Syyskuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Koristekatteet

1-9 / 9

9 tuotetta

1-9 / 9

9 tuotetta

Koristekatteet

Koristekatteilla viimeistelet tyylikkäästi pihallasi olevat erilaiset istutusalueet. Koristekatteet tekevät istutusalueista ja kukkapenkeistä siistin näköisiä ja pitävät rikkaruohot poissa. Voit käyttää koristekatetta myös puiden ja pensaiden juurilla sekä ruukkuistutuksissa. Netraudan koristekatteiden valikoimasta löydät käteviin suursäkkeihin pakattuja laadukkaita koristekatteita, jotka ostat kätevästi netistä kotiin toimitettuina. Tilaa valikoimastamme pihallesi upeat eri väriset katteet ja viimeistele pihasi tyylikkäästi!

Laadukkaat koristekatteet pihan istutuksiin

Laadukkaasta valikoimastamme hankit pihallesi upeat koristekatteet, joilla saat helposti pihasi istutusalueista ja kukkapenkeistä siistin ja tyylikkään näköisiä. Koristekatteiden ansiosta et joudu enää kitkemään rikkaruohoja kovinkaan usein, sillä katteet estävät niiden kasvamisen. Voit käyttää koristekatteita myös ruukkuistutuksissa sekä esimerkiksi puiden ja pensaiden juurilla. Koristekate vähentää myös kastelutarvetta, mikä helpottaa pihan hoitamista etenkin kuivina kesinä. Valikoimastamme löydät eri värisiä koristekatteita, joilla saat upean lopputuloksen. Valitse suosikkivärisi! Valikoimamme katteet ovat laadukkaita ja kestävät hyvin vaihtelevia sääolosuhteita. Valikoimastamme löydät myös tyylikkäät ja laadukkaat ulkovalaisimet, jotka sopivat myös erinomaisesti erilaisiin istutusalueisiin. Tutustu valikoimaamme jo tänään ja viimeistele pihallesi upeilla ja laadukkailla koristekatteilla sekä ulko- ja pihavalaisimilla.

Valikoimamme koristekatteet on valmistettu laadukkaista materiaaleista

Meiltä löydät laadukkaista ja kestävistä materiaaleista valmistetut koristekatteet, jotka pitävät pihasi tyylikkään ja siistin näköisenä kauan. Katteet ovat hyvin monikäyttöisiä ja voit käyttää niitä kaikenlaisissa pihaltasi löytyvissä istutuksissa ja vaikkapa kulkureiteillä. Koristekatteiden avulla viimeistelet myös trendikkään laatikkopuutarhan. Suursäkkeihin pakatuilla koristekatteilla siistit helposti kerralla suuremmankin pihan istutusalueet. Halutessasi voit laittaa koristekatteen alle katekankaan. Kate sopii myös levitettäväksi suoraan maahan. Muista levittää katetta riittävän paksu kerros. Valikoimastamme löydät tyylikkään mustan koristekatteen sekä perinteiset ruskeansävyiset katteet. Voit valita pihallesi myös erivärisiä katteita. Meiltä hankit pihallesi myös laadukkaat ja tyylikkäät pihakivet ja laatat, joilla teet pihallesi upeat kiveykset. Tilaa valikoimastamme laadukkaat katteet sekä pihakivet ja laatat, joilla viimeistelet pihasi upean ja tyylikkään näköiseksi.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.