1-48 / 185

185 tuotetta

1-48 / 185

185 tuotetta

Valmistakat

Sohvalle on mukava käpertyä takkatulen loimutessa. Jos nautit takkatulesta vuodenajasta riippumatta, mutta kodistasi puuttuu takka, olet tullut oikeaan paikkaan. Netrauta on nimittäin ajatellut myös niitä, joilla ei vielä ole mahdollisuutta nauttia takasta kodin tiloissa. Valikoimamme valmistakat ovat loistava vaihtoehto, kun haluat kevyen ja helposti asennettavan takan, jonka pystyttämiseen ei tarvita muurarin apua eikä suuria rakennelmia kodin tiloissa. Luo kotiisi miellyttävä tunnelma ja osta oma valmistakkasi laajasta valikoimastamme.

Kauniit ja kestävät valmistakat luovat kotiisi suloisen tunnelman

Kun olet miettinyt takan laittoa, tutustu valmistakka-vaihtoehtoon. Se on nimensä mukaisesti valmiina toimitettava takka, joka voidaan asentaa oikeastaan tilaan kuin tilaan. Ainoa valmistakan asennusta rajoittava tekijä on savupiipun sijainti ja turvaetäisyydet. Näidenkin osalta valmistakat ovat joustavia vaihtoehtoja. Useissa valmistakkamalleissa savupiippuliitäntä voidaan tehdä niin päältä kuin takaakin, ja turvaetäisyydet on merkitty tarkasti kunkin tuotteen yksityiskohtaisiin tietoihin. Niistä voit varmistaa myös takan lisäosien asennuksen ja rajoitukset. Valmistakka sekä lämmittää nopeasti että tarjoaa kotiisi uskomattoman viehättävän katseenvangitsijan. Joissain takkamalleissa on myös keittolevy ja paistouuni, jotta voisit nauttia wanhan ajan keittiön tunnelmasta modernissakin tilassa. Romanttista ja ihanaa! Sytytä siis tuli takkaan ja anna rennon tunnelman vallata mielesi.

Valmistakat eri materiaaleissa edullisesti Netraudasta

Keräsimme unelmiesi takkaa ajatellen valittavaksesi monia eri takkamalleja. Valmistakat ovat saatavilla niin metallisina, vuolukivisinä, kaakeloituina kuin marmorikehyksisinäkin. Valitse leivinuunilla ja liedellä varustettu, monikäyttöinen takka tai kaunis sisustuselementti olohuoneeseen. Ajattele, miltä tuntuisi tarjota perheelle takan loimussa valmistunutta leipää tai pullaa? Tai käpertyä puolison kainaloon takkatulta ihailemaan kylmänä talvi-iltana raskaan työviikon jälkeen? Meiltä saat enemmän kuin haaveita, sillä kaikki tuotteemme ovat peräisin huippuvalmistajilta. Takat ovat kestäviä ja kauniisti viimeisteltyjä – sinä valitset niistä omaan tyyliisi sopivat. Jos kaipaat lisävinkkejä kotisi sisustukseen, katso myös sisustaminen- sekä valaistus-osiomme. Tervetuloa ostoksille!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.