Puuliesi SVT North lasiovella, 9kW, rst

TuotenumeroSVTNORTHRST

Lisää kuvia

ALE!
-25%
1.2. asti
TARJOUS
* Kätisyys
--Valitse--
Oikeakätinen 701
(+0,00€)
Vasenkätinen 702
(+0,00€)

* Vaaditut tiedot

1 199,00 €
899,00 
Säästät: 300,00 €
TAI
Tarjous on voimassa 1.2.2021 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 49,00 €

★★★★★★★★★★
4.3
86% suosittelee
5
4
3
2
1
Käytön helppous 4.2
Ominaisuudet 4.3
Vastinetta rahoille 4.3
Tuotteen laatu 4.2

SVT:n laadukkaat puuliedet täyttävät saksalaisen DIN-normituksen mukaiset tiukat päästövaatimukset! Tiiviit luukut mahdollistavat pitkän paloajan. Tulipesä kestävää tulitiiltä ja ulkovaippa ruostumatonta teräslevyä. Tuotteen pääkuvassa on lieden vasenkätinen versio, ja mittakuvassa oikeakätinen.

Puuliesi SVT North lasiovella, 9kW, rst

 • Hormiliitos: takaa/päältä. Valitse hormilähdön puoli vetovalikosta ennen ostoskoriin siirtämistä.
 • Halkaisija 120mm
 • Teho: 9kW
 • Hyötysuhde: 84,74%
 • Palokaasujen keskilämpötila: 160°C
 • Vaadittava alipaine hormiliitoksessa: 12±2Pa
 • Mitat: 900x850x600mm (LxKxS)
 • Uuni: 350x295x475mm (LxKxS)
 • Tulipesä: 290x280x450mm (LxKxS)
 • Väri: ruostumaton teräs
 • Paino: 120kg
 • Vuoden takuu
 • Puulieden suojaetäisyydet palaviin rakenteisiin: sivuille 300mm, taakse 400mm, eteen 800mm. Palolaissa annetaan tarkempia määräyksiä suojaetäisyyksistä. Tulisijaa asennettaessa on syytä keskustella nuohoojan tai paloviranomaisen kanssa, jotta paloturvallisuus ei vaarantuisi.

  Tulisijan edusta on suojattava metallilevyllä, joka ulottuu vähintään 100mm luukun molemmille sivuilla ja 400mm sen eteen. Jos lattia on palamatonta materiaalia, niin uunineduspeltiä ei tarvita.

★★★★★★★★★★
4.3
86% suosittelee
5
4
3
2
1
Käytön helppous 4.2
Ominaisuudet 4.3
Vastinetta rahoille 4.3
Tuotteen laatu 4.2

Liitetiedostot

Arvostelut

Yhteensä 6 Arvostelut
Uusimmat
 • Uusimmat
 • Hyödyllisin
 • Arvosana korkeimmasta alhaisimpaan
 • Arvosana alhaisimmasta korkeimpaan
 1. ★★★★★★★★★★
  5/5
  ★★★★★★★★★★
  Hella alkaa heti puskemaan lämpöä ulos. Uuni lämpenee nopeasti.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 2. ★★★★★★★★★★
  Puuliesi mökille
  ★★★★★★★★★★
  Ostin lieden toukokuussa mökille ja muuten olen ollut ihan tyytyväinen mutta lieden savuttaminen sytyttämisen yhteydessä on ollut ongelma. Sitten kun saa syttymään niin tosi pienellä puumäärällä saa ruuan kiehumaan ja mökki lämpiää nopeasti.Tyylikkään näköinen.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 3. ★★★★★★★★★★
  Kompakti paketti
  ★★★★★★★★★★
  Asennus helppo. Hyvin lämmittää. Kompakti paketti. Laitan vielä kuvan sijoituspaikaksi.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 4. ★★★★★★★★★★
  Vastinetta rahalle.
  ★★★★★★★★★★
  Ostimme syksyllä kyseisen puulieden. Aivan uskomattoman pienellä kynsitulella sai lieden, sekä uunin nopeasti kuumaksi ja syttyi hyvin. Piti myös lämmön pitkään. Toimitus oli huomattavasti luvattua nopeampi ja kuski sai tuotua hyvin sen meidän mökin pihalle sovittuna ajankohtana, kun luonollisesti emme ole siellä aina. Tässä kohtaa kyllä hinta ja laatu kohtasi hyvin ja palvelu oli nopeaa ja toimi hyvin.
  Mökkiö17 · 14.8.2018
  Hei! Olemme hankkimassa valmishellaa mökin keittiöön. Kiinnostaisi tietää kokemuksia tästä hellasta, jonka olette hankkineet muutama vuosi sitten. Millainen on ollut käytössä. Lämpiääkö uuni nopeasti. yt. Tuula Puumalasta
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 5. ★★★★★★★★★★
  Hyvä lämmönläde
  ★★★★★★★★★★
  Helppo asentaa, hormiliitännät hyvät. Korkeussäätö puutteellinen
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 6. ★★★★★★★★★★
  Hyvä liesi.
  ★★★★★★★★★★
  Ostin lieden kesämökkimme keittokatokseen.Liesi oli helppo asentaa,koska painoa oli vain 120 kg. Veto on ollut hyvä sekä suoralla vedolla että uuninlämmityskierrolla Lasiluukut helpottavat käyttöä,koska luukkuja avaamatta näkee koska puita on lisät- tävä ja mitä uunissa tapahtuu. Liesi lämpiää erittäin pienellä puumäärällä ja koko lie- sitaso on käytettävissä ruoanvalmistamiseen.Vielä askarruttaa, onko liesi aidosti ruostumatonta terästä.Aika antaa siihen vastauksen.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
Näitä arvosteluja hallitsee Bazaarvoice, ja ne vastaavat Bazaarvoicen Authenticity Policy -aitouskäytäntöä, jota tukevat petostentorjuntatekniikka ja ihmisten tekemät analyysit.
Lisätietoja osoitteessa http://www.bazaarvoice.com/fi/trustmark/

