Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Kylpytynnyrin kannet

Kylpytynnyrin kansi auttaa säilyttämään veden lämpötilan, estää roskien ja likaisten lehtien pääsyn tynnyriin, sekä suojaa kylpytynnyriä sateelta ja lumelta. Kannet ovat yleensä valmistettu kestävästä materiaalista, kuten vinyylistä, ja ne ovat saatavilla eri malleissa sopien eri kylpytynnyreihin.

  • 1

1-18 / 18

18 tuotetta

  • 1

1-18 / 18

18 tuotetta

Kylpytynnyrin kannet

Kylpytynnyrit ovat kasvattaneet suosiotaan, eikä ihme, sillä ne mahdollistavat lämpöisestä kylvystä nauttimisen niin talvipakkasilla kuin kesäsäällä. Kylpytynnyri on hyvä suojata kylpytynnyrin kannella. Se suojaa tynnyriä ja lisää näin ollen sen pitkäikäisyyttä. Korkealaatuiset kylpytynnyrin eristekannet suojaavat tynnyrisi turvallisesti ja varmasti. Eristekansissa on usein sekä kahvat, jotka mahdollistavat helpon liikuttamisen, että taittomahdollisuus. Voit valita myös muovikannen, jonka voit kiinnittää kumiremmeillä ja vastakappaleilla kylpytynnyriin. Näin ollen kansi kestää pahempiakin myrskyjä ja tuulia. Meiltä saat myös XL-koon kannet, jotka koostuvat useammasta osasta ja sopivat suurempaan kylpytynnyriin. Edullinen vaihtoehto on kylpytynnyrin vinyylikansi, joka sekin on erinomainen valinta kylpytynnyrillesi. Valikoimastamme voit valita sinun kylpytynnyriisi parhaiten sopivan mallin. Tilaa omasi jo tänään!

Kylpytynnyrin kannet nopeasti Netraudan verkkokaupasta

Olemme koonneet sinua varten erittäin laajan ja monipuolisen valikoiman kylpytynnyrin kansia. Löydät valikoimastamme useille eri kokoisille kylpytynnyreille soveltuvia malleja. Meiltä saat myös kylpytynnyrin kaminaosan muovikannet, jotka peittävät kaminan puoleisen pienen osan kylpytynnyristä. Erinomaisten kylpytynnyrien ansiota voit nauttia ulkona kylpemisen riemusta niin kesällä kuin talvellakin. Laadukas kylpytynnyri kannattaa suojata hyvin kannella. Tilaat laadukkaat kylpytynnyrin kannet helposti verkkokaupastamme, joka on auki kaikkina vuorokauden aikoina. Voit siis shoppailla silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Kannattaa kurkata samalla myös muu valikoimamme. Jos rakastat vesielementtiä, löydät meiltä esimerkiksi kotiisi ja vapaa-ajan asuntoosi sopivat uima-altaat. Lähde ostoksille Netrautaan jo tänään!

Laadukkaat kylpytynnyrin kannet

Nykyaikaiset ja turvalliset kylpytynnyrin kannet voit ostaa verkkokaupastamme helposti ja nopeasti. Kannella saat kylpytynnyrisi turvallisesti suojattua roskalta, ja kylpytynnyrin puhtaana pitäminen on huomattavasti mukavampaa. Helposti siirrettävä ja liikuteltava kansi on helppo laittaa paikoilleen tai ottaa pois kylpytynnyristä. Monipuolisesta valikoimastamme löydät myös kaikki muut pihaasi, kotiisi tai rakentamiseen tarvittavat pienet ja suuret hankinnat. Helppokäyttöisessä verkkokaupassamme tilaaminen on vaivatonta, myös tuotteiden vertailu onnistuu helposti. Nopean toimituksen ansiota, saat kylpytynnyrisi suojattua uudella kylpytynnyrin kannella ilman pitkää odottelua. Tarvittaessa ystävällinen myyntipalvelumme auttaa sinua mielellään. Ostosten tekeminen meillä on hauskaa ja helppoa. Tervetuloa antoisille ostoksille Netrautaan!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.