* Pituus
Valitse vaihtoehto...
Valitse vaihtoehto...
27,70  alk. 23,55  Säästät: 4,15 
kpl
Hyödynnä tarjoushinta ja tilaa!
Tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.
Tämän tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana ennen kampanjan alkua on ollut 24,85 €
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää
Toimitustapa: Kotiin toimitus
Toimituskustannukset: 44,00 €
★★★★★★★★★★
4.6
92% suosittelee
Käytön helppous 4.1
Ominaisuudet 4.6
Vastinetta rahoille 4.1
Tuotteen laatu 4.7

Jatkopaalulla ruuvipaalun pituutta pystytään jatkamaan haluttuun pituuteen. Jatkopaalu kiinnitetään ruuvipaaluun jatkoholkilla, joka on erikseen tilattava lisävaruste D60.3_2.9Z. Jatkopaalu kiinnitetään ruuvipaaluun jatkoholkin ja kahden M16x80mm kuusiokantaruuvin avulla. Aseta jatkoholkki ruuvipaalun sisään ja katso, että pulttien reiät ovat linjassa. Aseta M16x80 kuusiokantaruuvi ruuvipaalun ja jatkoholkin läpi ja kiristä toisesta päästä mutterilla käyttäen jakoavainta tai mutteriväännintä. Toista tämä jatkopaalun kanssa.

Maahan kierrettävä ruuvipaalu on nopea ja vaivaton perustusmenetelmä kaikkeen rakentamiseen. Asennus ei aiheuta tärinää tai melua, eikä vaadi mittavia maansiirtotöitä. Siten maaperä pysyy häiriintymättömänä ja ympäristö vahingoittumattomana. Myöskään routaeristystä ei tarvita, kun ruuvipaalun kierrelaippa kierretään routarajan alapuolelle. Lisäksi ruuvipaalujen avulla voidaan tehdä perustukset paikkoihin, joissa muut perustusmenetelmät eivät helposti onnistu. Esim. heikoille maaperille tai hankalien kulkuyhteyksien päähän.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: PaaluPiste
 • Valmistusmaa: Suomi
 • Sertifikaatit ja hyväksynnät: Avainlippu

Tuotteen mitat:

 • Leveys (mm): 60

Tuotteen ominaisuudet:

 • Materiaali: Teräs
 • Materiaalin tarkenne: Kuumasinkitty teräs S420MH/355J2H

Paalupiste Oy:n Ruuvipaalu on monestakin syystä markkinoiden edistyksellisin perustustapa. Ruuvipaalu voidaan asentaa nopeasti ja sillä on erinomainen kantokyky. Asennus voidaan suorittaa manuaalisesti esim. rautakangella tai koneellisesti hydraulisen pyöritysmoottorin avulla.

Ruuvipaalu on kustannustehokas ratkaisu, jolla vältetään kaivuu-, maansiirto- ja routaeristystyöt. Ruuvipaaluja käytettäessä ei tarvitse myöskään välittää salaojituksesta, valutöistä tai kuivumisajoista. Asennus ei aiheuta tärinää eikä melua, työmaa pysyy siistinä ja perustukset saadaan nopeasti valmiiksi. Ruuvipaaluja käyttämällä säästyy huomattavan paljon aikaa, vaivaa ja rahaa.

★★★★★★★★★★
4.6
92% suosittelee
Käytön helppous 4.1
Ominaisuudet 4.6
Vastinetta rahoille 4.1
Tuotteen laatu 4.7

Videot

Arvostelut

Yhteensä 10 kysymystä
Sort by: Uusimmat
 • Uusimmat
 • Hyödyllisin
 • Arvosana korkeimmasta alhaisimpaan
 • Arvosana alhaisimmasta korkeimpaan
 1. ★★★★★★★★★★
  toimii
  ★★★★★★★★★★
  Toimii niin kuin pitääkin ja upposi järvenpohjan mutaan kevyesti.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 2. ★★★★★★★★★★
  Laatua!
  ★★★★★★★★★★
  Tuote vastaa odotettua laatua. Helppo käyttöinen..
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 3. ★★★★★★★★★★
  Hyvä tuote
  ★★★★★★★★★★
  Olen käyttänyt paaluja laiturin perustamiseen. Jatkopaloilla kierrän alkuperäisiä paaluja syvemmälle jotta pysyvät suorassa talven ajan.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 4. ★★★★★★★★★★
  Laadukkaan oloinen paalu
  ★★★★★★★★★★
  Ostin 6 kpl ja tarkoitus oli tehdä pienelle terassille perusta. Maa oli kuitenkin niin kivinen että paalut eivät uponneet kuin 30cm ja sitten alkoi pyöriä tyhjää, joten jäivät odottamaan seuraavaa projektia ja tämä hoidettiin perinteisesti kaivinkoneella.. Pehmeään maahan varmasti laadukkaat ja ennen kaikkea kotimaiset paalut. Paljon paremmat kuin halpamarketin kiinalainen versio.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 5. ★★★★★★★★★★
  Hyvä laatu
  ★★★★★★★★★★
  Kotimainen paalu ja sen huomasi asennettaessa. Vääntämiseen saa käyttää voimaa, eikä laipat anna periksi. Myös galvanointi vaikuttaa kestävältä.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 6. ★★★★★★★★★★
  Terassin paalutus
  ★★★★★★★★★★
  Ruuvit tulivat 5:ssä arkipäivässä. Ruuvasin savimaahan ja upposi kuin tyhjää vaan yksin rautakangella kiertäen. Hyvin onnistui ja oli todella nopea perustus
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 7. ★★★★★★★★★★
  Paras ja helpoin ratkaisu!
  ★★★★★★★★★★
  Paalupisteen ruuvipaalut olivat todella nopeita asentaa, vuokrasin vain maaporan heiltä asennusta varten. Jos ei ole tilaa pyörittää kahdella rautakangella niin suosittelen tuota poran vuokraamista, lisäksi laitteen paino painaa paaluja sopivasti maahan joten helppo laittaa suoraan.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 8. ★★★★★★★★★★
  Ruuvipaalu on kätevä mutta vaatii paljon voimaa
  ★★★★★★★★★★
  170 cm ruuvipaalu on kätevä tapa tehdä perustus, mutta sillä varauksella ettei maaperässä ole kiviä tai muita esteitä ja että sitä on kääntämässä maahan vähintään kaksi riuskaa henkilöä. Koneellisesti ruuviperustuksen tekeminen on varmasti helpompaa, sillä silloin koneen ruuvausvarrella voidaan työntää putkea samalla alaspäin. Tätä työntöä alaspäin on vaikeaa tai mahdotonta aikaansaada kun ruuvia käännetään rautakangilla. Ja se lisäpalikka, johon saa kaksi rautakankea kulmaan on aivan ehdoton, jossain arvostelussa lukikin ettei näitä saisi edes myydä ilman sitä ;) Oma kokemukseni 15m2 varastorakennuksen (5x3 metriä) perustuksista, johon käytin yhteensä 4 kpl 170 cm ja 4 kpl 130 cm ruuvipaaluja. Seuraavan kerran otan koneen kääntämään ja pystyn paremmin keskittymään että paalut tulevat varmasti oikeaan paikkaan ja suoraan.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?

Näitä arvosteluja hallitsee Bazaarvoice, ja ne vastaavat Bazaarvoicen Authenticity Policy -aitouskäytäntöä, jota tukevat petostentorjuntatekniikka ja ihmisten tekemät analyysit.
Lisätietoja osoitteessa http://www.bazaarvoice.com/fi/trustmark/

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.