Juhannuksen ennakkokampanjat voimassa enää:
Joululahjaideat

Parhaat joululahjaideat 2023

Mitä joululahjaksi? Valitse pukinkonttiin käytännöllisiä ja hyödyllisiä lahjoja, joista on iloa pitkään. Olemme koonneet laajan valikoimamme helmiä, joista sinun on helppo valita joululahjat ystävälle, puolisolle, naiselle, miehelle, lapselle – ja itsellesi!

Joululahjaideat kovalle saunojalle

Joululahjaideat keittiön valtiaalle

Oman elämänsä Master Chef kaipaa varmasti keittiöönsä laadukkaita pienkoneita tai ruoanlaittovälineitä. Ensiluokkainen paistinpannu, AirFryer tai kokkiveitsi lahjapaketissa saa kotikokin hymyilemään. Leipuri taas voisi ilahtua yleiskoneesta. Intohimoisen grillaajan lahjaksi sopii esimerkiksi pizzakivi, grillausvälinesetti tai vaikka ihan uusi grilli!

Joululahjaideat kovalle saunojalle

Saunojan joululahjaideat

Me Netraudassa sykimme saunalle! Olemme ylpeitä saunatarvikkeiden valikoimastamme - se on todellakin tutustumisen arvoinen. Kestävät saunatekstiilit, kiulu ja löylykauha tai hurmaavat saunatuoksut ovat odotettuja lahjoja saunojan jouluna. Myös pehmeä pyyhe tai kylpytakki on kestosuosikkien joukossa toivelistalla!

Joululahjaideat liikkujalle

Joululahjaideat liikkujalle

Anna lahjaksi liikunnan iloa ja pirteää mieltä! Erilaisten liikuntavälineiden kirjo inspiroi jumppaamaan, kävelemään ja pyöräilemään. Juoksumattojen, sähköpyörien ja kuntoiluvälineiden valikoimista löytyy eri hintaisia lahjoja kaiken ikäisille liikkujille. Kuntopyörä on erityisen hyödyllinen lahja ikääntyvälle isälle tai äidille.

Joululahjaideat käsistään taitavalle

Lahjaideat käsistään taitavalle

Aikaansaavalle tee-se-itse-nikkaroijalle sopii lahjaksi esimerkiksi porakone, hiomakone tai kokonainen sähkötyökalupaketti. Taiteelliselle tekijälle voi antaa lahjaksi taitelijasalkun tai DIY-taulun, jolla aloittelevakin taitelija voi päästää luovuutensa valloilleen.

Joululahjaideat pehmeään pakettiin

Pehmeään pakettiin

Pehmeä paketti ihastuttaa ja vihastuttaa – mutta parhaimmillaan pehmeä paketti voi taata saajalleen makoisat yöunet. Pussilakanasetti, uusi tyyny tai laadukas peitto ovat pehmeistä paketeista pitävän toivelistalla. Untuvapeiton rinnalle on tullut Familonin uusi, vegaaninen Superior-peitto, joka on yhtä muhkea ja kuohkea kuin untuvapeitto.

Joululahjaideat lapsille

Parhaat lahjaideat lapsille

Pikkuväen paketteihin löytää tiensä yleensä lelut. Pakettiin voi kääräistä myös lapsille suunniteltuja kylpytekstiilejä ja vuodevaatteita. Lastenhuoneen veikeät valaisimet voi myös ilahduttaa pientä lahjansaajaa, varsinkin jos Muumi-hahmot ovat mieleisiä.

Joululahjaideat alle 20€

Alle 20 € joululahjaideat

Pienelläkin budjetilla voi hankkia mieluisia ja pitkään ilahduttavia lahjoja. Esimerkiksi edulliset tekstiilit ovat joka kodissa hyödyllisiä ja toivottuja. Alle 20 € pöytävalaisin tai älylamppu, jolla vanha valaisin saa täysin uuden elämän, voivat olla vaikka teinille mukavia, erilaisia lahjoja.

Joululahjaideat lemmikeille

Lemmikkien joululahjat

Älä unohda karvaisten kavereiden joululahjoja! Koirien tarvikkeista mm. lelut ja ruokakupit lienevät karvakuonoille mieluisia lahjoja. Kissan omistajan kannattaa taas harkita kiipeilypuun tai pehmoisen kissan pedin paketoimista mirrin pakettiin.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.