Kampanjat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Puukiuas Misa Kiviset 11220, 8-20m³

Tuotenumero:
MISA11220
Kiuaskivet
Ei kiuaskiviä
Ei kiuaskiviä
Misa kiuaskivet (19211) 8x25kg = 200kg
+ 119,20 €
Korkealaatuisia kiuaskiviä. Kivilaatu peridotiitti. Kivien halkaisija vaihtelee 5-10 cm välillä.
Tuotenumero: MISA19211 Määrä: 8 pkt
935,90  878,90  Säästät: 57,00 
kpl
Tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.
Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää
Toimitustapa: Kaukokiidon kotiin toimitus
Toimituskustannukset: 49,00 €
★★★★★★★★★★
5.0
Käytön helppous 4.7
Ominaisuudet 5.0
Vastinetta rahoille 4.7
Tuotteen laatu 4.7

Nämä kiukaat edustavat todellista suomalaista saunomisen nautintoa. Kiireet ja murheet unohtuvat helposti Kiviset-kiukaiden pehmeissä ja kestävissä löylyissä. Suuren kivimäärän ja kivitilan verkkomaisen rakenteen ansiosta löylyn laatua voi säädellä. Jos löylyvettä heitetään kiukaan päälle, ovat löylyt kipakammat, sivuilta taas pehmeämmät. Pehmeiden ja kosteiden löylyjen ystäville. Kiukaiden tekniikassa on hyödynnetty pitkää kokemusta puulämmitteisten kiukaiden valmistajana. Lähes lattian rajasta alkava suuri kivitila antaa saunaan tasaisesti lämpöä. Lasiluukku ja säätöjalat ovat vakiovarusteena. Verkkomainen ulkokuori ruostumatonta terästä.

Vähemmän puuta, enemmän lämpöä!

Vuosien suunnittelun ja käyttökokemuksien perusteella kehitetyt kiukaat ovat Suomen parhaimmistoa testeilläkin mitattujen arvojen perusteella. Esimerkiksi kaikkien perinteisten puulämmitteisten Misa-kiukaiden hyötysuhde on yli 74 %.

Misan puulämmitteiset kiukaat valmistetaan Suomessa perinteitä kunnioittaen. Tuotteissa on panostettu erityisesti tuotteiden kestävyyteen ja käyttömukavuuteen - ympäristöystävällisyyttä unohtamatta. Kaikki puulämmitteiset Misa-kiukaat ovat CE-merkittyjä ja Avainlippu-tuotteita.

Puukiuas Kiviset MISA 1112 (8-20m3) 20 kW

 • Teho: 20 kW
 • Saunan minimikoko: 8 m³
 • Saunan maksimikoko: 20 m³
 • Maksimikivimäärä: n. 200 kg
 • Kiukaan korkeus: 75 cm
 • Kiukaan leveys: 53 cm
 • Paino ilman kiviä: 69 kg
 • Hormiliitäntä: takaa/päältä,
 • Lasiluukku
 • Rst-verkko
 • Tuote valmistetaan käsityönä Suomessa
 • Avainlipputuote

Suojaetäisyydet palaviin rakenteisiin: 20 cm sivuille ja taakse, eteen 50 cm, ilman palosuojausta. Suojaetäisyys kiukaan yläreunasta kattoon on 120 cm, ilman palosuojausta. Suojaetäisyyksiä palaviin rakenteisiin voidaan pienentää käyttämällä esim. Misan palosuojalevyjä. Jos seinä on muurattu, betonia tai vastaavaa, riittää 5 cm:n ilmarako

★★★★★★★★★★
5.0
Käytön helppous 4.7
Ominaisuudet 5.0
Vastinetta rahoille 4.7
Tuotteen laatu 4.7

Arvostelut

Yhteensä 3 kysymystä
Lajitteluperuste: Uusimmat
 • Uusimmat
 • Hyödyllisin
 • Arvosana korkeimmasta alhaisimpaan
 • Arvosana alhaisimmasta korkeimpaan
 1. ★★★★★★★★★★
  Laadukas kokonaisuus
  ★★★★★★★★★★
  Ostin tämän mökille joulukuussa ja asensin loppiaisena. Rasvanpoltto ulkona on todella tarpeellinen, koska käryä tulee ekalla lämmityksellä todella paljon! Tarjouksessa mukana olleet 200kg Misa-kiuaskiviä olivat varsin likaisia ja niiden pesu oli aikamoinen homma ja pesuvedestä tuli myös nopeasti savivelliä. Misan kannattaisi vakavasti harkita valmiiksi pestyjä kiuaskiviä. Asennus onnistui helposti käyttäen Misan liitosputkia ja savupeltiä. Kiukaassa on vakiona säätöjalat, joten oli vaivatonta saada se asennettua suoraan. Lämmitysaika oli positiivinen yllätys, sillä odotin suuren kivimäärän pidentävän lämmitysaikaa paljonkin, mutta sauna lämpesikin n. tunnissa löylykuntoon. Erityisesti vanhaan aitokiukaaseen nähden iso parannus, sen lämmitys kun haukkasi helposti kolmekin tuntia. Löylyt Misassa on ihan yhtä hyvät kuin aitokiukaassa. Samalla kertaa hankittu kivikori liitosputkessa toimii myös hyvin pehmeiden löylyjen ottoon, mutta sen hinta (109 eur) on kyllä pöyristyttävä eli sen suositeltavuus on vähän kuiikun-kaakun.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 2. ★★★★★★★★★★
  Huippu!
  ★★★★★★★★★★
  Löylyä riittää koko illaksi,lämpiää nopeasti ja tehokkaasti, 200kg saunakiviä+ noin 30kg vuolukiviä takaa pehmeät löylyt!
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 3. ★★★★★★★★★★
  Laadukas kiuas
  ★★★★★★★★★★
  Ostimme kiukaan Harvian mentyä puhki 4:ssä vuodessa. Misa on ollut käytössä nyt pari kuukautta ja on aivan loistava. Lämmitykseen menee aikaa n. 50 minuuttia ja löylyjä riittää vielä tulen sammuttuakin. Päältä tulee kipakammat löylyt ja sivulta pehmeämmät, lempeämmät löylyt. Iso ja pitkä tulipesä mahdollistaa isommatkin puut. Kertakaikkiaan aivan loistava kiuas ja muuta merkkiä emme kyllä tule jatkossa edes harkitsemaan.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
Näitä arvosteluja hallitsee Bazaarvoice, ja ne vastaavat Bazaarvoicen Authenticity Policy -aitouskäytäntöä, jota tukevat petostentorjuntatekniikka ja ihmisten tekemät analyysit.
Lisätietoja osoitteessa http://www.bazaarvoice.com/fi/trustmark/

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18