Syyskuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Muurinpohjapannu Hörnells Outdoor, eri kokoja

Tuotenumero:
HORN-9000X1-4
* Halkaisija
Valitse vaihtoehto...
Valitse vaihtoehto...
alk. 39,50  Säästät: 0,00 
kpl
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää
Toimitustapa: Nouto lähimmästä Matkahuollosta
Toimituskustannukset: 9,90 €

Suomen Lapissa valmistettu Hörnells Outdoor muurinpohjapannu. Muurinpohjapannulla voit valmistaa aamiaisen, lounaan ja illallisen - helpoista aterioista haastavampiin ruokalajeihin! Hörnells Outdoorin muurinpohjapannu tekee kokkailusta vielä monipuolisempaa, kun pystyt hyödyntämään koko pannun leveyttä ruoanlaitossa. Hemmottele ystäviä valmistamalla liha-, kala-, kasvis, wokki- tai muita ruokia kuten paellaa ja pyttipannua. Muurinpohjapannulla voit myös valmistaa pizzaa ja aina herkulliset muurinpohjapannuletut. Pannulla onnistut loihtimaan ruoat 1 - 15 henkilölle, riippuen pannun koosta.

Hörnells Outdoor muurinpohjapannut on valmistettu kovaan ympärivuotiseen käyttöön. Voit käyttää muurinpohjapannua avotulella pannun omilla jaloilla (myydään erikseen) tai kaasugrillissä, kaasupolttimella ja myös hiiligrillissä sekä kamadoissa, sopii siis kaikille lämmönlähteille. Hörnells Outdoor muurinpohjapannu on monipuolisuudellaan uskollinen ystävä ympäri vuoden ja kun muistat pitää siitä huolta, niin kuumavalssatusta teräksestä valmistettu muurinpohjapannusi kestää useiden sukupolvien ajan ja paranee käytössä.

Kun haluat valmistaa ruoan avotulella niin silloin voit hyödyntää erikseen ostettavia Hörnells Outdoor Muurinpohjapannnun teräsjalkoja. Pannuun suositellaan vähintään 3 jalkaa/pannu. 24 cm pitkät teräsjalat laitetaan muurinpohjapannun reunaan ja sen jälkeen kiristetään ruuvaamalla.

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Hörnells Outdoor
  • Valmistusmaa: Suomi

Tuotteen ominaisuudet:

  • Väri: Teräs
  • Materiaali: Teräs
  • Materiaalin tarkenne: Kuumavalssattu teräs
  • Takuuaika: Elinikäinen takuu: Hörnells Outdoor Muurinpohjapannut kestävät useita sukupolvia oikein käsiteltynä. Takuu kattaa materiaali- ja valmistusvirheet. Ruoste ei kuulu takuun piiriin
  • Sopii kaikille lämmönlähteille

Liitetiedostot

Arvostelut

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.