Kysymykset

Yhteensä 15 kysymystä
Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat vastaukset
 • Eniten vastauksia
 • Avoimet kysymykset
 • Hyödyllisimmät vastaukset
 1. 1 vastaus
  jasoini · 12.5.2020
  Tilauksessa huomiotava kätisyys, mitä tuo kätisyys tarkoittaa? Hormin vai tulipesän kätisyyttä edestäpäin katsottuna?
  1. SVT Tuki · 13.5.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei Liesissä kätisyys määräytyy hormiliitoksen mukaan, oikeakätinen liesi tarkoittaa, että pesä edestä katsottuna vasemmalla ja hormiliitos taka/sivulla/päällä oikealla ja vasenkätisissä siis päinvastoin. SVT
 2. 3 vastausta
  puuliesi · 20.10.2019
  Onko ce hyväksytty?
  1. Api78 · 25.10.2019
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Kyllä on CE hyväksytty.
  2. Harri 59 · 23.10.2019
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   On nyt käytössä Parempi mitä odotin pesä palaa puhtaaksi lasi pysyy puhtaana ja uuni lämpiää helposti ja on helppo pitää lämpötila vakiona tietysti 20-30 astetta saattaa vaihdella on lämmittäjästä kiinni .Voin suositella niin ja tulipesässä oli vielä sekundaari ilmantulo joka polttaa tehokkaasti savukaasuja
  3. Samuli 72 · 22.10.2019
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Liesi on ce hyväksytty 
 3. 3 vastausta
  Pinnele 61 · 5.8.2019
  Onko tähän paistouuniin saatavissa ns. pullapeltiä. Luukun alla oleva tuhkavati vaikuttaa liian pieneltä. Tuhkaa pölisee aina ohi tuhka-astian ja lattialle. Voisiko tuhka-astia olla esim. korkeampi reunainen. Tässä olisi tuotekehittelyn paikka.
  1. SVT Tuki · 9.8.2019
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei Vakiona on uunissa ritilä, tehdäs ei pakkaa mukaan yhtään peltiä, meidän kokemuksen perusteella tuohon sopii enemmistä erikseen kaupassa saatavista pelteistä, Meilläkin on hyllyssä sellainen olemassa, mutta löytyy varmaan lähempääkin. Välitetään ehdotukset tehtaalle eteenpäin. SVT
  2. Irene57 · 6.8.2019
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Olemme käyttäneet paistouunissa piirakka- ja uunivuokia. Käytännössä tuhkaa on tullut käyttöön nähden tosi vähän, johtuen piipun päähän asentamastamme savuimurista. Nyt veto on erinomaista ja muutenkin olemme olleet lieteen enemmän kuin tyytyväisiä.
  3. Tusu · 6.8.2019
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Vuokia eri korkuisia löytyy tavarataloista ja halpakaupoista. Itse ottanut vain mitat uunista. Ruokaa olen tehnyt uunissa ja hellalla. Toimii erinomaisesti kun oppii oikein lämmittämään. Tuhkaluukku on meillä toiminut moitteettomasti eli hyvin. Kyseinen uuni toimii pääasiallisena lämmittäjänä keittiön puolella, ei olemassa muuta järjestelmää. Lieden päälle rakennettu huuva josta lähtee putket makuuhuoneisiin ja olohuoneeseen. Näin saan ylimääräisen lämmön jakoon koko taloon. Tuhkaluukusta vielä sen verran, että itse tyhjennän sen talvella kun enemmän poltetaan ehkä noin joka kolmas päivä. Uuniahan ei lastata täyteen puita vaan neljä viisi klapia kerralla korkeintaan. Tuottaa niin hyvin lämpöä jo tällä määrällä. Oli hyvä ostos ja on tätä muutkin kehuneet täällä käydessään.
 4. 3 vastausta
  Mökkiläinen 2019 · 17.6.2019
  Mistä johtuu savuttaminen lähes joka sytyttämisen yhteydessä, vaikka olisi edellisenä päivänä lämmitetty. Mitä teen väärin. Veto on sytyttäessä suurimmalla ja uunin yläpuolinen napukka vedetty taakse että veto käy suoraan. Ikkuna myös auki että saa ilmaa.
  1. SVT Tuki · 18.6.2019
