Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Palotikkaat

  • 1

1-15 / 15

15 tuotetta

  • 1

1-15 / 15

15 tuotetta

Palotikkaat

Palotikkaita asennetaan asunnon ulkoseinään ja niiden avulla asukkaat laskeutuvat turvallisesti esimerkiksi parvekkeelta. Tikkaiden asentamista edellytetään, jos varatienä käytettävä kulkupaikka on yli 3,5 metrin korkeudessa. Kun kotitalo on maksimissaan kaksikerroksinen, voit asentaa aukaistavat tikkaat, jotka ovat kätevät kahdesta syystä. Lapsilla eikä muillakaan ei ole kiusausta kiipeillä tikkaissa, jotka ovat poissa näkyvistä. Poistumistikkaat ovat huomaamattomat ja silti kestävät. Kaikki kodin tikkaat ulko- ja sisätiloihin tilaat edullisesti Netraudasta!

Aukaistavat palotikkaat varatienä

Hätäpoistuminen omasta kodista on asia, jota ei toivottavasti koskaan tarvitse käytännössä toteuttaa. Varatie on kuitenkin suunniteltava: asunnosta on voitava poistua normaalin sisäänkäynnin ohella ainakin yhdestä ovesta tai ikkunasta. Omakotitalon turvatikkaat voit asentaa itse, mutta korkeampiin, yli kaksikerroksisiin rakennuksiin tarvitaan ammattilaisen työpanos. Hyvät tikkaat tunnistat siitä, että ne ovat samanaikaisesti kevyet, tukevat ja kestävät. Askelmat pitävät huonollakin säällä, kun niissä on urat estämässä askeleen lipeämistä. Tikkaat aukaistaan vain ylhäältä, joten niistä ei tule lasten leikkipaikka. Luotettavaan laatuun kannattaa aina panostaa. Netraudasta sitä löytyy, edullisesti totta kai!

Poistumistikkaat voi maalata

Poistumistikkaat asennetaan paikkaan, jonka alla on vaaraton pudottautumisalue. Tavallinen kaksikerroksinen omakotitalo kannattaa varustaa aukaistavilla poistumistikkailla, sillä ne ovat huomaamattomat siihen hetkeen saakka, jolloin niitä tarvitaan. Alumiinitikkaiden pohjaväri on valkoinen. Poistumistikkaat voi maalata samansävyisiksi kuin kotitalon seinän. Valitse suosikkivärisi RAL-värikartasta ja tutustu samalla Netraudan maalaustarvikkeiden valikoimaan. Meiltä tilaat edullisesti ja nopeasti maaliruiskut sekä paljon muuta hyödyllistä.

Turvatikas kotiin ja mökille

Netraudan suurvalikoimasta tilaat helposti kotona ja vapaa-ajan asunnolla tarvittavat tikkaat. Meillä on kaikista tuotteistamme kattavat tuotetiedot ja laadukkaat valokuvat, joten saat hyvän käsityksen tuotteiden ominaisuuksista. Ota yhteyttä myyntipalveluumme, jos haluat kysyä vielä jotain muuta – autamme mielellämme sinua valitsemaan parhaan tuotteen. Verkkokauppaostoksesi maksat kätevästi joko nettipankissasi tai luottokortilla. Kodin ja kesämökin turvallisuus kannattaa pitää aina ajan tasalla, jotta hädän hetkellä riittää keskittyminen oleelliseen eli nopeaan poistumiseen sisätiloista. Rakenna turvalliset varatiet Netraudan avulla!

Myydyimmät tuotteet (10)

Aukaistava tikas PP-Tuote, perusosa, eri kokoja ja värejä
-15%
18.12. ASTI
Tarjous
★★★★★ ★★★★★
Aukaistava tikas PP-Tuote, perusosa, eri kokoja ja värejä
360,20  alk. 306,16 

Katsotuimmat tuotteet (10)

Aukaistava tikas PP-Tuote, perusosa, eri kokoja ja värejä
-15%
18.12. ASTI
Tarjous
★★★★★ ★★★★★
Aukaistava tikas PP-Tuote, perusosa, eri kokoja ja värejä
360,20  alk. 306,16 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.