1-100 / 615

615 tuotetta

1-100 / 615

615 tuotetta

Puutarhakatokset

Kaunis puutarhakatos kruunaa pihan kuin pihan. Puiset katokset soveltuvat erinomaisesti puutarhavälineiden, puiden tai pyörien säilytykseen. Tyylikkäät lasikatokset ja pergolat puolestaan ovat täydellisiä oleskelupaikkoja kesäaikaan. Netraudasta saat puutarhakatoksen kaikenlaisiin kohteisiin ja tarpeisiin edulliseen hintaan. Tutustu ja tilaa omasi!

Puutarhakatos moneen eri käyttötarkoitukseen nyt netistä

Puutarhakatoksia löytyy puusta, lasista ja muista materiaaleista. Pyöräkatokset, puuvajat ja muut tavaroiden suojaamiseen tarkoitetut pihakatokset valmistetaan tyypillisesti puusta. Valikoimamme pitää sisällään johtavien valmistajien tuotteita, jotka ovat kustannustehokkaita, optisesti miellyttäviä ja helposti koottavia. Pienimmät mallit soveltuvat hyvin esimerkiksi työvälineiden säilytykseen. Sen sijaan isommat katokset toimivat ympärivuotisena suojana puutarhakalusteille, pyörille, koneille tai muulle irtaimistolle. Jos etsit tyylikästä ratkaisua terassille, uudenaikainen lasikuutio on erinomainen valinta. Valmiille terassille sijoitettavaa kuutiomallista lasipaviljonkia voidaan käyttää kesäisin viihtyisänä seurustelutilana tai viherhuoneena. Lasikaton ansiosta tila lämpiää nopeasti auringonpaisteella, myös kylmällä säällä. Mikä parasta, katoksen ansiosta juhlat onnistuvat myös sateisena tai tuulisena kesäpäivänä. Arvostatko katoksessa etenkin näyttävyyttä? Lasinen huvimaja tuo pihallesi todellista luksuksen tuntua! Moderni piharakennus tarjoaa suojan sateelta, tuulelta ja auringolta, ja kesällä hurmaava huvimaja muuntuu helposti viihtyisäksi nukkumapaikaksi. Jos etsit ensijaisesti joustavaa ja edullista ratkaisua, sinun kannattaa harkita alumiinirunkoisen pop-up teltan tai kevytrakenteisen pergolan hankintaa. Pergola on yksinkertainen ja helppo asentaa ja tarjoaa kevyestä rakenteesta huolimatta suojaa sateelta ja auringolta. Valinta on sinun!

Osta puutarhakatos kilpailukykyiseen hintaan Netraudan laajasta valikoimasta

Pihakatos on aina enemmän kuin pelkkä säilytys- tai oleskelupaikka. Kauniilla katoksella pihamaata voidaan koristaa ja luoda siisti sekä viimeistelty kokonaisuus. Jos olet koskaan kuullut fengshui-puutarhasta, tiedät ehkä, kuinka suuri merkitys pienilläkin yksityiskohdilla voi olla ympäristön viihtyvyyteen. Valitsemalla laadukkaita materiaaleja ja harmonisia värisävyjä voit vaikuttaa helposti koko kodin ja pihan ilmapiiriin. Oletko jo löytänyt oman suosikkisi? Puiset katokset toimitetaan puuvalmiina, joten voit maalata tai pintakäsitellä ne oman maun mukaan. Kilpailukykyisen hinnan lisäksi tarjoamme ilmaisen toimituksen tuhansille tuotteille. Tervetuloa tekemään edullisia löytöjä jo tänään!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16