5,20 
kpl
Osta NYT! Saat 3 kk kulutonta ja korotonta maksuaikaa
(30.11.-07.12.)
Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää
Toimitustapa: Nouto Postista (Posti.fi)
Toimituskustannukset: 9,90 € (erillisrahtituote)
★★★★★★★★★★
4.0
Johdoton-valonohjausjärjestelmä on moderni tapa toteuttaa kodin valaistus. Täysin johdottomat valokatkaisijat toimivat radiotaajuuksilla ja ne kiinnitetään seinään pienillä ruuveilla tai tarralla. Tämä mahdollistaa katkaisijoiden vaivattoman siirtämisen ja lisäämisen jälkikäteen.

Valokatkaisijat toimivat kauko-ohjaimina kojerasiaan, valaisimen jakorasiaan tai pinnalliseen kalvo- tai jakorasiaan asennettaville vastaanottimille. Ainoa valaistusjärjestelmässä tarvittava johto on syöttöjohto.

Jalka- ja pöytälampuille johdottoman ohjauksen voi toteuttaa pistorasiaan asennettavalla vastaanottimella. Koko kodin valaistusta voi myös ohjata käsikauko-ohjaimella vaikka sohvalla löhöillen!

Painikesarja SLO-DUAL Johdoton SLO-10 seinäkytkimelle. Painikesarjalla muutetaan SLO-10 kytkin kaksipainikkeiseksi. Tämän jälkeen ohjain toimii samoin, kuin kaksi erillistä ohjainta.
★★★★★★★★★★
4.0

Arvostelut

Yhteensä 1 kysymys
Sort by: Uusimmat
 • Uusimmat
 • Hyödyllisin
 • Arvosana korkeimmasta alhaisimpaan
 • Arvosana alhaisimmasta korkeimpaan
 1. ★★★★★★★★★★
  Toimii niinkuin pitää
  ★★★★★★★★★★
  Tekee sen mitä lupaa. Toimii niinkuin esitteessä luvataan.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
Näitä arvosteluja hallitsee Bazaarvoice, ja ne vastaavat Bazaarvoicen Authenticity Policy -aitouskäytäntöä, jota tukevat petostentorjuntatekniikka ja ihmisten tekemät analyysit.
Lisätietoja osoitteessa http://www.bazaarvoice.com/fi/trustmark/

Kysymykset

Yhteensä 2 kysymystä
Sort by: Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat vastaukset
 • Eniten vastauksia
 • Avoimet kysymykset
 • Hyödyllisimmät vastaukset
 1. 1vastaus
  Valoohjaaja · 24.9.2021
  Miten tuotteeseen voi vaihtaa pariston?
  1. Tuotetuki Netrauta · 1.10.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Paristo pujotetaan paristopesään ja sieltä pois ohjaimen yläsivusta. Paristo on CR2032.
 2. 2vastausta
  VGrisha · 26.10.2019
  Hei. Kaksi työtasovaloa, LED, jokaisella on oma draiveri keittiön yläsokkelin takana. Ei himmentävä! Kaipaan 2 kpl 2-kanavaista kytkimiä ja 2 kpl langaton vastaanottoa. Sopiiko tämä malli? Minkäläinen vastaanotto pitää ostaa?
  1. JenniHa · 28.10.2019
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Ostin juuri tälläiset 2kpl 2-kanavaista kytkintä keittiön välitilaan, jossa kaapeissa integroitu led valaistus ilman himmentimiä. Vastaanotto kytkettiin kaappien yläpuolelle, molemmin puolin.
  2. Joni85 · 27.10.2019
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   tämä on pelkästään kaksi osainen painike sarja. Tämä vaatii ensin pohjalle https://www.netrauta.fi/seinakytkin-slo-10-johdoton-valonohjausjarjestelmaan itse kytkimen johon vaihdetaan painike sarja. Painikkeelle vastaanotin https://www.netrauta.fi/uppoasennettava-led-himmennin-12-24-vdc on himmennettävissä oleva mutta toimii myös on/off periaatteella. nappia liian kauan painamalla lähtee himmentämään automaattisesti. Toinen vaihtoehto on parittaa painikkeet https://www.netrauta.fi/pistorasiakytkin-pko-3500-johdoton-valonohjausjarjestelmaan pistorasian väliin tulevalla kytkimellä. Ohjaa suoraan draivereita on/off periaatteella jolloin ei ole himmennyksen vaaraa

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16