyväksyttäväksi.

Ota yhteyttä myyntipalveluumme.

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Stala
  • Takuuaika: 2 vuotta

Tuotteen ominaisuudet:

  • Väri: Teräs
  • Materiaali: Ruostumaton teräs
  • Sisältää laskutason: Kyllä
  • Altaassa paikka hanalle: Kyllä
  • Sisältää pohjaventtiilin: Kyllä
  • Sisältää hajulukon: Kyllä
  • Sisältää ylivuotosuojan: Kyllä

Tuotteen asentaminen ja käyttöönotto:

  • Asennustapa: Kalusteeseen asennettava

Arvostelut

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.