1-100 / 6260

6260 tuotetta

1-100 / 6260

6260 tuotetta

Puutarhakalusteet

Kun kevät koittaa, inspiroi pihan kunnostaminen heitäkin, joilla ei muuten viherpeukaloa ole. Tyyliin sopivilla puutarhakalusteilla saa terassille ja pihalle luotua nopeasti ja vaivattomasti uudenlaista ilmettä ja ennen kaikkea mukavia oleskelutiloja, joilta käsin kesän etenemistä on mukava seurata. Kattava terassikalustus myös houkuttelee kutsumaan ystävät ja sukulaiset kesäpäivän viettoon tai esimerkiksi rennolle illalliselle grilliruoan parissa. Ideoita pihakalusteisiin löydät Netraudan verkkokaupasta, joka tarjoaa erittäin laajan valikoiman erilaisia tuotteita, kuten esimerkiksi keinuja, pöytäryhmiä, sohvia, aurinkovarjoja, penkkejä ja paviljonkeja. Aloita pihasi ilmeen suunnittelu jo tänään ja tilaa sitten sopivat kalusteet Netraudasta! Meiltä tilatessa voit luottaa siihen, että hinta on aina kohdallaan.

Kaikki terassikalusteet yhdestä paikasta

Netraudan valikoima tarjoaa silmää miellyttäviä vaihtoehtoja niin perinteisemmistä pihakalusteista pitäville kuin myös niille, jotka ovat kiinnostuneet terassikalusteiden uusista tuulista. Rouhean massiiviset puukalusteet eivät mene koskaan muodista. Modernimmasta tyylistä pitävä valitsee keveämpiä ja selkeälinjaisia kalusteita. Terassikalusteet saakin laajan valikoiman ansiosta istumaan ongelmitta kodin ja pihan muuhun tyyliin ja sisustukseen. Erilaisten kalusteiden lisäksi Netraudassa kannattaa tutustua myös erilaisiin pihan säilytysratkaisuihin, joiden ansiosta kaikki tavarat löytävät oman paikkansa ja pihan tai parvekkeen yleisilme pysyy siistinä.

Pöytä- ja sohvaryhmät pihoille ja parvekkeille

Ulkoilmasta nauttiminen ei välttämättä vaadi omaa pihaa, vaan parvekekin riittää mainiosti. Parvekkeella oleskelemiseen kannustavat mukavat ja omaa silmää miellyttävät kalusteet. Netraudasta löydät sopivat pöytäryhmät myös parvekkeille. Pöytäryhmiin kuuluu pöytä yhteensopivine istuimineen, joten pöytäryhmän ostaminen onkin ketterä vaihtoehto, kun halutaan pihalle tai parvekkeelle harmoninen oleskelukokonaisuus pienellä vaivalla. Parvekkeelle sopivien pöytäryhmien lisäksi Netraudasta löydät myös suuremmat, piha-alueille optimaaliset pöytäryhmät sekä rentoon oleskeluun kutsuvat sohvat ja sohvaryhmät. Sohvalla oleskellen kuluu niin hauska kesähetki ystävien kanssa kuin myös rauhallinen lukutuokio lempikirjan parissa. Panosta pihasi ja parvekkeesi viihtyvyyteen ja tilaa pöytä- ja sohvaryhmät Netraudasta!

Pihakalusteiden huolto ja lisäosat

Laadukkaat puutarhakalusteet kestävät aikaa ja vaihtelevia säitä. Pihakalusteiden kestävyyttä ja kuntoa voi kuitenkin edistää myös omilla toimilla. Netrauta tarjoaa kalusteiden suojaamiseen erilaisia ratkaisuja, kuten esimerkiksi suojuksia ja suojahuppuja pihakeinuille ja muille puutarhakalusteille. Myös erilaiset kalusteiden pinnan käsittelemiseen tarkoitetut öljyt ja maalit kuuluvat valikoimaamme. Netraudasta löydät myös koko joukon puutarhakalusteiden lisäosia, kuten esimerkiksi mukavan muhkeita pehmusteita keinuille. Pihasisustustuotteilla kuten esimerkiksi tyynyillä ja taljoilla luot puolestaan oleskeluryhmällesi aivan uniikin ilmeen. Tilaa sisustus- ja huoltotuotteet jo tänään Netraudasta!

Katsotuimmat tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16 | Su 12-16