1-48 / 517

517 tuotetta

1-48 / 517

517 tuotetta

Sähkölämmittimet

Sähkölämmittimet kotiin tai mökille löydät edulliseen hintaan Netraudasta! Sähkökäyttöiset lämmittimet soveltuvat hyvin erilaisiin kohteisiin ja tiloihin. Oli kyseessä sitten omakotitalon, autotallin tai varaston lämmitys, tunnettujen valmistajien tuotteilla miellyttävä sisälämpötila saavutetaan nopeasti, luotettavasti ja turvallisesti. Valikoimastamme löydät erilaisia lämmittimiä aina perinteisistä öljytäytteisistä ja seinään asennettavista lämpöpattereista nykypäiväistä muotoilua edustaviin design-malleihin. Kun kodin lämmitys on kunnossa, kylmät huoneet ja palelu ovat jo pian historiaa!

Tilaa sähkökäyttöiset lämmittimet fiksuilla ominaisuuksilla netistä

Huoneiden lämmittämiseen tarkoitettu sähköpatteri on jo suhteellisen vanha keksintö. Ensimmäiset kuumalla vedellä toimivat mallit kehitettiin jo 1800-luvun puolessa välissä Pietarissa. Nykyajan sähkölämmittimet ovat muuttuneet monessa suhteessa, vaikka niiden periaate onkin edelleen sama. Nykyään hyvä lämmitysteho voidaan saavuttaa tyylikkäillä ja hyvinkin kapeilla laitteilla, joissa on useita fiksuja ominaisuuksia. Sisätiloihin lämpöä tuomaan sopivat erilaiset lämpöpatterit ja termostaattipatterit, joita löytyy niin kiinteään asennukseen seinälle kuin liikuteltavia malleja. Moderniin omakotitaloon tarjolla on myös tyylikkäitä design-ratkaisuja, jotka sulautuvat ohuen muotoilunsa ansiosta täydellisesti sisustukseen. Lasipintaiset lämmittimet tuovat tasaisen lämmön lisäksi modernia ilmettä tilaan kuin tilaan. Huomioi sähköpatteria ostaessasi kuitenkin käyttöympäristön vaatimukset ja lämmitettävän tilan koko. Näin juuri sinun tarpeisiisi sopiva sähkölämmitin löytyy varmasti. Netraudassa tarjoamme korkean laadun ja nopean toimituksen lisäksi myös taatusti edulliset hinnat!

Löydä sopiva sähkölämmitin Netraudan laajasta valikoimasta

Uuden sukupolven öljytäytteiset sähkölämmittimet on varustettu digitaalisella näytöllä. Nerokkaan tuuletusohjelman ansiosta energiaa ei mene hukkaan, ja lämpötilan säätely onnistuu nykypattereissa jopa langattomasti! Ne voidaan myös huoletta asentaa kaikkiin kodin kuiviin tiloihin. Muita käteviä ominaisuuksia ovat alhainen pintalämpötila, ylikuumennussuoja ja energiatehokkuus. Liikuteltavat lisälämmittimet taas ovat näppärä valinta tiloihin, joissa lämpöä tarvitaan kausiluontoisesti. Pieni ulkotiloihin ja varastoihin tarkoitettu lämmitin puolestaan on erinomainen valinta varastoihin tai jopa koirankoppiin. Netraudasta sopiva sähkölämmitin löytyy nopeasti, sillä sivuillamme tuotteiden vertailu on helppoa. Halutessasi voit hakea pattereita merkin, värin, mittojen, IP-luokan tai hinnan perusteella. Netraudassa hinta on taatusti houkutteleva säännöllisten tarjousten ansiosta. Älä enää palele, vaan klikkaa tilaus matkaan vielä tänään!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.