Yksiosaisen suihkuseinän asennus, kiinteä/kääntyvä

Tuotenumero:
asennus-suihkuseina
Asennuspaikka
Uusimaa
Uusimaa
Pirkanmaa
Varsinais-Suomi
Etelä-Savo
Etelä-Karjala
Etelä-Pohjanmaa
Kainuu
Kanta-Häme
Keski-Pohjanmaa
Keski-Suomi
Kymenlaakso
Pohjanmaa
Pohjois-Karjala
Pohjois-Pohjanmaa
Pohjois-Savo
Päijät-Häme
Satakunta
235,00 
kpl
Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

Yksiosaisen suihkuseinän asennus, kiinteä/kääntyvä

Tilaa asennus uudelle suihkuseinälle - olemme yhteydessä 1-2 arkipäivän sisällä! Asennamme kaikki suihkuseinät mallista tai ostopaikasta riippumatta. Kosteiden tilojen asennustöissä tulee ottaa huomioon mm. vesieristys, joten suihkuseinän asennuksessa kannattaa luottaa ammattilaiseen. Asennuspalvelumme asentajilla on vankka kokemus ja tuotetieto laajasta tuotevalikoimasta - voit luottaa siihen, että asennustyöt tehdään hyvää rakennustapaa noudattaen ja sovitusti. Ammattilaisen toimesta tehdyllä asennuksella varmistat myös tuotteen toiminnan ja valmistajan takuuehtojen täyttymisen. Suihkuseinän asennuspalvelun toimitussisältö on esitelty alla tarkemmin. Ota yhteyttä myyntipalveluumme, jos kaipaat palvelusta lisätietoja.

Asennuksen ajankohta

Asentajamme ovat yhteydessä kahden arkipäivän sisällä asennuksen tilaamisesta asennuksen ajankohdan sopimiseksi. Lopullinen asennusaika sovitaan asentajan kanssa tuotteen toimitusaika huomioiden. Asennettava tuote toimitetaan suoraan asiakkaalle.

Palvelun saatavuus

Asennuspalvelu on saatavilla Etelä-Savon, Etelä-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Kainuun, Kanta-Hämeen, Keski-Pohjanmaan, Keski-Suomen, Kymenlaakson, Pirkanmaan, Pohjanmaan, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan, Pohjois-Savon, Päijät-Hämeen, Satakunnan, Uudenmaan ja Varsinais-Suomen alueille, pois lukien saaristo ja saaret.

Suihkuseinän perusasennuksen toimitussisältö

  • Vanhan suihkuseinän purkaminen tarvittaessa
  • Uuden suihkuseinän asennus
  • Asennuksen pientarvikkeet (ruuvit, proput jne..)
  • Vanhojen reikien paikkaaminen värittömällä saniteettisilikonilla
  • Asennuspaikan siistiminen ja pakkausjätteiden poiskuljetus
  • Tuotteen toimivuuden testaaminen

Asennukseen ei sisälly

  • Lattioiden ja ympäristön asennustyön aikainen suojaaminen
  • Rakennus ja paikkaustyöt, joiden tarve saattaa syntyä vanhaa tuotetta irrottaessa, mikäli lattian/seinän pintamateriaali ei ole kunnolla kiinni tai kiinnityskohta ei sovellu uuden suihkuseinän asentamiseen

Tilaajan velvollisuuden ja vastuut

Varmistathan että tuote soveltuu kohteeseen asennettavaksi ja on asennettavissa. Asentajamme on sinuun yhteydessä kahden arkipäivän sisään tilauksesta sähköpostitse. Mikäli asentaja toteaa kohteessa, että tuote ei sovellu kohteeseen asennettavaksi tai sitä ei voida asentaa asennuspalvelun toimitussisällön mukaisesti, veloitetaan asiakkaalta käynnistä 65 EUR. Asennuksen esteenä voivat olla muun muassa se, että kalustetta ei voida kiinnittää olemassa olevaan seinärakenteeseen.

Suihkuseinän asennuksen kotitalousvähennys

Suihkuseinän asennus kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin kohteissa, joissa vanha tuote vaihdetaan uuteen. Lue lisää kotitalousvähennyksestä.

Anna palautetta!

Kerro meille miten meni! Lähetämme asennuksen tilaajille palautelomakkeen ja vastanneiden kesken arvomme 500 EUR lahjakortin verkkokauppaamme.

Arvostelut

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18