Pihakeinun katokset

Pihakeinun katokset lisäävät suojaa ja mukavuutta ulkona keinumiselle. Ne ovat yleensä valmistettu tekstiilikankaasta, ja ne kiinnitetään keinun runkoon. Katoksia on eri kokoisia ja muotoisia, ja niitä voi olla joko kiinteitä tai irrotettavia. Niiden avulla voi suojautua auringolta, sateelta ja tuulelta, jolloin ulkona oleskelu on mukavampaa ja miellyttävämpää.

  • 1

1-25 / 25

25 tuotetta

  • 1

1-25 / 25

25 tuotetta

Pihakeinun katokset

Miksi kannattaa hankkia katos pihakeinulle?

Katos pihakeinulle on hyödyllinen hankinta monestakin syystä. Ensinnäkin se suojaa käyttäjiä sateelta ja auringonpaisteelta. Katos luo mukavan varjoisan paikan keinuun, mikä tekee siitä vieläkin miellyttävämmän paikan rentoutua ja nauttia ulkoilmasta. Keinun katos voi suojata keinua myös linnuilta ja muilta eläimiltä, jotka voivat vahingoittaa sitä. Katos myös tekee pihakeinusta kauniimman ja viimeistellymmän näköisen. Se voi myös istua hyvin yhteen pihan tai puutarhan muun sisustuksen kanssa.

Millaisia erilaisia katoksia on saatavilla pihakeinulle?

Suosituimmat pihakeinun katoksia valmistavat tuotemerkit ovat Brafab, Hillerstorp ja Varax. Myös erilaisia värivaihtoehtoja on runsaasti tarjolla, joten voi valita juuri oman maun mukaisen värin ja tehdä pihakeinusta persoonallisen ja uniikin. Lisäksi kannattaa miettiä, haluaako katon olevan kiinteä ja pysyvä, vai irrotettava ja helppo säilyttää talvisäilytyksen aikana. Katoksen valinta riippuu omasta mieltymyksestä ja tarpeesta.

Miten katos kiinnitetään pihakeinuun?

Pihakeinun katon kiinnittämiseen on useita tapoja riippuen siitä millainen katos on kyseessä. Yleisin tapa on käyttää metallikoukkuja, katosrautoja ja köysiä. Koukut kiinnitetään keinun runkoon ja köysiä käytetään ripustamaan katos niihin. Toinen tapa on käyttää katoskiinnikkeitä, jotka kiinnitetään kahteen vastakkaiseen tolppaan ja kattotuoliin. Katos kiinnitetään katoskiinnikkeisiin, jolloin se pysyy tukevasti paikoillaan. On tärkeää varmistaa, että katos on tukevasti kiinnitetty ja kestää tuulen ja sateen rasitukset.

Millaisia materiaaleja käytetään yleensä pihakeinun katoksissa?

Yleisimpiä materiaaleja pihakeinun katoksissa ovat polyesterikangas, tekstiilikangas ja PVC. Polyesterikangas on kevyt ja kestävä materiaali, joka on helppo puhdistaa. Se on myös edullinen vaihtoehto, joka soveltuu hyvin esimerkiksi tilapäiseen käyttöön. Tekstiilikangas on myös kestävä materiaali, joka on usein käsitelty vedenkestäväksi ja UV-suojatuksi. Se tarjoaa suojan sekä sateelta että auringonpaisteelta. PVC on kestävä muovimateriaali, joka soveltuu erinomaisesti pihakeinun katokseksi. PVC-katokset ovat yleensä vedenkestäviä ja UV-suojattuja, ja ne ovat erittäin helppohoitoisia.

Katsotuimmat tuotteet (10)

Keinun katos Varax De Luxe/De Grande/Suvi, 3-istuttava, eri värejä
★★★★★ ★★★★★
Keinun katos Varax De Luxe/De Grande/Suvi, 3-istuttava, eri värejä
54,50 
Keinun katos Varax Riviera/Monica/Teneriffa, 3-istuttava, eri värejä
★★★★★ ★★★★★
Keinun katos Varax Riviera/Monica/Teneriffa, 3-istuttava, eri värejä
54,50 
Pihakeinun katos Miljöökoriste, 3-istuttava, eri värejä
★★★★★ ★★★★★
Pihakeinun katos Miljöökoriste, 3-istuttava, eri värejä
50,00 
Keinun katos Varax Solo, 1-istuttava, eri värejä
Keinun katos Varax Solo, 1-istuttava, eri värejä
45,20 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.