Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

Puuvahat

  • 1

1-23 / 23

23 tuotetta

  • 1

1-23 / 23

23 tuotetta

Puuvahat

Puuvahat ovat trendikäs ja suosittu tapa suojata kotona erilaisia puupintoja, kuten seiniä, kattoja ja huonekaluja. Voit korostaa puun omaa luonnollista väriä käyttämällä väritöntä puuvahaa tai käsitellä puisia pintoja värillisellä puuvahalla. Kummallakin tavalla saat kauniin, hengittävän ja kestävän pinnan, joka suojaa puuta vedeltä ja muilta roiskeilta. Netraudan puuvahavalikoima sisältää runsaasti erilaisia värittömiä ja värillisiä puuvahoja, jotka tilaat helposti netistä!

Laadukkaat puuvahat kotiin

Puuvaha on oivallinen tapa suojata puuta, sillä se jättää puun pinnan hengittäväksi ja miellyttävän tuntuiseksi. Puuvahalla käsitelty pinta ei naarmuunnu ja vaurioidu yhtä herkästi kuin käsittelemätön pinta. Käsittely suojaa puuta myös kosteudelta. Puuvaha ei peitä puun omaa luonnollista kuviointia, vaan korostaa sitä kauniisti. Voit käyttää puuvahaa sekä uusille puisille pinnoille tai vanhoille pinnoille, jotka olet ensin huolellisesti puhdistanut. Puuvahat sopivat kaikkiin kodin tiloihin – myös kosteisiin tiloihin, kuten keittiöön ja kylpyhuoneeseen. Voit käsitellä puuvahalla huonekalut sekä sisäovet, seinät ja katot. Jos pidät enemmän pinnasta, jossa puun oma väri ja puun syyt jäävät kauniisti näkyviin, kannattaa ehdottomasti valita helppokäyttöinen ja trendikäs puuvaha perinteisen maalin sijaan. Tutustu valikoimaamme ja löydä suosikkituotteesi.

Valikoimastamme laadukkaista raaka-aineista valmistetut puuvahat

Voit valita esimerkiksi värillisen tai värittömän puuvahan. Kun olet hankkimassa puuvahoja, varmista ensin, että valitsemasi tuote soveltuu käytettäväksi pintaan, jonka aiot suojata. Puuvahat suojaavat hyvin sekä uusia että vanhoja puupintoja, ja esimerkiksi vanhasta ja kuluneesta pöydästä saa todella upean käsittelemällä sen vaikkapa värillisellä puuvahalla. Muista puhdistaa vanhat pinnat huolellisesti ennen kuin käsittelet ne puuvahalla. Puiset pinnat kannattaa käsitellä puuvahalla, sillä vaha suojaa herkkää pintaa kulumiselta ja kosteudelta, jolloin huonekalut ja seinä sekä muut pinnat säilyttävät kauniin ulkonäkönsä pitkään. Meiltä löydät puuvahojen lisäksi myös laadukkaat kuultomaalit, joilla uudistat helposti vanhat huonekalut. Jos tarvitset lisäksi peittävää maalia, voit hankkia meiltä myös monenlaiset laadukkaat sisämaalit. Tutustu tarjontaamme ja poimi parhaat päältä!

Katsotuimmat tuotteet (10)

Kalustevaha Rust-Oleum, eri vaihtoehtoja
Kalustevaha Rust-Oleum, eri vaihtoehtoja
10,60  alk. 10,00 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.