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei, Muurareilla ainakin sellainen neuvo, että jos kesällä tarvii lämittää niin lämmittäkää takkaa, koska heikomman vedon takia hormissa ja lieden kapeimpien kanavien vuoksi liesi "lähtee käyntiin" huonommin. Alapuolella olevassa vastauksessa tuodut keinot ovat varmasti ihan asiallisia. Nykyaikaisille valmistulisijoille on aika tiukat päästövaatimukset ja sen takia tehtaiden on pakko yrittää sovittaa itsensä noiden rajojen sisään, mutta huono puoli on, että nuo vaatii oikein toimiakseen erittäin hyvän vedon, mikä testiolosuhteissa ei ole ongelma, koska testi viedään läpi niin, että veto säädetään koneellisesti valmistajan määrämään arvon mukaiseksi (12Pa).
  2. hannu 555 · 18.6.2019
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Huono veto on tämän lieden ongelma.Uunin yläpuolisesta napukasta lähtee varsi jonka päässä on säleikkö jolla säädetään savun kiertoa uunin lämmittämiseksi.Säleikkö nokeentuu erittäin nopeasti ja liesi on nuohottava usein irroittamalla lieden päällä olevat levyt jolloin säleikköön pääsee käsiksi.Itse olen poistanut koko säleikön koska käytän uunia vähän eikä sen hitaampi lämpeneminen ole ongelma.Lieteni on ulkona kesäkeittiössä joten savuttaminen ei häirinnyt niin paljon.Toinen ongelma liedessä on huono paloilman saanti koska sitä ei pysty säätämään riittävän suureksi.Erillistä paloilma luukkua ei ole.Olen harkinnut lisäreikien poraamista.
  3. Sinikka47 · 18.6.2019
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei, meillä ei ole ongelmaa, mutta sytytän joka kerta muutamalla pienellä puulla ja kun on kunnolla lähtenyt palamaan, niin lisään puita. Todella tehokas lämmön tuottaja talvella.
 5. 3 vastausta
  Jupe1966 · 27.10.2018
  Voiko kevytpiippu lähteä suoraan hellan päältä
  1. hannu 555 · 28.10.2018
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Jatkoa vielä kevythormivastaukseen.Hellassa on savunohjausmahdollisuus joko suoraan hormiin tai pitempi kierto uunin kuumennusta varten.Savunohjauspelti nokeentuu erittäin nopeasti heikentäen vetoa,joten nuohousmahdollisuus tulee huomioida.
  2. hannu 555 · 28.10.2018
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hellan päällä,vasemmassa reunassa, on hormilähtö.Ei ole mitään estettä käyttää kevythormia.Suojaetäisyydet tulee ottaa huomioon.
  3. Sinikka47 · 27.10.2018
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Meillä ei olisi tullut mahdolliseksi, koska lieden kansi kuumenee tasaisesti ja on ns keskuslämmitysliesi ja kevythormi kuumenisi liikaa.
 6. 1 vastaus
  Joopa922 · 20.11.2017
  Voiko asentaa sähkölieden viereen ilman suurempaa raon jättämistä? Ohjeissa puhuttiin 500 millin välistä sivuille, mutta onko tämä aiheellista sähkölieden kanssa?
  1. Netrauta asiakaspalvelu · 17.5.2018
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Edellyttäen, että sähkölieden ulkopinta on palamattomasta meteriaalista voi asentaa suoraan viereen. Turvaetäisyydet koskee VAIN etäisyyksiä syttyviin materiaaleihin.
 7. 1 vastaus
  Fiona · 24.10.2017
  Voiko asentaa kevytpiipulla vai pitääkö olla oikea hormi?
  1. Netrauta asiakaspalvelu · 17.5.2018
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Voi asentaa kevytpiipulla edellyttäen, että vastaa D400 vaatimuksille (lämmönkesto).
 8. 1 vastaus
  hannu 555 · 5.3.2016
  Sisältyvätkö tarvittavat hormiliitosputket toimitukseen?
  1. Netrauta asiakaspalvelu · 22.1.2019
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hormiputket on ostettava erikseen tarpeen mukaan.
 

Lähetä ostoskori

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 La 10-18