Paviljongit ja puutarhakatokset

Paviljongit tarjoavat miellyttävän varjon kuumana ja aurinkoisena kesäpäivänä. Paviljongin alle voit laittaa mieleisesi kesäkalusteet, niin sohva- kuin ruokailuryhmät. Paviljonki on helppo sijoittaa pihaan kuin pihaan tai terassille, sillä sitä ei tarvitse kiinnittää maahan mitenkään. Netraudan paviljonkivalikoima sisältää runsaasti eri kokoisia ja värisiä paviljonkeja, jotka ostat kätevästi netistä.

1-100 / 498

498 tuotetta

1-100 / 498

498 tuotetta

Paviljongit

Huippuluokan valikoimastamme löydät helposti juuri sinun puutarhaasi sopivat paviljongit, sillä olemme varanneet sinulle monenkokoisia ja värisiä sekä eri materiaaleista valmistettuja paviljonkeja. Tilaat ne kätevästi netistä kotiin toimitettuina. Paviljonki antaa miellyttävän suojaa paahtavaa aurinkoa vastaan. Lisäksi se suojaa myös pieneltä sateelta. Mikäs sen mukavampaa kuin nauttia kesästä paviljongin alla. Jos järjestät puutarhajuhlat, voit myös kiinnittää paviljonkiin erilaisia valoja tunnelmaa tuomaan. Paviljonki on helppo sijoittaa pihalle, sillä sitä ei tarvitse kiinnittää maahan mitenkään. Jos terassisi on tarpeeksi suuri, voit laittaa paviljongin myös terassille aurinkovarjon sijasta. Tutustu valikoimaamme pian, ja hanki pihallesi oma tyylikäs paviljonki, jonka alla kesäpäivän viettäminen sujuu leppoisasti paahtavalta auringolta suojassa.

Valikoimamme paviljongit on valmistettu kestävistä materiaaleista

Meiltä löydät tyylikkäät paviljongit, joiden runko on valmistettu erilaisista materiaaleista, kuten puusta tai teräksestä. Paviljonkia hankkiessa kannattaa ensin varmistaa, minkä kokoinen paviljonki omalle pihalle mahtuu. Moniin paviljonkeihin on mahdollista hankkia myös erilaisia lisätarvikkeita, kuten seiniä, verhoja ja hyttyssuojia, joten paviljonki tarjoaa monipuolisen ajanviettopaikan niin päiviin kuin iltoihin. Meiltä löydät myös paviljonkien alle sopivat laadukkaat ja tyylikkäät puutarhakalusteet, joilla sisustat helposti itsellesi ja perheellesi mukavan paikan kesäisiin päiviin. Viihdyt varmasti puutarhassasi koko päivän ja haluat laittaa ulkona usein ruokaa. Löydät meiltä myös upeat grillit ja savustimet, joilla loihdit maukasta kesäruokaa. Meiltä löydätkin kaiken tarvittavan onnistuneisiin kesäpäiviin. Tutustu siis valikoimaamme ja hanki tarvikkeet jo tänään.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16