Toukokuun kampanjat päättyvät pian! Tarjoukset voimassa enää:

Koristekate Kekkilä Antiikinpunainen 60 säkkiä x 45l/lava, 2700 litraa

Pikatoimituksella piha kuntoon!
Tuotenumero:
KE-Y10190
599,00  lava
lava
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää
Toimitustapa: Kotiinkuljetus. Lähetys toimitetaan perille asiakkaan antamaan toimitusosoitteeseen. Kuljetusliike soittaa asiakkaalle, jolloin sovitaan sopiva toimitusaika, tai vaihtoehtoisesti paikka minne lähetyksen voi turvallisesti jättää. Toimitustapa
Toimituskustannukset: 149,00 € + 40,00 €/lava

Kekkilä Koristekatteella luot puutarhaasi uudenlaisia väripintoja. Koristekatteen lämpimät värisävyt sointuvat kauniisti yhteen erilaisten kasvien, puupintojen ja luonnonmateriaalien kanssa. Kekkilä Koristekate sopii pihamaan koristepinnaksi, peitemateriaaliksi ja katteeksi kasvien juurelle. Kuorike luo pihaan siistin yleisvaikutelman, sillä puuhake on tasakokoista ja -väristä.

Muiden maanpinnan katteiden tavoin Koristekate pidättää kosteuttaa ja vähentää näin kastelutarvetta. Koristekate estää myös rikkaruohojen kasvua ja suojaa maaperää niin kuivina kuin sateisinakin kausina. Lasten leikkipaikoille pehmeänä putoamisalustana toimiva Koristekate tuo väriä ja pirteyttä.

Yhdestä 45 l:n säkistä riittää katetta yhdelle neliölle ja 1 000 l:n säkistä riittää noin 20 m²:lle, kun katekerroksen paksuus on max 5 cm. Katteen voi antaa maatua paikalleen tai sen voi myöhemmin kompostoida. Rautaoksideilla värjätyn katteen palakoko on 7 - 50 mm. Värjäystekniikka on täysin turvallinen ympäristölle. Koristekatteen väri kestää hyvin sääolosuhteidemme vaihtelun.

Koristekate Kekkilä Antiikinpunainen 60 säkkiä x 45 l lava 2700 litraa

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Kekkilä
  • GTIN-koodi: 6433000100908

Tuotteen mitat:

  • Pakkauskoko (L): 2700 litraa

Tuotteen ominaisuudet:

  • Väri: Punainen
  • Värin tarkenne: Antiikinpunainen
  • Materiaali: Puu
  • Materiaalin tarkenne: Koristekate

Tuotteen käyttö:

  • Käyttötarkoitus: Istutuksille

Arvostelut

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.